Βανδή: Η βάφτιση, η μετακόμιση και μια εγκυμοσύνη

30.03.2009
Τρία γεγονότα έχουν αγχώσει πολύ τη Δέσποινα Βανδή, που τρέχει και δεν φτάνει. Η μετακόμιση από τη Φιλοθέη στην Εκάλη, η βάφτιση του γιου της και το νέο της CD, που καθυστερεί λόγω του ερχομού ενός νέου μωρού.

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Τρία γεγονότα έχουν αγχώσει πολύ τη Δέσποινα Βανδή, που τρέχει και δεν φτάνει. Η μετακόμιση από τη Φιλοθέη στην Εκάλη, η βάφτιση του γιου της και το νέο της CD, που καθυστερεί λόγω του ερχομού ενός νέου μωρού. Θα κλείσει τα 2 το καλοκαίρι ο γιος της Δέσποινας Βανδή, ο Γιώργος, και ακόμη δεν έχει βαφτιστεί. Φυσικά, το μυστήριο ήταν μέσα στις άμεσες προτεραιότητες της δημοφιλούς τραγουδίστριας, η οποία είχε σκεφτεί αρχικά η βάφτιση να γίνει τον περασμένο Σεπτέμβριο, καθώς τότε το ζεύγος Νικολαΐδη υπολόγιζε ότι θα μετακόμιζε στο νέο του σπίτι. Επιθυμία της Δέσποινας, μάλιστα, ήταν και είναι η δεξίωση να γίνει στο νέο τους κήπο. Η αποπεράτωση της βίλας, όμως, αργεί, καθώς ο όγκος των εργασιών που πρέπει ακόμα να γίνουν είναι μεγάλος.Η μαμά Δέσποινα είναι πολύ οργανωτική και, όπως λένε οι δικοί της άνθρωποι, δεν την αγχώνει ιδιαίτερα το πότε θα ορίσει την ακριβή ημερομηνία, αφού ξέρει ότι μπορεί να τα έχει όλα στην εντέλεια, αρκεί το σπίτι να τους παραδοθεί στις αρχές καλοκαιριού.

Νονός θα είναι ο κομμωτής της τραγουδίστριας Νίκος Λεουνάκης, αδερφός του φίλου τους Γιάννη, ο οποίος τους πάντρεψε κιόλας. Ο hair stylist, που άλλαξε και το λουκ της σε κοντό καρέ, κάνοντας την talk of the town, αγαπάει πολύ το μικρό Γιώργο και του αγοράζει συνέχεια δώρα και παιχνίδια. Καρδιακός φίλος του Ντέμη Νικολαΐδη, ο Νίκος ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που βρέθηκαν στο μαιευτήριο στο πλευρό της τραγουδίστριας, όταν γέννησε το δεύτερο παιδί της. Όπως ήταν φυσικό, το ζευγάρι έταξε αμέσως στον Νίκο να είναι ο νονός του μικρού. Άλλωστε, η Δέσποινα έχει δηλώσει και παλιότερα την επιθυμία της πνευματικός πατέρας του παιδιού της να είναι ένας άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας. Δεν είναι τυχαίο ότι και τη μικρή Μελίνα βάφτισε ο στενός φίλος και συνεργάτης της αλλά και σκηνοθέτης των βιντεοκλίπ της Κώστας Καπετανίδης.

Το μωρό που έρχεται
Μπορεί η Δέσποινα να απήχε φέτος από τη νυχτερινή Αθήνα, ωστόσο το Μάιο ετοιμάζει ταξίδι στην Αμερική και στον Καναδά, όπου θα δώσει συναυλίες. Αμέσως μόλις επιστρέψει από το εξωτερικό θα κάνει περιοδεία στην Ελλάδα, ενώ θα ξεκινήσει και η προετοιμασία στο στούντιο για το νέο της δίσκο, σε συνεργασία πάντα με το Φοίβο. Η στενή φιλία που τη συνδέει με τον Φοίβο και η χημεία που έχουν όταν συνεργάζονται επαγγελματικά είναι γνωστή.

Ωστόσο, η Δέσποινα Βανδή αγωνιά να πάνε όλα καλά, ώστε ο νέος της δίσκος να κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο. Κι αυτό γιατί το πρόγραμμα του Φοίβου είναι ήδη πολύ φορτωμένο, καθώς ετοιμάζει το άλμπουμ του κουμπάρου του Θάνου Πετρέλη, του ανερχόμενου τραγουδιστή Στάθη Ραφτόπουλου, αλλά και μιας νέας τραγουδίστριας, της Ελισσάβετ Σπανού. Τρέχει και δεν φτάνει λοιπόν ο Φοίβος, αλλά δεν λείπουν και τα ευχάριστα, που αφορούν την προσωπική του ζωή. Ο γνωστός συνθέτης και η σύζυγός του, άνθρωποι χαμηλών τόνων και οι δύο, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η Αμαλία βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και, όπως μαθαίνουμε, ο Φοίβος την προσέχει σαν τα μάτια του, ενώ δεν βλέπει την ώρα να έρθει στον κόσμο το μωρό.

Έτσι, η τελική εκτίμηση είναι ότι πιθανόν να παραδοθεί στην οικογένεια Νικολαΐδη στις αρχές Ιουνίου. Όταν, λοιπόν, αφήσουν το σπίτι της Φιλοθέης και μετακομίσουν στην Εκάλη, θα μπορούν να προχωρήσουν με γρήγορους ρυθμούς και στις προετοιμασίες για τη βάφτιση. Η Δέσποινα θέλει να είναι ανοιχτή, μακριά ωστόσο από τις τηλεοπτικές κάμερες, αν και θα προσκληθούν πολλοί επώνυμοι φίλοι των διάσημων γονιών του μικρού Γιώργου και αναμένεται να συγκεντρώσει όλα τα φλας των φωτογράφων.

Το καλοκαίρι, λοιπόν, θα είναι πραγματικά γεμάτο για όλους, αφού ο Φοίβος μετά το στούντιο με τον Θάνο Πετρέλη και τον Στάθη Ραφτόπουλο θα έχει γεννητούρια και η Δέσποινα, μετά τη βάφτιση του γιου της και την περιοδεία της, θα πρέπει να μπει στο στούντιο για να ηχογραφήσει τα νέα της τραγούδια. Και σίγουρα θέλει η νέα σεζόν να τη βρει ανανεωμένη και με νέα τραγούδια, αφού φήμες λένε ότι το φθινόπωρο δεν αποκλείεται να εμφανίζεται στο «Rex» με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.