Και τους έκανε ένα μαλλί...

26.03.2009
Νωρίτερα απ’ όσο είχε υπολογιστεί αρχικά θα ρίξει αυλαία το επιτυχημένο θεατρικό έργο «Σεσουάρ για δολοφόνους», αν και η προσέλευση του κοινού είναι αθρόα.

Νωρίτερα απ’ όσο είχε υπολογιστεί αρχικά θα ρίξει αυλαία το επιτυχημένο θεατρικό έργο «Σεσουάρ για δολοφόνους», αν και η προσέλευση του κοινού είναι αθρόα. Ο λόγος δεν βρίσκεται στη σκηνή, αλλά στα παρασκήνια και πρωταγωνιστής είναι ο Τάκης Ζαχαράτος! Είναι μία από τις πιο πετυχημένες θεατρικές παραστάσεις που ανέβηκε ποτέ σε ελληνική θεατρική σκηνή και γι’ αυτό το λόγο συνεχίζεται επί οκτώ σερί σεζόν. Στη φετινή βερσιόν το ρόλο του κομμωτή έχει αναλάβει ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά της κομμωτικής τέχνης, αφού ξεκίνησε ως κομμωτής στην Πάτρα. Στο παρελθόν τον ίδιο ρόλο είχαν ερμηνεύσει ο Παντελής Καναράκης και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Φέτος όμως αυτός ο κομμωτής έγινε talk of the theater, αφού οι κόντρες με τους υπόλοιπους συμπρωταγωνιστές του δίνουν και παίρνουν.

Πριν από λίγο καιρό είδε το φως της δημοσιότητας το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στον Κώστα Ευριπιώτη και στον Τάκη Ζαχαράτο. Αυτές τις μέρες όμως μία ακόμη κόντρα έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά! Ο λόγος για την ένταση που ξέσπασε ανάμεσα στον Πατρίκιο Κωστή και στον Τάκη Ζαχαράτο. Όλο το θέατρο ξεσηκώθηκε πρόσφατα από τις φωνές του γνωστού μίμου, ο οποίος υποστήριζε ότι ο Πατρίκιος του έβαλε τρικλοποδιά εμποδίζοντάς τον να βγει στη σκηνή. Στη συνέχεια μάλιστα δήλωνε ότι εκείνο το βράδυ δεν θα ανέβαινε στη σκηνή μετά το γεγονός, κάτι που θα έθετε σε κίνδυνο την παράσταση. Έτσι, ο επιχειρηματίας του θεάτρου προσπάθησε αρκετές φορές να βρει μια μέση λύση που θα τους ικανοποιούσε όλους, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Τελικά, πήρε την απόφαση να κατεβάσει το έργο νωρίτερα από το προγραμματισμένο, ενώ παράλληλα ακύρωσε τη μεταφορά του σε σκηνή της Θεσσαλονίκης, μιας και έκρινε ότι δεν μπορεί να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα.

ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ