Ευτυχισμένοι μαζί Παππά - Λιαδέλης!

18.03.2009
Μπορεί να σφυρίζουν ανέμελα όταν τους ρωτάνε αν είναι μαζί, όμως ο Παναγιώτης Λιαδέλης και η Χριστίνα Παππά φαίνεται πως είναι ζευγάρι, και μάλιστα πολύ ευτυχισμένο...

Μπορεί να σφυρίζουν ανέμελα όταν τους ρωτάνε αν είναι μαζί, όμως ο Παναγιώτης Λιαδέλης και η Χριστίνα Παππά φαίνεται πως είναι ζευγάρι, και μάλιστα πολύ ευτυχισμένο... Η γνωστή ηθοποιός στέκεται στο πλευρό του Παναγιώτη, ο οποίος βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύντροφό του Σαμπρίνα. Εκείνος, πάλι, όταν τον ρωτάνε για το νέο του ταίρι, χαμογελάει με νόημα, χωρίς όμως να δίνει λεπτομέρειες για το δεσμό τους. Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια έξοδο το περασμένο Σάββατο στο νυχτερινό κέντρο «Vox», στην τελευταία βραδιά των εμφανίσεων της Πέγκυς Ζήνα. Βέβαια, όταν είδαν τις τηλεοπτικές κάμερες, αρχικά και οι δύο αισθάνθηκαν έντονη αμηχανία.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Παναγιώτη Λιαδέλη και του ζητήσαμε να μας μιλήσει για την απόφασή τους να εμφανίζονται πλέον μαζί, χωρίς να σκέφτονται τις κάμερες και τους φωτογράφους. «Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, απλώς δεν μου αρέσει να μιλάω καθόλου για τα προσωπικά μου. Πάντως, είμαι πολύ καλά και πολύ ευτυχισμένος». Αυτά ήταν τα λόγια του μπασκετμπολίστα και από τον τόνο της φωνής του καταλάβαμε ότι πραγματικά βρίσκεται σε πολύ καλή διάθεση. Οι φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι από το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο τώρα φαίνεται ότι και οι δύο νιώθουν πιο σίγουροι για τη σχέση τους, γι’ αυτό τολμούν τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ