Ο Μάρκ Τζέικομπς αρραβωνιάστηκε τον καλό του!

20.03.2009
Ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας Μάρκ Τζέικομπς (Marc Jacobs) που εκτός από την προσωπική του σειρά, υπογράφει και τα προϊόντα του οίκου Louis Vuitton, αρραβωνιάστηκε τον φίλο του και υπεύθυνο του διαφημιστικού του τμήματος

Ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας Μάρκ Τζέικομπς (Marc Jacobs) που εκτός από την προσωπική του σειρά, υπογράφει και τα προϊόντα του οίκου Louis Vuitton, αρραβωνιάστηκε τον φίλο του και υπεύθυνο του διαφημιστικού του τμήματος, Λορέντζο Μαρτόνε (Lorenzo Martone), σύμφωνα με το "Womenς Wear Daily".

O 45χρονος Τζέικομπς -που έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος- έβγαινε με τον νεαρό Μαρτόνε, εδώ και ένα χρόνο. Ο αρραβώνας αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα όταν οι δυο τους φτάσουν στη γεννέτηρα του Μαρτόνε, φορώντας τα δαχτυλίδια τους, την Πέμπτη.

Το ζευγάρι έχει προγραμματίσει το ταξίδι στην Βραζιλία για τα εγκαίνια του νέου πολυκαταστήματος του Τζάκομπς, που άνοιξε στο Σάο Πάολο, τον Ιανουάριο.

Δημοσίευμα της "New York Post", αναφέρει ότι ο Τζέικομπς και ο Μαρτόνε παντρεύτηκαν ήδη με πολιτικό γάμο στην Γαλλία, τον περασμένο Ιούλιο, αλλά δεν θεωρείται έγκυρο.

Ημερομηνία για την τέλεση του γάμου δεν έχει οριστεί.