Η Ομόνοια και πάλι στη μόδα

13.03.2009
Λίγο πριν από το Fashion Week άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του το πολυσυζητημένο «Classical 2 Fashion House Hotel». Ένα πανέξυπνο concept, το οποίο όμως στην πορεία μάλλον βγήκε... εκτός μόδας!

Λίγο πριν από το Fashion Week άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του το πολυσυζητημένο «Classical 2 Fashion House Hotel». Ένα πανέξυπνο concept, το οποίο όμως στην πορεία μάλλον βγήκε... εκτός μόδας! Το fusion και εντυπωσιακό κτίριο στην πλατεία Ομονοίας μεταμορφώθηκε από ανθρώπους της μόδας σε ένα πρωτότυπο ξενοδοχείο, του οποίου τα περισσότερα δωμάτια φέρουν την υπογραφή ενός σχεδιαστή, στυλίστα ή celebrity. Όλα καλά μέχρι εδώ. Η υλοποίηση, όμως, μάλλον boring βγήκε, αφού οι περισσότεροι έδειξαν έλλειψη δημιουργικότητας (για τα μέτρα ενός μεγάλου Έλληνα σχεδιαστή, φυσικά), σχεδιάζοντας δωμάτια που λες «OK, καλό είναι...».

Τη διαφορά έκανε ο Al Giga, ο οποίος, όχι μόνο σχεδίασε ένα εντελώς fashion δωμάτιο, αλλά υποδεχόταν εκεί τους καλεσμένους του μαζί με τον παπαγάλο του, μουσικές, video στην plasma τηλεόραση και naughty καμαριέρες! Και η socialite Χριστίνα Πολίτη, με το φοβερό κολάζ από κοσμικές φωτογραφίες της, έφτιαξε το δικό της μικρό cosmo-Politiko διάδρομο.

Δεν ξέρω αν ήταν η ώρα που πήγα (μία ώρα μετά το κάλεσμα), αλλά δεν είδα κανένα σχεδιαστή να μας υποδέχεται στο δωμάτιό του. Βέβαια, μπορεί να ήταν στον ειδικά διαμορφωμένο συνεδριακό χώρο, ο οποίος εκτέλεσε για μια βραδιά χρέη catwalk, καθώς μοντέλα και διάσημοι Έλληνες σχεδιαστές παρέλασαν και φωτογραφήθηκαν από τη Ρούλα Ρέβη με φόντο... την Ακρόπολη! Θα είναι μια ωραία πρόταση για venue για φοβερές επιδείξεις μόδας, αφού οι συνήθεις χώροι όπου γίνονται τα περισσότερα shows έχουν πολυφορεθεί.