Ο Χάρισον Φόρντ αρραβωνιάστηκε

23.03.2009
Ο Χάρισσον Φόρντ Harrison Ford αποφάσισε τελικά να παντρευτεί την εδώ και επτά χρόνια καλή του, ηθοποιό Καλίστα Φλόκχαρτ( Calista Flockhart).

Μετά από επτά χρόνια σχέσης, ο Χάρισον Φορντ (Harrison Ford) αποφάσισε τελικά να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του, ηθοποιό Καλίστα Φλόκχαρτ (Calista Flockhart).

H είδηση ότι ο "Ιντιάνα Τζόουνς" της έκανε πρόταση κατά τη διάρκεια των οικογενειακών διακοπών τους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, διέρρευσε μόλις αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αυτός θα είναι τρίτος γάμος 66χρονο ηθοποιό, αλλά ο πρώτος για την 44χρονη σύντροφο του, η οποία φοράει ήδη τη βέρα στο αριστερό της χέρι -όπως κάνουν οι παντρεμένοι στις ΗΠΑ. Επίσης, εκείνη έχει υιοθετήσει ένα αγοράκι, τον 8χρονο σήμερα Λίαμ.

Ο Φορντ έχει τέσσερα παιδιά, δύο από τον πρώτο του γάμο με την Μέρι Μάρκαρτ (Mary Marquart) και δύο από τον δεύτερο, με την σεναριογράφο, Μελίσα Μάθισον (Melissa Mathison) από την οποία χώρισε το 2004.

Μάλιστα, ο ίδιος πλήρωσε πάνω από 50 εκατομμύρια δολάρια στη δεύτερη σύζυγο του για να του δώσει διαζύγιο μετά από 18χρόνια γάμου, κατοχυρώνοντας έτσι μια από τις πρώτες θέσεις στη λίστα με τα ακριβότερα διαζύγια του Χόλιγουντ.

Το ζευγάρι που δεν έχει ορίσει ακόμη ημερομηνία για το γάμο, μοιράζει το χρόνο του μεταξύ των σπιτιών του στο Λος Αντζελες και μιας τεράστιας φάρμας που διαθέτει στο Γουαϊόμινγκ (Wyoming).

Ο Φόρντ έγινε γνωστός πρωταγωνιστώντας στον "Πόλεμο των άστρων" και αργότερα σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία υποδυόμενος τον Ιντιάνα Τζόουνς.