Πρωινό weekend με Ζέτα - Καπουτζίδη!

23.03.2009
Πρωινό «Παρά πέντε» θέλουν στο Mega και, αν το καταφέρουν, η πρωτιά στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου θα είναι δεδομένη.

Πρωινό «Παρά πέντε» θέλουν στο Mega και, αν το καταφέρουν, η πρωτιά στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου θα είναι δεδομένη. Δεν εννοούμε, φυσικά, τη συνέχεια του επιτυχημένου σίριαλ, αλλά μιλάμε για μία από τις βασικές πρωταγωνίστριες, τη Ζέτα Μακρυπούλια, στην οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, προτάθηκε να παρουσιάζει την υπό σχεδιασμό πρωινή εκπομπή. Εκείνη, όμως, θέλει στο πλευρό της τον... κολλητό της! Ζέτα Μακρυπούλια και Γιώργος Καπουτζίδης αποτελούν αχτύπητο τηλεοπτικό δίδυμο. Κι αυτό δεν φάνηκε μόνο στο «Παρά πέντε», καθώς ήταν και οι πιο επιτυχημένοι παρουσιαστές του ελληνικού τελικού της Eurovision.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν κυκλοφορήσει έντονες φήμες ότι το Mega τους θέλει πολύ για να εγκαινιάσουν την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου με αφορμή και τα 20ά γενέθλια του καναλιού. Συγκεκριμένα, το concept που έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων θέλει τη Ζέτα σε ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας, ενώ έπειτα από συζητήσεις θέλουν τον Γιώργο Καπουτζίδη να έχει τον κεντρικό σχεδιασμό της εκπομπής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ζέτα Μακρυπούλια δέχεται πρόταση για πρωινό πρόγραμμα. Το όνομά της φιγουράρει πάντα στις λίστες των επίδοξων παρουσιαστριών του «Πρωινού καφέ», ενώ πέρυσι είχε ακουστεί και ως πιθανή συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Άλλωστε, το πρώτο τεστ παρουσίασης που έδωσε πέρυσι με το «Baby Dance» στον Alpha το πέρασε με άριστα. O Γιώργος Καπουτζίδης από την άλλη είναι σαφώς πολύ πιο επιφυλακτικός: του έχουν γίνει άπειρες προτάσεις μετά το «Παρά πέντε», εκείνος όμως συνεχίζει να αντιστέκεται σθεναρά. Μάλιστα, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα επιστρέψει του χρόνου με νέα σειρά, αν και αυτή ήταν η αρχική σκέψη των υπευθύνων του Mega για την επόμενη σεζόν.

Στο Mεγάλο Κανάλι θέλουν πρωινάδικο το Σαββατοκύριακο και γνωρίζουν ότι με τη Μακρυπούλια και τον Καπουτζίδη τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης θεωρούνται σχεδόν δεδομένα. Από κει και πέρα πολλά θα εξαρτηθούν από τον ανταγωνισμό.

Στον Alpha θεωρείται βέβαιη η συνέχεια του «Μες στην καλή χαρά», καθώς οι Γερμανοί είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με τη Ναταλία Γερμανού. Δεν ισχύει το ίδιο όμως και με το γενικό διευθυντή τηλεόρασης του ΑΝΤ1 Γιώργο Λεβέντη και τη συνέχεια του «Καλομελέτα κι έρχεται». Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει ήδη δεχθεί πρόταση από την κρατική τηλεόραση και στον ΑΝΤ1 προς το παρόν αναζητούν την αντικαταστάτριά της. Αν δεν βρεθεί, δεν πειράζει... Θα επιλέξουν την πιο οικονομική λύση, που χρόνια εφαρμόζει το Mega, δηλαδή, την επανάληψη επιτυχημένων ελληνικών σειρών και εκπομπών.