Πήρε το «10» το καλό

01.04.2009
Μπορεί φέτος να απουσίασε από την τηλεόραση, όλα όμως δείχνουν ότι η γνωστή παρουσιάστρια θα επιστρέψει δυναμικά τη νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Μπορεί φέτος να απουσίασε από την τηλεόραση, όλα όμως δείχνουν ότι η γνωστή παρουσιάστρια θα επιστρέψει δυναμικά τη νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Αποχή από την τηλεόραση έκανε η Έμη Λιβανίου έπειτα από την αποχώρησή της από το Star. Βέβαια, η ίδια είχε δηλώσει επανειλημμένα την πρόθεσή της να επιστρέψει στα τηλεοπτικά λημέρια, ωστόσο δεν είχε δεχθεί κάποια πρόταση που να της είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον και να τη θεωρούσε κατάλληλη για την επάνοδό της. Μέχρι τη στιγμή που την προσέγγισαν άνθρωποι του Alpha και συζήτησαν το ενδεχόμενο να παρουσιάσει ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Πράγματι, η Έμη βρήκε την πρόταση πολύ ενδιαφέρουσα και ότι της ταιριάζει. Έτσι, την αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά. πριν από λίγες μέρες έπεσαν και οι τελικές υπογραφές και έδωσαν τα χέρια με τους ανθρώπους του καναλιού της Κάντζας. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το περιοδικό μας, η Έμη θα παρουσιάσει την ψυχαγωγική εκπομπή «10» που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό όπου κι αν έχει προβληθεί. Δεν είναι τηλεπαιχνίδι, αλλά θα ασχολείται με τους celebrities και θα έχει καθαρά ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Η παρουσιάστρια είναι πολύ ενθουσιασμένη με αυτή την προοπτική που ανοίγεται στα επαγγελματικά της και μάλιστα, αφού έκλεισε τις συμφωνίες της, έκανε και ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί πριν ξεκινήσει την προετοιμασία για την καινούργια της εκπομπή.

ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ