Ξανά γιαγιά η Ντόρα

19.03.2009
Ενα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε πριν από λίγες μέρες στον κόσμο η Κάλλια Καμπουρίδη, σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη.

Ενα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε πριν από λίγες μέρες στον κόσμο η Κάλλια Καμπουρίδη, σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη. Χαράς ευαγγέλια για την υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, που έγινε γιαγιά για μία ακόμη φορά.

Η Κάλλια, αδερφή του Μίλτου Καμπουρίδη, συζύγου της Μαρίνας Βερνίκου, την περασμένη Τετάρτη το πρωί έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι βάρους 3.600 κιλών και ύψους 58 πόντων. Ασφαλώς, το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και μπαμπάς και μαμά δηλώνουν «οι πιο ευτυχισμένοι γονείς του κόσμου». Και πώς να μη νιώθουν έτσι, αφού το υγιέστατο μωρό τους ήταν εκείνο που ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Η ευτυχισμένη μαμά, με τους δικούς της ανθρώπους στο πλευρό της, το μόνο που ζητούσε από την πρώτη στιγμή ήταν να βλέπει όσο συχνότερα μπορεί το μωρό, το οποίο θα πάρει το όνομα Δανάη. Πανευτυχής και ο σύζυγός της Κώστας, που φυσικά αυτές τις μέρες είχε γίνει ο πιο τακτικός επισκέπτης του μαιευτηρίου. Μόλις μαθεύτηκε το ευχάριστο γεγονός, σήμανε «συναγερμός». Το τηλεφωνικό κέντρο πήρε φωτιά από γνωστούς και φίλους, που έστελναν τις ευχές τους, ενώ άρχισαν και οι επισκέψεις, με τα λουλούδια να πλημμυρίζουν το δωμάτιο της Κάλλιας.

Το εγγονάκι ήταν το καλύτερο δώρο για την ονομαστική εορτή της γιαγιάς, που ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο μαιευτήριο. Με τη χαρακτηριστική της ευγένεια ευχαρίστησε το γιατρό, όπως και όλο το προσωπικό του μαιευτηρίου, που παρακολουθούσαν τη νύφη της. Να σημειώσουμε ότι η υπουργός Εξωτερικών δεν γίνεται για πρώτη φορά γιαγιά. Έχει άλλο ένα εγγόνι, ένα αγοράκι, το οποίο βάφτισαν με κάθε επισημότητα και παρουσία καλών φίλων στην ιδιαίτερη πατρίδα του μπαμπά, Κώστα Μπακογιάννη, το Καρπενήσι, πριν από λίγο καιρό.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΩΣΤΟΡΡΙΖΟΥ