Στη ρουλέτα της καρδιάς

24.03.2009
Οι άντρες που με εξέλιξαν... Εκείνοι που με πήγαν παραπέρα ήταν ορόσημο στη ζωή μου. Αυτό δήλωσε η Μιμή Ντενίση όταν τη ρώτησαν ποιος από τους άντρες που βρέθηκαν στο πλευρό της ήταν για εκείνη σημαντικός, δείχνοντας πώς η ίδια ορίζει μια καλή σχέση.

Οι άντρες που με εξέλιξαν... Εκείνοι που με πήγαν παραπέρα ήταν ορόσημο στη ζωή μου. Αυτό δήλωσε η Μιμή Ντενίση όταν τη ρώτησαν ποιος από τους άντρες που βρέθηκαν στο πλευρό της ήταν για εκείνη σημαντικός, δείχνοντας πώς η ίδια ορίζει μια καλή σχέση. Είναι γεγονός, άλλωστε, ότι η ζωή μας κυλάει ανάμεσα σε σχέσεις που άλλοτε μας εξελίσσουν θετικά και άλλοτε μας πάνε πίσω συναισθηματικά, και όχι μόνο! Για να μη νιώθουμε μοναξιά και νομίζουμε ότι μόνο εμείς οι απλές θνητές βιώνουμε λάθος σχέσεις, σας θυμίζουμε κάποιες ανάλογες σχέσεις διάσημων γυναικών από την ελληνική σόουμπιζ.

Δύο γάμοι και δύο σχέσεις
Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει απασχολήσει και εξακολουθεί να απασχολεί έντονα τα ΜΜΕ με τις σχέσεις της. Η γλυκιά Κερκυραία στα νεανικά της χρόνια έζησε μια σχέση πάθους με τον Δημήτρη Σαραβάκο, που όμως έληξε άδοξα, αφού και οι δύο βρίσκονταν στην τρελή τους νιότη και είχαν πολλά ακόμη να ζήσουν. Φυσικά, ο άντρας-ορόσημο στη ζωή της δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Πάριο. Με τον τροβαδούρο της αγάπης παντρεύτηκαν και δημιούργησαν μια ευτυχισμένη οικογένεια. Έκαναν δύο παιδιά και για αρκετά χρόνια η φλόγα του έρωτά τους ήταν άσβεστη. Χώρισαν σε πολύ φιλικό κλίμα και διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μέχρι σήμερα. Στη συνέχεια και για αρκετό καιρό η παρουσιάστρια έμεινε μόνη της, μέχρι που οι παπαράτσι τη «συνέλαβαν» σε πολύ τρυφερές στιγμές με τον Πέτρο Ίμβριο. Ήταν μια σύντομη σχέση, αλλά πολύ δυνατή, αφού για πρώτη φορά η δημοφιλής παρουσιάστρια μετά το χωρισμό της από τον Πάριο μιλούσε ανοιχτά για τη σχέση της με έναν άλλο άντρα.

Αρκετό καιρό αργότερα ο όμορφος Αλέξανδρος Παρθένης έγινε σε ένα γύρισμα στην Κύπρο ο ξαφνικός έρωτάς της. Τα βρήκαν και κρύφτηκαν στη ερωτική «φωλιά» τους. Όταν τα μέσα τους υποψιάστηκαν, εκείνη θαρρετά, όπως πάντα, βγήκε στο πλατό και δήλωσε ότι είναι ζευγάρι. Το περασμένο καλοκαίρι όμως άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους. Λίγο αργότερα η Σοφία περήφανη, αξιοπρεπής και διακριτική δήλωσε μόνο ότι όταν παύει να εκτιμάει κάποιον, δεν μπορεί να είναι μαζί του. Και τα είπε όλα.

Ευαισθησίες και πάθος
Η Ρούλα Κορομηλά ποτέ δεν έκρυψε από το κοινό πόσο ευαίσθητη και ευάλωτη είναι συναισθηματικά. Της αρέσει πάντα να μοιράζεται τα συναισθήματά της με τον κόσμο. Και μπορεί στα επαγγελματικά της να πήγαινε από επιτυχία σε επιτυχία, ωστόσο, στην προσωπική της ζωή έζησε συναισθηματικά «ναυάγια», αλλά και το απόλυτο πάθος. Ο πρώτος της σύζυγος, ο ηθοποιός Πάνος Μιχαλόπουλος, αγάπησε με πάθος τη Ρούλα και τη στήριξε συναισθηματικά στα χρόνια της κοινής τους ζωής. Αλλά κι εκείνη τον αγάπησε πολύ. Έζησε πολύ ευτυχισμένες στιγμές δίπλα του, μόνο που η ιλιγγιώδης επαγγελματική της ανέλιξη έφερε τα πάνω κάτω. Μέχρι που πήραν την απόφαση του χωρισμού. Μεγάλο ρόλο σε αυτή την απόφαση έπαιξε και ο Στέφανο Σαρτίνι, αφού η γνωριμία της Ρούλας με τον Ιταλό σκηνοθέτη στάθηκε καταλυτική για το γάμο της. Η σχέση τους πέρασε από όλα τα στάδια ? από τον ενθουσιασμό και το απόλυτο πάθος μέχρι την απογοήτευση και την εγκατάλειψη. Η λαμπερή παρουσιάστρια αναζήτησε την παρηγοριά στην αγκαλιά του Στέλιου Ρόκκου. Εις μάτην όμως... Εκείνος την απογοήτευσε όσο κανείς άλλος, γράφοντας μια μελανή σελίδα στην καρδιά της. Λίγο καιρό αργότερα ήρθε στη ζωή της ο Νάσος Γαλακτερός. Οι δυο τους έζησαν μια σχέση πάθους, που τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος τους όμως δεν έμελλε να είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αφού λίγο καιρό αργότερα άρχισαν τα προβλήματα και πριν από περίπου δύο χρόνια κατέληξαν στο χωρισμό.

Στα μονοπάτια του έρωτα
Η Νατάσσα Θεοδωρίδου, φρεσκοχωρισμένη από το Θεσσαλονικιό επιχειρηματία κ. Μπέτα και με ένα παιδί, κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη για να εμφανιστεί στις αθηναϊκές «Χάντρες» με τον Αντώνη Ρέμο. «Έκλεψε» όλες τις εντυπώσεις ξεκινώντας μια λαμπρή καριέρα στην Αθήνα, ταυτόχρονα όμως... έκλεψε και την καρδιά του Ανδρέα Φουστάνου. Μια σχέση που εξελίχθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους σταθμούς της ζωής της, αφού ο πλαστικός χειρουργός υπήρξε για την τραγουδίστρια σύντροφος, σύμβουλος, καθοδηγητής και υπεύθυνος για τη θαυμάσια μεταμόρφωσή της. Πολλοί τότε έκριναν αυτόν το γάμο ως αταίριαστο. Το ζευγάρι όμως ξεπέρασε τα εμπόδια και πέρασε όμορφα πολλά χρόνια, με ένα ακόμη παιδί να ολοκληρώνει την ευτυχία του.

Όλα τα ωραία τελειώνουν όμως, όπως λέει ο λαός, και τα δικαστήρια και οι δικηγόροι πήραν τον πρώτο λόγο και... τσαλάκωσαν μια ζωή ευτυχισμένη. Έτσι, γράφτηκε το τέλος του γάμου τους. Μετά το χωρισμό της η Νατάσσα έμεινε μόνη για μεγάλο διάστημα, μέχρι που έγινε ξαφνικά γνωστή στα media η σχέση της με τον επιχειρηματία Σέρρο Μύρτα. Το πρόσωπό της φωτίστηκε ξανά, αν και σύντομα ήρθε και το τέλος της ειδυλλιακής σχέσης μετά τα συνεχή καβγαδάκια του ζευγαριού. Μπορεί βέβαια η σχέση της με τον Σέρρο να έληξε, όμως είχε έρθει η στιγμή για να αποκαταστήσει την επεισοδιακή σχέση της με τον Ανδρέα Φουστάνο, με τον οποίο πλέον διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Έψαχνε το ταίρι της
Η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου, πρωταγωνίστρια στη θρυλική «Βέρα στο δεξί» του Mega, υπήρξε πολλά χρόνια ερωτευμένη με το συνάδελφό της Κωνσταντίνο Καζάκο. Ήταν μαζί πάντα και παντού, εκτός από τις ώρες που εκείνος έτρεχε με τη μοτοσικλέτα του και εκείνη υπέφερε από την αγωνία και το φόβο μην τυχόν πάθει κάτι. Οι διαφορές τους στο χαρακτήρα και στην ιδιοσυγκρασία άρχισαν να διαφαίνονται μετά τον πρώτο έρωτα. Εκείνη ονειρευόταν μια συντροφική, ήρεμη σχέση, ενώ ο Κωνσταντίνος ήθελε να αποκτήσει εμπειρίες ζωής. Αντιθέσεις, παράπονα και καβγαδάκια οδήγησαν το νεαρό ζευγάρι στο χωρισμό. Όταν συνάντησε τον Αλέξανδρο Σταύρου στα πλατό της «Βέρας», της άρεσε μεν, αλλά επειδή γνώριζε τη σχέση του με την Άννα Στίλβη, δεν άφησε τον εαυτό της να παρασυρθεί. Στο μεταξύ, ο Αλέξανδρος χώρισε κι έτσι ο δρόμος ήταν ανοιχτός για το ζευγάρι. Η χημεία τους ήταν εξαιρετική. Έμοιαζαν πλασμένοι ο ένας για τον άλλο. Ήταν άλλωστε ζήτημα χρόνου να εξελιχθεί ο έρωτάς τους, που τους κατέταξε στα πιο αγαπημένα και όμορφα ζευγάρια του χώρου.

Έχει πολλά μυστικά
Η αλήθεια είναι ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη κατάφερε να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στο παρελθόν το μόνο που έχει αναφερθεί γι’ αυτή είναι ένα επιπόλαιο φλερτ που είχε με τον Αλέκο Συσσοβίτη. Όταν όμως μπήκε στη ζωή της ο Κώστας Καραφώτης, τα πράγματα άλλαξαν. Όχι μόνο τα προσωπικά τους μπήκαν στο «μικροσκόπιο», αλλά κάθε τους απόφαση και κίνηση έγινε αντικείμενο σχολιασμού. Όπως και οι δύο έχουν παραδεχτεί, η δημοσιότητα είχε καταλυτικό ρόλο στη σχέση τους και τους οδήγησε σε διάφορες δυσάρεστες καταστάσεις. Τελικά, πρόσφατα πήραν την απόφαση να πάρουν χωριστούς δρόμους, κανείς όμως δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι στο μέλλον δεν θα τους ξαναδούμε μαζί.

Μες στην καλή χαρά
Η κεφάτη οικοδέσποινα του Alpha είναι πάντα μες την καλή χαρά, ακόμη και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά στη σχέση της. Η Ναταλία Γερμανού, ωστόσο, δεν ήταν πάντα έτσι, όπως έχει δηλώσει η ίδια. Στην πολύχρονη σχέση της με τον τραγουδιστή Θάνο Καλλίρη, ο οποίος φέτος είναι στο πάνελ της εκπομπής της, ήταν πολύ ερωτευμένη μαζί του και μία από τις καλύτερες σχέσεις της ζωής της. Έχει παραδεχτεί, βέβαια, ότι ενώ περνούσαν πάρα πολύ όμορφα και όλα κυλούσαν θαυμάσια, εκείνη, ανώριμη ακόμη, χωρίς πολλές εμπειρίες στη ζωή της, τον ζήλευε πολύ, με αποτέλεσμα να καβγαδίζουν συνεχώς. Μοιραία, λοιπόν, αυτή η σχέση οδηγήθηκε στο τέλος. Ο Πέτρος Ίμβριος υπήρξε από τις τυχερές σχέσεις της αεικίνητης Ναταλίας και, φυσικά, έπειτα από αρκετό καιρό απόλυτης ευτυχίας πήραν την απόφαση να παντρευτούν. Ένας γάμος που είχε σύντομη διάρκεια, καθώς είχαν πολλές διαφωνίες στο θέμα οικογένεια, αφού ο τραγουδιστής ήθελε παιδιά, ενώ εκείνη δεν ένιωθε έτοιμη να γίνει μητέρα. Και μπορεί για το γάμο της να έχουν γίνει στο περίπου γνωστά τα αίτια του χωρισμού, δεν συνέβη όμως το ίδιο και στη σχέση της με τον Αλέξανδρο Παρθένη. Η Ναταλία ποτέ δεν φανέρωσε για ποιο λόγο χώρισαν, αν και όλοι γνώριζαν για τους ομηρικούς καβγάδες και τις ατυχείς αντιδράσεις και συμπεριφορές εκείνου απέναντί της με ένα ύφος μπλαζέ.

Η καρδιοκατακτήτρια
Η Άννα Βίσση έχει συνδεθεί κατά καιρούς με τα περισσότερα love stories της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής. Στα τέλη της δεκαετίας του ‘70 γνωρίστηκε με τον Γιώργο Νταλάρα. Από την πρώτη στιγμή λειτούργησε μια εκρηκτική χημεία μεταξύ τους. Ο Νταλάρας τη βοήθησε στην εξέλιξή της κι εκείνη τον λάτρεψε σαν Θεό. Έζησαν μια θυελλώδη ερωτική σχέση, με πολλές διαφωνίες και εκρήξεις, και στο τέλος ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους.

Μετά τον Νίκο
Έκτοτε η Άννα ερωτεύτηκε αρκετές φορές, αλλά ποτέ με την ίδια ένταση. Άδοξα έληξαν πολλές σχέσεις της, όπως αυτή με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, τον Απόστολο Γκλέτσο και τον Λάμπη Λιβιεράτο. Με το γνωστό μοντέλο Κώστα Φραγκολιά η σχέση τους κράτησε αρκετά χρόνια κι εκείνη φαινόταν ανανεωμένη και χαρούμενη. Ήταν φανερό, όμως, ότι το νεαρό μοντέλο δεν μπορούσε να προσφέρει στην Άννα αυτό που ζητούσε για να την κρατήσει κοντά του. Ο έρωτας με τις ανασφάλειες και τη ζήλια δημιούργησαν ερείσματα για να καταλήξει η σχέση τους άδοξα.

Η ζωή με τον Καρβέλα
Το 1983 μπήκε σαν σίφουνας στη ζωή της ο Νίκος Καρβέλας. Η ανατρεπτική φιλοσοφία του την παρέσυρε σε άλλη διάσταση, πιο ροκ. Ανέβηκαν μαζί τα σκαλιά της επιτυχίας αλλά και της εκκλησίας. Ο έγγαμος βίος τους ήταν γεμάτος έρωτα και εκρήξεις, ενώ η γέννηση της κόρης τους Σοφίας ήταν ίσως από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές του έρωτά τους. Ο χωρισμός τους έγινε ξαφνικά, αν και οι δυο τους συνέχισαν να είναι συνεργάτες και φίλοι για πολλά χρόνια μετά.

Ο έρωτας με τον Χρήστο
ο Χρήστος Ψωμόπουλος έμελλε να γίνει μία από τις μεγαλύτερες σχέσεις της ζωής της. Ερωτεύτηκαν με πάθος και έζησαν μαζί από την πρώτη στιγμή. Εκείνος αντικατέστησε ως ένα βαθμό τον άντρα που τη στήριζε, τον Νίκο Καρβέλα. Όπως ήταν φυσικό, απόρησαν όλοι όταν έμαθαν ότι αυτή η σχέση έληξε, αφού προηγουμένως είχε δώσει τελεσίγραφο στο σύντροφό της ότι θα ακολουθήσει το δρόμο της, αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα που βάρυναν τη σχέση τους. Λέγεται ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη, αν και η Άννα δήλωσε επίσημα ότι είναι πλέον μόνη.