Λοιπόν... ετών 18!

13.03.2009
Ενζενί με μοντέρνα εμφάνιση και γοητεία ωριμότητας. Με ήθος, αρχές και αξίες. Με υψηλές γνωριμίες και κοινωνική συνείδηση. Και μια γερή προίκα: την αγάπη και την αποδοχή 36.560.073 θαυμαστών
Ενζενί με μοντέρνα εμφάνιση και γοητεία ωριμότητας. Με ήθος, αρχές και αξίες. Με υψηλές γνωριμίες και κοινωνική συνείδηση. Και μια γερή προίκα: την αγάπη και την αποδοχή 36.560.073 θαυμαστών - τόσοι οι αναγνώστες όλα αυτά τα χρόνια! ΛΟΙΠΟΝ, ναι, είμαστε εμείς. Είμαστε πάντα εδώ. Κι εσείς, όπως πάντα κοντά μας, για να γιορτάσουμε μαζί τα γενέθλια της ενηλικίωσής μας.

Κάτια Δανδουλάκη
«Εύχομαι τα 18 σας χρόνια να γίνουν 108 και να είστε πάντα νέοι, να παραμένετε στην ηλικία των δεκαοχτώ».

Δάνης Κατρανίδης
«Να είστε πάντα εκεί, να μας υποδέχεστε, να μας αγκαλιάζετε, να μας προβάλλετε, γιατί εσείς είστε ο καθρέφτης μας, ο ενδιάμεσος ανάμεσα σ’ εμάς και στο κοινό. Να τα χιλιάσετε στα χρόνια, για να κρατάτε ζωντανή την επικοινωνία και τη σχέση με τον κόσμο».

Χάρης Γούλιος, Διευθυντής επικοινωνίας, Mega
«Εύχομαι το ΛΟΙΠΟΝ να διατηρήσει την εφηβική του φρεσκάδα καθώς ενηλικιώνεται! Ειναι δύσκολοι οι καιροί... το ακούμε και το βλέπουμε καθημερινά. Τουλάχιστον ας κρατήσουμε την αισιοδοξία και την ενεργητικότητά μας! Να τα εκατοστίσετε, λοιπόν, και να μείνετε πάντα κεφάτοι και αποκαλυπτικοί». Νικήτας Τσακίρογλου

«Να ευχηθώ μια συνέχεια καλής ενημέρωσης του κοινού και βέβαια την ιδιαίτερη αγάπη που δείχνει το ΛΟΙΠΟΝ για το θέατρο».

Γιώργος Παπαδάκης
«Εύχομαι το ΛΟΙΠΟΝ να συνεχίσει να είναι πάντα πρωτότυπο, ενημερωμένο και απολαυστικό. Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια σε όλους εσάς που δουλεύετε για αυτό».

Σοφία Αλιμπέρτη
«Εύχομαι ο 18ος χρόνος να είναι ο πιο τυχερός και δημιουργικός χρόνος του ΛΟΙΠΟΝ. Χρόνια πολλά».

Ευγενία Μανωλίδου
«Χρόνια πολλά, δημιουργικά, λαμπερά και με πολλές αλήθειες».

Γιώργος Αυτιάς
«Μόνο τα καλύτερα έχω να ευχηθώ για το ΛΟΙΠΟΝ. Να τα εκατοστίσει».

Γιώργος Μητσικώστας
«Εύχομαι άλλα τόσα χρόνια και εκατοντάδες άλλα εξώφυλλα, που να μας εκπλήσσουν, όπως πάντα άλλωστε».

Χάρης Ασημακόπουλος
«Σας εύχομαι και τα επόμενα 18 χρόνια να είναι το ίδιο "αποκαλυπτικά", όπως αυτά που πέρασαν, με χαρούμενα και αποκλειστικά θέματα».

Aβα Γαλανοπούλου
«Πρώτα απ’ όλα χρόνια σας πολλά! Τα 18 χρόνια να γίνουν 118 και να ξεχωρίζετε με την ύλη σας».

Φώτης Σεργουλόπουλος
«Χρόνια σας πολλά! Πέρα από τις κλασικές ευχές για υψηλές κυκλοφορίες, σας εύχομαι να συνεχίσετε με το ίδιο κέφι τα ενδιαφέροντα ρεπορτάζ σας».

Παύλος Χαϊκάλης
«Ευνοϊκή χρονιά για το ΛΟΙΠΟΝ, αν κρίνω από το ζώδιο στο οποίο ανήκει. Πολλές και καλές κυκλοφορίες να έχετε και πάντα όμορφα θέματα».

Ελένη Ράντου
«Ευχές από μια "εργαζόμενη γυναίκα" σε όλους όσοι εργάζονται στο περιοδικό, για ακόμα πιο σωστή και έγκυρη ενημέρωση».

Σόφη Ζαννίνου
«Εύχομαι σε ένα από τα παλαιότερα (πλέον) περιοδικά ποικίλης ύλης να συνεχίσει με τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια επιτυχία την κυκλοφορία του. Χρόνια σας πολλά!».

Νίκος Κουρκούλης
«Δηλαδή, εσείς μόλις τώρα ενηλικιωθήκατε! Συνεπώς τα καλύτερά σας χρόνια τώρα έρχονται! Να τα χιλιάσετε και να συνεχίσετε με την ίδια όρεξη».

Κώστας Κόκλας
«Εύχομαι χρόνια πολλά στο ΛΟΙΠΟΝ και τα 18 χρόνια να ήταν απλώς η αρχή. Σας εύχομαι επίσης πολλά αποκλειστικά θέματα και υψηλές πωλήσεις».

Μάκης Πουνέντης
«Πέρασαν ήδη 18 χρόνια; Σαν χθες θυμάμαι την κυκλοφορία του πρώτου σας τεύχους. Εύχομαι τα 18 χρόνια να γίνουν 94,9 χρόνια ακόμα!».

Αλέξανδρος Μπουρδούμης
«Καλή συνέχεια, καλά τεύχη και εύχομαι να μη μεγαλώσετε ποτέ».

Νικολέτα Βλαβιανού
«Εύχομαι στο ΛΟΙΠΟΝ, τώρα με την ενηλικίωσή του, καλή ψήφο και καλός πολίτης! Να είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της καλλιτεχνικής επικαιρότητας».

Ζωζώ Σαπουντζάκη
«Να τα εκατοστίσετε στα χρόνια και να είστε πάντα τόσο ζωντανοί. Κάθε δημοσιογράφος που δουλεύει στο έντυπό σας είναι ξεχωριστός και αγαπητός, γι’ αυτό και έχετε τόσο μεγάλη επιτυχία. Ξέρετε να ενημερώνετε και να ψυχαγωγείτε, έχοντας και το κουτσομπολιό που χρειάζεται, αλλά με ευπρέπεια και όχι με τη φτήνια της κλειδαρότρυπας. Είστε πραγματικά αγαπημένο έντυπο και σας εύχομαι πάντα επιτυχίες».

Αγγελική Νικολούλη
«Πέρασαν κιόλας 18 χρόνια; Εντάξει, έφηβοι είμαστε! Να τα χιλιάσουμε με πολλές αποκλειστικότητες και ανάλαφρες-χαλαρές ειδήσεις».

Κώστας Αρζόγλου
«Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι από τα 18 του χρόνια αρχίζει κάποιος να ψηφίζει. Οπότε σας εύχομαι καλό βόλι!».

Γιώργος Παρτσαλάκης
«Να τα εκατοστίσετε στα χρόνια. Κι επειδή τα περισσότερα "σοβαρά" έντυπα μάλλον παραπλανούν, καλύτερα να είναι ανάλαφρα για να μας ψυχαγωγούν. Προτιμώ την αλήθεια, και από τη στιγμή που τα περισσότερα έντυπα μπήκαν στη διαδικασία να γράφουν ψέματα και να υπηρετούν συμφέροντα, το μόνο που μένει είναι να διαβάζεις κάτι ανάλαφρο και διασκεδαστικό, όπως είστε εσείς. Για να περνάς την ώρα σου ευχάριστα και να νιώθεις ότι δεν σε κοροϊδεύει κανείς. Να συνεχίσετε ΛΟΙΠΟΝ να προσφέρετε χαρά στον κόσμο, χωρίς ψέματα».

Νίκος Μουτσινάς
«Δεκαοχτώ χρόνια ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ένα πολύτιμο εργαλείο για τον απαιτητικό αναγνώστη. Εύχομαι στο ΛΟΙΠΟΝ να χιλιάσει τις επετείους και τις επιτυχίες του».

Κατερίνα Ζαρίφη
«Εύχομαι στους ανθρώπους που εργάζονται στο ΛΟΙΠΟΝ και συμβάλλουν στην επιτυχία του να είναι πάντα υγιείς και δημιουργικοί και το περιοδικό να γιορτάσει πολλές ακόμη επετείους».

Βάσια Παναγοπούλου
«Δεκαοχτώ! Να ζήσεις, να σε χαιρόμαστε! Πάντα φρέσκο και... γεμάτο υποσχέσεις, που κρατάς».

Σάκης Μπουλάς
«Να τα χιλιάσετε στα χρόνια. Πάντα να υπάρχει ελευθερία λόγου και απόψεων, να κάνετε αντικειμενική δημοσιογραφία και να μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να σας επηρεάζει αρνητικά. Για τα επόμενα χίλια χρόνια, που εύχομαι να υπάρχετε, στόχος σας να είναι μόνο η σωστή ενημέρωση του κόσμου. Να πειράζετε τους άλλους όσο αντέχετε να πειράζουν κι εσάς».

Τζέσυ Παπουτσή
«Εύχομαι να πηγαίνετε πάντα καλά, να τα χιλιάσετε σε χρόνια και αυτή η εφηβεία του περιοδικού να συνεχιστεί. Να κρατήσετε πάντα τη φρεσκάδα και τη ζωντάνια σας. Κι εσείς, όλοι οι αγαπημένοι δημοσιογράφοι που είστε εκεί, να περνάτε καλά και να μας δίνετε πάντα τέτοιες ωραίες δουλειές, όπως είναι το ΛΟΙΠΟΝ».

Ελεονώρα Μελέτη
«Να τα χιλιάσει και πάντα αποκλειστικότητες!».

Λόλα Νταϊφά Διευθύντρια γραφείου Τύπου και δημοσίων σχέσεων, Star
«ΛΟΙΠΟΝ ενηλικιώνεσαι. Οι αναγνώστες σου και φέτος, αλλά και όλα τα χρόνια, που σου εύχομαι να είναι πολλά πολλά, θέλουν να σε βρίσκουν κάθε εβδομάδα στα περίπτερα νεανικό, χρηστικό, διασκεδαστικό και... σκανταλιάρικο!».

Δημήτρης Λιακόπουλος
«ΛΟΙΠΟΝ, εύχομαι να τα εκατοστίσετε και να έχετε τις περισσότερες αποκλειστικότητες».

Μάκης Δελαπόρτας
«Μέλλον χρυσό, λαμπρό παρελθόν,  ό,τι αξίζει αντέχει ΛΟΙΠΟΝ!».

Γιώργος Βορρέας
«Εύχομαι στο αγαπημένο μου περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ να τα χιλιάσει, να είναι πάντα ενημερωμένο και ό,τι γράφει να είναι πάντα αληθές και διασταυρωμένο. Χρόνια πολλά στο ΛΟΙΠΟΝ και σε όλους τους συντελεστές, που με την προσπάθειά τους το ‘χουν αναδείξει ανάμεσα στα κορυφαία περιοδικά του είδους τους».

Πάνος Καλλίδης
«Εύχομαι για το ΛΟΙΠΟΝ να τα εκατοστίσει και να μας κρατάει συντροφιά με τα ωραία θέματά του για πολλά πολλά χρόνια ακόμη».

Ελενα Σαμούχου
«Εύχομαι ολόψυχα το ΛΟΙΠΟΝ μας μετά την πολυετή του επιτυχία στο χώρο της ενημέρωσης να συνεχίσει τόσο όμορφα, δημιουργικά και πολύ λαμπερά να μας συντροφεύει εξίσου τέλεια όσο και πριν από την ενηλικίωσή του».

Βάνα Μπάρμπα
«Να είστε πάντα ένα έγκυρο και σωστό περιοδικό, όπως είστε τόσα χρόνια, ένα περιοδικό που δεν βασίζεται στον κιτρινισμό και που πάντα λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Πάντα τέτοια».

Γιώργος Ντάβλας
«Το ΛΟΙΠΟΝ είναι το πρώτο περιοδικό που με έβαλε στις σελίδες του όταν ήμουν στα πρώτα βήματα της σταδιοδρομίας μου. Στη στήλη του Bar-Bar συγκεκριμένα. Επομένως, έχω ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό δέσιμο με αυτό το έντυπο. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τα εκατοστίσει, γιατί είναι ένα πάρα πολύ καλό περιοδικό, με έγκυρη ενημέρωση και πάρα πολύ ευχάριστο στην ανάγνωση».

Μαριλένα  Παναγιωτοπούλου
«Εύχομαι το περιοδικό τώρα που ενηλικιώθηκε να μη χάσει τον παιδικό του αυθορμητισμό και την εφηβική του ενέργεια».

Γιάννης Καζανίδης
«Εύχομαι στο ΛΟΙΠΟΝ να συνεχίσει έτσι όπως είναι, επίκαιρο, κεφάτο και στον παλμό της καλλιτεχνικής επικαιρότητας».

Νάντια Παπαϊωάννου
«Το ΛΟΙΠΟΝ πάντα μου άρεσε, γιατί είναι ένας επιτυχημένος συνδυασμός εβδομαδιαίας εφημερίδας και lifestyle περιοδικού. Εύχομαι να είναι πάντα τόσο έγκυρο και λαμπερό με συνεχώς αυξανόμενη κυκλοφορία».

Ρενάτα Ζεντέλη
«Χρόνια πολλά! Επιτέλους ενηλικιωθήκατε!».

Χάρης Σιανίδης
«Εύχομαι στο ΛΟΙΠΟΝ αλλά και στους ανθρώπους του, που ξέρω ότι είναι μια δυνατή και λαμπερή ομάδα, να τα εκατοστίσουν και να έχουν πάντα επιτυχίες και χρυσές πωλήσεις».

Ιωσήφ Μαρινάκης
«Εύχομαι πάντα επιτυχίες, πρωτιές και μια πολύ καλή πορεία».

Κατερίνα Γκαγκάκη Διευθύντρια επικοινωνίας και  δημοσίων σχέσεων, ομίλου ΑΝΤ1
«Τα 18α γενέθλια είναι ξεχωριστά. Το ΛΟΙΠΟΝ από τη μία ενηλικιώθηκε και από την άλλη διατηρεί όλη τη νεανική του φρεσκάδα. Επιπλέον, έχει όλο το μέλλον μπροστά του! Εύχομαι στο ΛΟΙΠΟΝ πολλές μεγάλες αποκλειστικότητες και αμέτρητα πλούσια και απολαυστικά τεύχη ακόμα!».

Ερση Βότση, Διευθύντρια γραφείου Τύπου και δημοσίων σχέσεων, Alpha
«Χίλιες ευχές σε ένα περιοδικό πρωτοπόρο στο χώρο του, το οποίο διευθύνει ένας ξεχωριστός άνθρωπος με ψυχή και ευγένεια. Ένα περιοδικό για το οποίο εργάζονται εξαιρετικοί δημοσιογράφοι! Λοιπόν... χρόνια πολλά στο ΛΟΙΠΟΝ και στους ανθρώπους του. Πάντα πρωτιές και επιτυχίες!».

Γρηγόρης  Αρναούτογλου
«Ό,τι ενηλικιώνεται στη ζωή μπαίνει σε μια νέα φάση. Εύχομαι, λοιπόν, να συνεχίσετε την καλή δουλειά, αν και ήδη έχετε αποδείξει την ωριμότητά σας. Χρόνια πολλά».

Σοφία Μουτίδου
«Δεκαοχτώ χρόνια γεμάτα ζωή, όμορφες και ευχάριστες ειδήσεις. Πρωτοπόροι στο είδος σας, εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια όρεξη».

Νάντια Μπουλέ
«Εύχομαι η ενηλικίωσή σας, αφού κλείνετε τα 18, να φέρει ακόμη περισσότερες καλύτερες στιγμές, λαμπερά τεύχη και με το ίδιο μεράκι να συνεχίσετε το όμορφο ταξίδι σας».

Μαρία Σταματέρη
«Να τα χιλιάσετε και να μας προσφέρετε για πολλά χρόνια ακόμη ειδήσεις και θέματα. Είστε από τα πρώτα έντυπα που συμβουλεύομαι, ώστε να παίρνω ιδέες για τους καλεσμένους στο "Gala"».

Βάσια Λόη
«Να τα χιλιάσετε, γιατί τα εκατό είναι κοντά! Άρα δεν σας λέω να τα εκατοστίσετε απλώς. Να συνεχίσετε να μας προσφέρετε κάθε Πέμπτη όμορφα, αποκλειστικά θέματα».

Αννα Μαρκετάκη
«Τώρα που το ΛΟΙΠΟΝ μεγάλωσε και έγινε 18 μια μαντινάδα όμορφη θέλω να του πω. Αποκλειστικά και επιτυχίες θαρρώ ευχήθηκαν πολλοί, όμως εγώ θα ήθελα να σε δω πιο μεγάλο και πιο πολλές φορές την εβδομάδα, και αυτό στο εύχομαι πολύ».

Σίσσυ Χριστίδου
«Εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια όρεξη, ώστε να μας χαρίζετε, όπως μέχρι τώρα κάνετε, αποκλειστικότητες και άμεση, γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση, όπως μας έχετε συνηθίσει».

Εύα Τσουρέκα
«Στα 18 μου έκανα ένα μεγάλο ταξίδι στην Κούβα μαζί με φίλους. Ελπίζω εσείς να συνεχίσετε το ταξίδι που τόσα χρόνια έχετε ξεκινήσει παρέα με όλους τους φίλους σας... για μια ζωή».

Μαρία Κορινθίου
«Επιτέλους, ήρθε η ενηλικίωση! Δίπλωμα οδήγησης δεν χρειάζεται να βγάλετε, μιας και τόσα χρόνια μας οδηγείτε στην ενημέρωση της σόουμπιζ. Χρόνια πολλά».

Σπύρος Μπιμπίλας
«Θέλω να κρατήσετε την ίδια ποιότητα, το ίδιο χιούμορ και για όσο καιρό περισσότερο με τους ίδιους συνεργάτες».

Μάγδα Τσαγγάνη
«Δίνω 18 και άλλες 108 ευχές για να έχει μακροημέρευση το ΛΟΙΠΟΝ. Όλοι οι δημοσιογράφοι που δουλεύουν στο περιοδικό να είναι πάντα χαρούμενοι, υγιείς και ευτυχισμένοι. Κάθε Πέμπτη κόσμος πολύς να τρέχει στο περίπτερο για να πάρει το ΛΟΙΠΟΝ».

Πέγκυ Ζήνα
«Εύχομαι να τα εκατοστίσετε και να έχετε πολλά πολλά τεύχη, πολύχρωμα, πολυσέλιδα και πλούσια σε ύλη».

Νένα Χρονοπούλου
«Χρόνια σας πολλά! Η ευχή μου είναι να μην επηρεαστείτε από την οικονομική κρίση που διανύει ο πλανήτης και η χώρα μας και να συνεχίσετε την καλή δουλειά για πολλά χρόνια ακόμη».