Δύο απανωτά χτυπήματα για την Έιμι Γουάινχαουζ

23.03.2009
Ενώ είχε γυρίσει ανανεωμένη από την τρίμηνη απομόνωση της στο νησάκι Σάντα Λουτσία της Καραιβικής, προκειμένου να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά, έμαθε από τις εφημερίδες...

Δύο ακόμη απανωτά χτυπήματα δέχτηκε τις τελευταίες μέρες η πολύπαθη Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse).

Ενώ είχε γυρίσει ανανεωμένη από την τρίμηνη απομόνωση της στο νησάκι Σάντα Λουτσία της Καραιβικής, προκειμένου να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά, έμαθε από τις εφημερίδες ότι ο άντρας της, Μπλέικ Φίλντερ (Blake Fielder) αποφυλακίστηκε στις 9 Μαρτίου, αφού εξέτισε την ποινή του για βίαιη επίθεση σε βάρος ιδιοκτήτη μπάρ.

Η έλλειψη κάθε επαφής με τον Φίλντερ, παρά την επιθυμία της να τα ξαναβρούν, την έκανε να χάσει κάθε ελπίδα και να αναρτήσει την περασμένη Παρασκευή, στην προσωπική της σελίδα στο Facebook το μήνυμα: "Νομίζω ότι δεν θα ξαναδώ ποτέ τον Μπλέικ".

Όμως, το χειρότερο είναι ότι το άλμπουμ που έγραψε και ηχογράφησε στη Σάντα απορρίφθηκε από την δισκογραφική της εταιρεία, ως "κατώτερο των δυνατοτήτων της".

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μέσα από την Island Records, το δείγμα των νέων της τραγουδιών είναι αφενός, βαθύτατα επηρεασμένο από την ρέγκε και αφετέρου, έχει πολύ απαισιόδοξους στίχους για να σημειώσει την επιτυχία που του αναλογεί.

Τα τραγούδια, που στο μεγαλύτερο μέρος τους μιλάνε για την σχέση της 25χρονης τραγουδίστριας με τον Φίλντερ είναι πάρα πολλά, αλλά: "είναι εντελώς λάθος για εκείνη να απομακρυνθεί τόσο πολύ και τόσο απότομα από τη σόουλ, που την έκανε διάσημη.

Το τελευταίο άλμπουμ της "Back to Black" που κυκλοφόρησε το 2006, πούλησε 11 εκατομμύρια αντίτυπα κι αυτο ανεβάζει τον πύχη για το επόμενο.

"Αυτό που ακούσαμε δεν είναι αντάξιο της Έιμι. Αν κυκλοφορήσει ένα μισο-έτοιμο άλμπουμ, θα είναι η καταστροφή της. Θέλουμε ό,τι κάνει, να το κάνει σωστά, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί ν' ακούσει και κάποια σχόλια που δεν της αρέσουν", δήλωσε ένας από τους παραγωγούς.