Τι συμβαίνει με την Λιζ Χάρλει;

19.03.2009
Οι φήμες οργιάζουν ο γάμος της Ελίζαμπεθ Χάρλει (Elizabeth Hurley) με τον Αρούν Ναγιάρ (Arun Nayar) περνάει κρίση.

Οι φήμες οργιάζουν ο γάμος της Ελίζαμπεθ Χάρλει (Elizabeth Hurley) με τον Αρούν Ναγιάρ (Arun Nayar) περνάει σοβαρή κρίση.

Αυτός είναι μονίμως απών στην Ινδία, δεν υπάρχει κανένα σημάδι εγκυμοσύνης και το μοντέλο-ηθοποιός σύμφωνα με τα κουτσομπολιά έχει ακόμη πιο σπασμένα νεύρα. "Όλοι ξέρουν πόσο δύσκολη είναι η Λιζ", παραδέχτηκε άνθρωπος του περιβάλλοντός της".

Αλλά το περασμένο Σάββατο, η Χάρλεϊ παρουσίασε μια διαφορετική εικόνα, θέλοντας να ρίξει στάχτη στα μάτια των δημοσιογράφων, που είχαν μαζευτεί με τις κάμερες έξω από το πολυτελές ξενοδοχείο Dorchester του Λονδίνου όπου γευμάτισε το ζευγάρι.

Αυτή τη φορά οι δυο τους έδιναν την εικόνα του "ιδανικού αντρόγυνου", πιασμένοι από το χέρι και ποζάροντας χαρούμενοι. Μέσα σε λίγες μέρες, η Λιζ το έπαιζε σε "διπλό ταμπλό": τη μία ήταν το χωρισμένο κορίτσι και την άλλη η αφοσιωμένη σύζυγος.

Διαφορετικοί ρόλοι με το ίδιο όμως αποτέλεσμα: μεγάλη δημοσιότητα! Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Χάρλει είναι "μανούλα" στις δημόσιες σχέσεις, αφού ξέρει να χειρίζεται το τύπο επαγγελματικά.

Για παράδειγμα, βγήκε αλώβητη από το σκάνδαλο με τον τότε σύντροφό της, ηθοποιό Xιού Γκράντ (Hugh Grant), το 1995, όταν εκείνος είχε συλληφθεί από την αστυνομία με μια πόρνη στο αυτοκίνητο του. Τότε, η Λιζ είχε καταφέρει να περάσει σαν το αθώο θύμα της ιστορίας οργανώνοντας πικ-νικ με τον Γκραντ στην αυλή του σπιτού τους, έξω από την οποία είχαν κατασκηνώσει όλοι οι παπαράτσι.

Προφανώς, είναι τακτική της να χρησιμοποιεί την προσωπική της ζωή για να κερδίζει δημοσιότητα. Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια για τη σχέση της με τον ζάπλουτο ινδό επιχειρηματία; Δύο χρόνια μετά τον διπλό γάμο τους -ο ένας έγινε στην Αγγλία και ο δεύτερος στην Ινδία- πολλά δημοσιεύματα επιμένουν ότι σύντομα θα ανακοινωθεί ο χωρισμός τους.

Σύμφωνα με ινδικές εφημερίδες, ο Αρούν δεν έχει όρεξη να ακολουθήσει την λαμπερή ζωή της γυναίκας του. Εδώ και καιρό έχει κουραστεί να τρέχει από πάρτι σε γκαλά κι από γκαλά σε εγκαίνια, ενώ παράλληλα τον ενοχλεί η οικονομική ανεξαρτησία της. Επιπλέον, ως γόνος πλούσιας οικογένειας ο ίδιος, θεωρεί ανεπίτρεπτη την ιδέα της να κάνει τη φάρμα της που παράγει βιολογικά προϊόντα, ριάλιτι για τηλεόραση.

Φυσικά ούτε λόγος για παιδί, όταν στα 43 μια εγκυμοσύνη δεν είναι και ότι πιο εύκολο! Βέβαια, στην Λίζ δεν λείπει η μητρότητα, αφού πάντα περνάει αρκετές ώρες με τον γιό της Ντάμιαν, που απέκτησε από τη σύντομη σχέση της με τον Στιβ Μπινγκ (Steve Bing).

Σε παλαιότερη συνέντευξη η Χάρλεϊ είχε πεί: "Αγαπάω το Αρούν όλο και πιο πολύ. Όσο περνάει ο καιρός νοιώθω πιο δεμένη μαζί του. Ποτέ δεν πίστευα οτι έβρισκα τον τέλειο άντρα".

Όμως η φιλία με τον 48 χρονο Χιου Γκραντ παραμένει πολύ δυνατή κι αυτό είναι ακόμη ένα αγκάθι στον γάμο της. Μάλιστα, ακόμη και τώρα που εκείνη είναι παντρεμένη κάνουν διακοπές όλοι μαζί. Τον Ιανουάριο στον Σαίντ Μόριτζ, τον Αύγουστο στην Νίκαια της Γαλλίας, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο Γκραντ τους έχει επισκεφθεί στην Ινδία.

Η εκπρόσωπος της ηθοποιού δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στα δημοσιεύματα και τις φήμες περί χωρισμού: "Θεέ μου! Δεν θα πούμε, ούτε θα κάνουμε τίποτα! Δεν θα ανταποκριθούμε στις κακοήθειες και τα κουτσομπολιά" δήλωσε η Λούσι Τζορτζ (Lucy George).

Την ίδια αποστασιοποιημένη θέση έχει και η πεθερά της ηθοποιού, που δεν φαίνεται να παίρνει σοβαρά την κρίση στο γάμο του γιού της, διαβεβαιώνοντας ότι όλα στο γάμο τους είναι ρόδινα: "Δεν ανησυχώ, όλα είναι μια χαρά μεταξύ τους"!