Η Ομόνοια και πάλι στη μόδα

13.03.2009
Από την παρακμή της πλατείας Ομονοίας περνώντας την πόρτα του εντυπωσιακού κτιρίου μπαίνεις σε έναν πολύχρωμο κόσμο γεμάτο ανθρώπους με χαμόγελο.

Από την παρακμή της πλατείας Ομονοίας περνώντας την πόρτα του εντυπωσιακού κτιρίου μπαίνεις σε έναν πολύχρωμο κόσμο γεμάτο ανθρώπους με χαμόγελο. Στον ημιώροφο δεν κατάλαβα αν βρίσκεται το bar με τις σουίτες του μελλοντικού γηπέδου του Παναθηναϊκού ή κατάστημα της Puma. Πάντως, είχε ποδοσφαιρικό χαρακτήρα, άφθονη Smirnoff North και αμέτρητους celebrities, οπότε, καλά ήταν!

Κάνοντας μια βόλτα στα δωμάτια των σχεδιαστών, συνάντησα αρκετά γνωστά πρόσωπα της μόδας και των κοσμικών, ο καθένας να έχει βρει το δικό του αγαπημένο δωμάτιο. Βέβαια, βγαίνοντας από το ξενοδοχείο, γυρίζεις στη σκληρή πραγματικότητα, με τους ναρκομανείς, τους άστεγους και τους αλλοδαπούς επαίτες να σου ζητάνε ένα ευρώ.Εδώ όμως είναι που πρέπει να πούμε και ένα ακόμα «μπράβο» στην οικογένεια Δασκαλαντωνάκη, διότι ρισκάροντας να ανοίξουν το fashion hotel σε αυτό το «δύσκολο» για πολυτέλειες σημείο, αναβαθμίζουν την πλατεία, ανοίγοντας παράλληλα το δρόμο για την αναμόρφωσή της.