Επιβίωση στη Γη του Πυρός;

18.03.2009
Πόσο όμορφος θα είναι ο κόσμος του χρόνου για τον Γρηγόρη; Πολλά λέγονται και ακούγονται μέσα κι έξω από το Mega. Ένα όμως φαίνεται να είναι σίγουρο. Το καλό παιδί της μικρής οθόνης φεύγει από την πρωινή ζώνη του Μεγάλου Καναλιού.

Πόσο όμορφος θα είναι ο κόσμος του χρόνου για τον Γρηγόρη; Πολλά λέγονται και ακούγονται μέσα κι έξω από το Mega. Ένα όμως φαίνεται να είναι σίγουρο. Το καλό παιδί της μικρής οθόνης φεύγει από την πρωινή ζώνη του Μεγάλου Καναλιού. Όλα παίζονται για τον Γρηγόρη τον τελευταίο καιρό. Το θέμα όμως ξεκίνησε αρκετούς μήνες πριν, με τις δηλώσεις του διευθυντή προγράμματος του σταθμού Πέτρου Μπούτου, οι οποίες είχαν ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως από τους γνωρίζοντες τα περί TV. Το επιτυχημένο στέλεχος είχε δηλώσει τότε μεταξύ άλλων: «Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή ο Γρηγόρης έπειτα από μια κακή περσινή χρόνια και μια μέτρια φετινή έχει πιεστεί πολύ και δεν έχει την ψυχραιμία να δει τι χρειάζεται να πράξει σε βάθος χρόνου».

Ο Γρηγόρης έχει για έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο για το πρωινό, αλλά, όπως λένε οι άνθρωποι της τηλεοπτικής πιάτσας: «Τα συμβόλαια είναι για να σπάνε». Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση δεν πρόκειται να σπάσει, αλλά να αναπροσαρμοστεί. Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες λέγεται πως στέλεχος του σταθμού βολιδοσκόπησε τον παρουσιαστή για το ενδεχόμενο να αναλάβει την παρουσίαση ενός νέου «Survivor» ή ενός αντίστοιχου concept περιπέτειας που θα γυριστεί στο νοτιότερο άκρο της Λατινικής Αμερικής, στη Γη του Πυρός. Άλλωστε, είναι γεγονός ότι είχε καταφέρει στο παρελθόν να παρουσιάσει το συγκεκριμένο παιχνίδι με μεγάλη επιτυχία.

Και ποιος θα μπορούσε να τον διαδεχθεί; Οι πρώτες συζητήσεις δημιουργούν εντυπώσεις για τον Γιώργο Λιάγκα, που έκανε καλή πρεμιέρα με την «Εκδίκηση της ξανθιάς», χτυπώντας ποσοστά τηλεθέασης άνω του 30%.

Βέβαια, οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ακόμη ληφθεί και όλα είναι στον αέρα!