CELEBRITY REPORT

26.03.2009
Μαντόνα και Χεσούς συγκατοικούν. Μόνη ξανά η Τζένιφερ Άνιστον, ενώ ετοιμάζει και νέα ταινία. Δεν μου λες, ποια αγαπημένη ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας; Δεν σου αρκούν αυτά; ΟΚ, η έρευνα της αστυνομίας για το θάνατο της Αν Νικόλ Σμιθ συνεχίζεται και οι ύποπτοι είναι τρεις. Ουφ, τα είπα? Ανάσα δεν πήρα πάλι!

Aπό τον ΑΣΤΕΡΗ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Σε πελάγη ευτυχίας
Μια πολύ γνωστή μας ηθοποιός, που πολύ τη συμπαθούμε, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η Ρενέ Ζελβέγκερ, που λες, είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του μεγαλοστελέχους του MSNBC Νταν Έιμπραμς. Με το χαμόγελο στα χείλη πάνε οι φαντάροι μας μπροστά ένα πράμα είναι η Ρενέ και πολύ χαιρόμαστε. Ακούγεται δε ότι μπορεί να οδεύει και σε γάμο αυτή η σχέση. Άντε να δούμε...

Μόνη ξανά
Είναι να το ’χει η κούτρα σου εντέλει. Το Τζενιφεράκι (η Άνιστον ντε) είναι πάλι μόνο. Ναι, παιδί μου, ξεφύλλιζα το «People» και από κει το έμαθα: «Τζένιφερ Άνιστον - Τζον Μέιερ: Δεν είναι πια μαζί». Ντουβρουτζάς μου ήρθε. Άσε, πολύ της έχω θυμώσει. Μα να μη μας πει κουβέντα; Το περιοδικό βασίζεται σε πηγές από το περιβάλλον της Τζένιφερ, η οποία πριν από λίγο καιρό βρισκόταν... στας Ευρώπας για την προώθηση της νέας της ταινίας «Marley & Me», ενώ ο Τζον στο Λος Άντζελες για την ηχογράφηση του καινούργιου του άλμπουμ. Μόλις λοιπόν επέστρεψε η Τζένιφερ, χώρισαν τα τσανάκια τους. Γιατί και πώς δεν μας λέει το περιοδικό. Μπας και είναι διαφημιστικό κόλπο; Διότι ένα χρόνο τα έχουν, έχουν ξαναχωρίσει και τα έχουν ξαναβρεί. Για να δούμε, τώρα, είναι οριστικό;

Στο μεταξύ, στο επόμενο ρομαντικό φιλμ που θα πρωταγωνιστεί η Τζένιφερ και έχει τίτλο «Μάνατζμεντ» θα υποδυθεί τη Σου Κλόσεν, μια έμπορο της «cheap art», που θα αμφιταλαντεύεται ερωτικά ανάμεσα στον πλούσιο γκόμενό της θα τον υποδυθεί ο Γούντι Χάρελσον και σε ένα γλυκό υφιστάμενο ενός μοτέλ (το ρόλο θα έχει ο Στιβ Ζαν).

Θα γίνει μπαμπάς
Σήμερα θα σου αρχίσω τα κους κους από τα αθλητικά (διότι κι αυτά τα κατέχω). Που λες, ο σούπερ σταρ του τένις Ρότζερ Φέντερερ θα γίνει μπαμπάς! Όχι, δεν έδωσε press conference, όπως κάνουν πολλοί άλλοι, αλλά το ανακοίνωσε μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα. Η σύζυγός του λέγεται Μίρκα και ήδη διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της (άντε, με έναν πόνο, όπως λέμε και στο Ελλάντα!). Πληροφορίες για να ενημερώνεσαι: Ο Ελβετός τενίστας είναι 27 Μαΐων και έχει στη συλλογή του 13 τίτλους γκραν σλαμ (καταξίωση από αγώνες τένις πρέπει να ’ναι) και βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη με τους καλύτερους τενίστες.

Τον «σπίτωσε»
Είχε δεν είχε, που λες, το Μαντονάκι τον σπίτωσε εντέλει τον Χεσούς ?με το όνομα?, ο οποίος έφυγε από τη Βραζιλία για να μείνει μαζί της στη Νέα Υόρκη, στο διαμέρισμα που έχει η τραγουδίστρια σε ακριβή συνοικία της πόλης (εμ, όπου κι όπου θα έμενε;). Επίσης, το μοντέλο υπέγραψε και καινούργιο συμβόλαιο του κουτιού που λένε? με το κορυφαίο πρακτορείο Φορντ. Και πέραν όλων αυτών, για να διαπιστώσεις πόσο καψούρα είναι το Μαντονάκι, σου λέει ότι για χάρη του Χεσούς έμαθε και να μαγειρεύει. Και καλά έκανε, εδώ που τα λέμε, διότι ο νεαρός Χεσούς 22 Μαΐων είναι ακόμη στην ανάπτυξη, άρα πρέπει να τρέφεται σωστά.

Από την Ινδία με αγάπη
Θα είναι μάλλον το νέο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, αφού φέρεται να κερδίζει πολλούς πόντους. Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια της φετινής ταινίας «Slumdog Millionaire», που θριάμβευσε, Φρίντα Πίντο (κούκλα παρεμπιπτόντως). Πληροφορία: Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Sun», η Ινδή ηθοποιός πέρυσι είχε περάσει από κάστινγκ για τον ίδιο ρόλο στο «Quantum of Solace», αλλά τότε διάλεξαν την Όλγα Κουριλένκο εκ Ουκρανίας. Γιατί; Διότι η Φρίντα θεωρήθηκε τότε αρκετά μικρή. Από την άλλη, τώρα, να σου πω ότι ο Ντάνι Μπόιλ, που σκηνοθέτησε το «Slumdog Millionaire», είπε «όχι» τελικά για να αναλάβει τη νέα ταινία του διάσημου κινηματογραφικού πράκτορα, παρόλο που δηλώνει λάτρης των ιστοριών του.

Ξεπούλησε
Παιδί μου, ήταν να μην το ανακοινώσει πως θα δώσει συναυλίες ο πρώην βασιλιάς της ποπ (τώρα δεν ξέρω, έχει άλλον βασιλιά η ποπ;) Μάικλ Τζάκσον. Sold out, σου λέει, τα εισιτήρια! Οι fans του ξαμολήθηκαν και αγόρασαν μέχρι και το τελευταίο εισιτήριο των 10 προγραμματισμένων συναυλιών του, οι οποίες, σημειωτέον, θα είναι και οι τελευταίες της καριέρας του. Εδώ η ιστοσελίδα μέσω της οποίας μπορούσε κάποιος να αγοράσει εισιτήρια κατέρρευσε μέσα σε μία ημέρα. Πανζουρλισμός εν ολίγοις. Αφού η φρενίτιδα που έπιασε τους fans ανάγκασε τους διοργανωτές να προσθέσουν άλλες εννιά συναυλίες, οι ημερομηνίες των οποίων δεν ανακοινώθηκαν, αλλά μάλλον θα πραγματοποιηθούν πριν από τις 26 Αυγούστου.

Τρεις οι ύποπτοι
Α, εδώ έχω πολλά να σου πω. Λοιπόν, μπορεί να πέρασαν δύο χρόνια από τότε που η Αν Νικόλ Σμιθ βρέθηκε νεκρή από υπερβολική δόση φαρμάκων, αλλά, αφού δεν έχουν εξιχνιαστεί τα αίτια του θανάτου της, η έρευνα της αστυνομίας, όπως καταλαβαίνεις, συνεχίζεται. Τρεις άνθρωποι λοιπόν κατηγορούνται στην Καλιφόρνια για το θάνατο του μοντέλου. Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης της Καλιφόρνια, κατηγορούμενοι είναι ο παθολόγος Σαντίπ Καπούρ, η ψυχίατρος Κριστίν Ερόσεβιτς και ο πρώην σύντροφος της Αν Νικόλ Σμιθ, δικηγόρος, Χάουαρντ Στερν. Όπως ενημερώθηκα, οι συγκεκριμένοι κατηγορούνται ότι έδιναν συστηματικά στο πρώην «κουνελάκι» του «Playboy» φάρμακα που χρειάζονται συνταγή, τις περισσότερες φορές δε χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος ιατρικός λόγος. Από την έρευνα διαπιστώθηκε επίσης ότι η Αν Νικόλ έπαιρνε αντικαταθλιπτικά, αντιβιοτικά, μεθαδόνη, παυσίπονα και χάπια για το αδυνάτισμα.

Σου θυμίζω ότι πέθανε μερικούς μήνες μετά το θάνατο του 20άχρονου γιου της, αφήνοντας ορφανή την έξι μηνών τότε κόρη της Ντανιελίν. Απασχόλησε δεόντως τα ΜΜΕ όταν παντρεύτηκε έναν Τεξανό επιχειρηματία 63 χρόνια μεγαλύτερό της και, αφότου πέθανε ο τελευταίος, λόγο της δικαστικής διαμάχης που είχε με τα παιδιά του για την περιουσία που της άφησε. Να σου πω επίσης ότι ο Χάουαρντ Στερν, ο οποίος είχε σχέσεις με τη Νικόλ Σμιθ το 2006, διεκδίκησε την πατρότητα της κόρης της. Ωστόσο, το τεστ DNA που έγινε στη συνέχεια έδειξε πως πατέρας της Ντανιελίν είναι ο Λάρι Μπίρκχεντ, φωτογράφος από το Λος Άντζελες. Η ιστορία πάντως έχει πολύ «ψωμί» και αναμένουμε εξελίξεις.

Παντρεύεται
Προς γάμο το πάει ο Βινς Βον (πρώην του Τζενιφερακίου). Έμαθα ότι έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Κάιλα Γουέμπερ μεσίτρια είναι αυτή προσφέροντάς της ένα δαχτυλίδι αξίας 125 χιλιάδων δολαρίων. Το ζευγάρι είναι πολύ καιρό μαζί και φαίνεται πως ο Βινς βρήκε μάλλον το λιμάνι που έψαχνε. Άντε, καλά στέφανα από εμάς και καλούς απογόνους!