Τα γιαπωνέζικα εξτένσιον της Κέιτι Χολμς!

12.03.2009
Η Κέϊτ Χολμ (Katie Holmes) από αγοροκόριτσο μεταμορφώθηκε σε λαμπερή γυναίκα. Απέκτησε μακριές μπούκλες και απαστράπτουσα εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί στο πλευρό του Τομ Κρούζ (Tom Cruise).

Από αγοροκόριτσο σε λαμπερή γυναίκα μεταμορφώθηκε η Κέϊτ Χολμς (Katie Holmes)! Μέσα σε μόλις τρεις μέρες απέκτησε μακριές μπούκλες και εμφανίστηκε απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί στο πλευρό του Τομ Κρούζ (Tom Cruise).

Όταν η ηθοποιός έφτασε στο διεθνές αεροδρόμιο της Ναρίτα, την περασμένη Κυριακή, είχε ένα κοντό καρέ με μύτες. Φαίνεται όμως ότι πέρασε αρκετές ώρες σε ιαπωνικό κομμωτήριο για να μακρύνει τα μαλλιά της, με την βοήθεια εξτένσιον.

Έτσι στην πρεμιέρα της ταινίας του Κρουζ, "Επιχείρηση Βαλκυρία" (Valkyrie), έκλεψε την παράσταση τραβώντας πάνω της τα φλάς των φωτογράφων, αλλά και τον θαυμασμό των Ιαπωνέζων.

Το νέο-λούκ που αποφάσισε να υιοθετήσει έρχεται σε αντίθεση με τη ρετσινιά της ανορεξικής που κόλλησε ο τύπος βασιζόμενος στις προηγούμενες φωτογραφίες της.

Η αναγεννημένη Κέιτι θυμίζει τις πρώτες μέρες της σχέσης του ζευγαριού, όταν με το στυλ του κοριτσιού της διπλανής πόρτας κατάφερε να κλέψει την καρδιά του Τομ.

Όμως, μετά το γάμο τους η 30χρονη ηθοποιός είχε κόψει τα μαλλιά της κοντά, αποφασίζοντας να πάει κόντρα στα πρότυπα των σταρ που επιβάλλει το Χόλυγουντ, παρότι η επιλογή της δεν την κολάκευε και πολύ. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι η 2χρονη κόρη της Σούρι αποδείχθηκε πιο δημοφιλής από την μαμά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η επίσκεψη της οικογένειας Κρούζ στην Ιαπωνία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Οι θαυμαστές είχαν κάνει ουρά στο αεροδρόμιο του Τόκυο και δεν έλειψαν τα επιφωνήματα υστερίας κατά την άφιξη των σταρ.

Το ίδιο σενάριο εξελίχθηκε και στην πρεμιέρα, αν και στην αρχή το κοινό μπερδεύτηκε, και αναρωτιόταν ποια είναι αυτή η κούκλα δίπλα στον Κρούζ, με την κόκκινη φούστα, το μωβ μπούστο και τις μακριές μπούκλες.

Σύντομα όμως, συνήλθαν από την έκπληξη και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα επιδοκιμασίας. Επιτέλους η Κέιτι Χολμς άρχισε να πιάνει το νόημα του συναγωνισμού ανάμεσα στα "δημοφιλή ζευγάρια του Χόλιγουντ".