Η Ζιζέλ γιορτάζει τον γάμο της μεγαλοπρεπώς.

24.03.2009
Παρότι παντρεύτηκαν μια καθημερινή απόγευμα, σε ένα απόμερο εκκλησάκι και σε πολύ στενό κύκλο, η Ζιζέλ Μπούντχεν και ο άντρας της, Τομ Μπράντι καλούν συγγενείς και φίλους για να γιορτάσουν μαζί την ένωσή τους.

Παρότι παντρεύτηκαν μια καθημερινή απόγευμα, σε ένα απόμερο εκκλησάκι και σε πολύ στενό κύκλο, η Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen) και ο άντρας της, Τομ Μπράντι (Tom Brady) καλούν συγγενείς και φίλους για να γιορτάσουν μαζί την ένωσή τους.

Οι νεόνυμφοι ετοιμάζουν ένα μεγάλο πάρτι για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να τους δουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το μοντέλο και ο παίκτης του ράγκμπι έχουν καλέσει συγγενείς, συναθλητές αλλά και φίλους από το χώρο του μόντελινγκ σε δείπνο την Παρασκευή, 3 Απριλίου, στην Κόστα Ρίκα, αναφέρει το "People".

Θέλουν η γιορτή που σχεδιάζουν εδώ και μήνες, να αποζημιώσει αυτούς που δεν παρευρίσκονταν στην κλειστή τελετή που έγινε στις 26 Φεβρουαρίου, στην καθολική εκκλησία της Σάντα Μόνικα στην Καλιφόρνια.

Αυτοί άλλωστε που παρακολούθησαν τον γάμο μετρούνται στα δάχτυλα, αφού περιορίζονταν στον μόλις ενάμιση έτους γιο του Τομ και τα στενά πρόσωπα της οικογένειας.

Βέβαια μην φαντάζεστε ότι η 28χρονη Ζιζέλ και ο 31χρονος Μπράντι έχουν καλέσει όλο το διεθνές τζέτ-σετ. "Θα είναι μια ζεστή, φιλική εκδήλωση", αποκαλύπτει το δημοσίευμα του "People". "Οι περισσότεροι θα είναι συγγενείς, και προσωπικοί φίλοι".

Ωστόσο, όταν μιλάμε για τόσο διάσημα ζευγάρια, η έννοια του "προσωπικού φίλου" συνήθως περιλαμβάνει και πρόσωπα ανάλογης διασημότητας.