Βαγγέλης Γεωργιάδης: Το ΛΟΙΠΟΝ μπαίνει στη δημιουργική του περίοδο

16.03.2009
Το όνομά του ταυτίστηκε με το ΛΟΙΠΟΝ, καθώς είναι εκείνος που πρωτοέγραψε αστρολογικά στις σελίδες μας. Δεκαοχτώ χρόνια μετά συναντήσαμε τον Βαγγέλη Γεωργιάδη, που μας μίλησε όχι μόνο για το μακρινό παρελθόν, αλλά μας εξέπληξε ευχάριστα και με τις προβλέψεις του για το μέλλον!

Από τη ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Το όνομά του ταυτίστηκε με το ΛΟΙΠΟΝ, καθώς είναι εκείνος που πρωτοέγραψε αστρολογικά στις σελίδες μας. Δεκαοχτώ χρόνια μετά συναντήσαμε τον Βαγγέλη Γεωργιάδη, που μας μίλησε όχι μόνο για το μακρινό παρελθόν, αλλά μας εξέπληξε ευχάριστα και με τις προβλέψεις του για το μέλλον!

Έχετε μια ιδιαίτερη σχέση με το ΛΟΙΠΟΝ. Πώς ξεκίνησε και πότε;

«Ήμουν ο αστρολόγος στον οποίο ανέθεσαν τις εβδομαδιαίες προβλέψεις και ο ειδικός που συμβουλεύτηκαν για την κατάλληλη περίοδο να εκδοθεί. Μελέτησα και διαπίστωσα ότι η καλύτερη χρονική περίοδος, η πιο ευνοϊκή, τοποθετούνταν στο Μάρτιο. Αν θυμάμαι καλά, Πέμπτη 12 Μαρτίου, γιατί είχε ήδη αποφασιστεί ότι θα κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη, για να το διαβάζει ο κόσμος και το Σαββατοκύριακο».

Έχετε κάποιο ιδιαίτερο συναισθηματικό δέσιμο με το ΛΟΙΠΟΝ;

«Ασφαλώς. Αισθάνομαι ότι εκείνη την εποχή ήταν μια τελείως καινούργια πρόταση στην αγορά. Δεν υπήρχαν περιοδικά και εφημερίδες καθαρά lifestyle τότε. Ήταν ένα ρίσκο και όλοι είχαμε βάλει όλη μας την προσπάθεια για να βγει κάτι καλό».

Υπάρχει κάποια πρόβλεψή σας που δημοσιεύτηκε στις σελίδες του περιοδικού μας και η οποία στην πορεία, όχι μόνο επαληθεύτηκε, αλλά συζητήθηκε πολύ;

«Είχαν γίνει πολλές προβλέψεις που βγήκαν στην πορεία. Είχα κάνει δύο προβλέψεις για εκλογές και μάλιστα πρόωρες, γεγονός που επαληθεύτηκε. Είχα κάνει πρόβλεψη για την έκβαση του πολέμου στο Ιράκ...».

Δηλαδή;

«Ενώ όλοι νόμιζαν ότι θα πιάσουν τον Σαντάμ Χουσεΐν τότε, εγώ είχα προβλέψει ότι αυτός θα εξαφανιστεί και θα τον ανακαλύψουν αργότερα, έπειτα από χρόνια. Επίσης, είχα δώσει ακριβείς ημερομηνίες για το πότε θα τελειώσει ο πόλεμος στη Σερβία και είχα γράψει στο ΛΟΙΠΟΝ ότι θα αναλάβουμε την Ολυμπιάδα του 2004. Αυτή την πρόβλεψη την είχα κάνει τέλος του 1996 με αρχές του 1997».

Τι ζώδιο είναι το ΛΟΙΠΟΝ;

«Ανήκει στον αστερισμό των Ιχθύων».

Επιστρέφουμε στο σήμερα? Για ακόμη μία φορά σας ζητάμε να κάνετε προβλέψεις για το ΛΟΙΠΟΝ.

«Θα ξεκινήσω από το 2008, που το περιοδικό πέρασε κάποιες παροδικές κρίσεις. Άλλωστε, η γενικότερη οικονομική κρίση επηρέασε τα πάντα. Από τον Ιανουάριο του 2009 και μετά όμως το ΛΟΙΠΟΝ έχει μπει σε μια πιο εξελικτική και δημιουργική περίοδο. Έχει τη δυναμική, βάσει του γενέθλιου ωροσκοπίου του, να προχωρήσει σε πρωτότυπες ιδέες και να βελτιώσει την εικόνα αλλά και τη θεματολογία του. Η χρονιά προσφέρεται για ανανέωση και εξέλιξη και όλα δείχνουν ότι το ΛΟΙΠΟΝ θα κερδίσει ακόμη περισσότερο τις καρδιές του αναγνωστικού κοινού. Η άνοδος και η βελτίωση κορυφώνονται από τα τέλη Οκτωβρίου έως τις αρχές Νοεμβρίου του 2009».

Θα ήθελα να κλείσουμε με μια δική σας ευχή για τα δεκαοχτώ χρόνια του ΛΟΙΠΟΝ...

«ΜΙα ευχή... Πάντα να πηγαίνει καλά, πάντα να πηγαίνει ανοδικά και πάντα να είναι στις καρδιές των αναγνωστών, να τους ενημερώνει και να τους διασκεδάζει».