Συμφιλιώθηκαν Ηλιάδη - Μαλιωτάκη!

13.03.2009
Ιδιαίτερα φορτισμένο είναι το κλίμα στην Καβάλα. Η Μαρία Λαζαρίδη τελεί το μνημόσυνο για τους τρεις μήνες από το χαμό του γιου της Μπάμπη.

Ιδιαίτερα φορτισμένο είναι το κλίμα στην Καβάλα. Η Μαρία Λαζαρίδη τελεί σήμερα το μνημόσυνο για τους τρεις μήνες από το χαμό του γιου της Μπάμπη. Ωστόσο, μέσα στη μεγάλη της πίκρα έχει δύο λόγους για να είναι ανακουφισμένη και να χαμογελάει. Πριν από λίγες ημέρες, ως γνωστόν, πήρε πίσω τις «Μούσες» και σήμερα θα έχει στο πλευρό της τα δύο εγγόνια της, τον Βασιλάκη και τον Μπαμπίνο, μαζί με τις μητέρες τους, την Πόπη Μαλλιωτάκη και την Αγγελική Ηλιάδη.

«Η πεθερά μου μας συμφιλίωσε», δήλωσε η Πόπη Μαλλιωτάκη στο ΛΟΙΠΟΝ μία μέρα πριν αναχωρήσει για την Καβάλα. «Η Αγγελική είναι σαν αδερφή μου. Ήμουν πολύ συγκινημένη το Σάββατο το απόγευμα όταν με κάλεσε στο σπίτι της με τον Βασίλη. Έπαιξαν για αρκετή ώρα με τον Μπαμπίνο και όση ώρα τα παιδιά έπαιζαν εμείς συζητούσαμε», μας διηγήθηκε η τραγουδίστρια και συνέχισε: «Μάλιστα, όταν φύγαμε, ο Μπαμπίνος έψαχνε τον Βασιλάκη. Η Αγγελική με τον μικρό και την πεθερά μου έφυγαν για την Καβάλα την Τρίτη, αλλά εγώ δεν μπορούσα, γιατί ο Βασίλης θα έχανε πολλές μέρες από το σχολείο, οπότε θα ανεβούμε αύριο το πρωί. Ούτε εγώ η ίδια δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη πόσο γρήγορα άλλαξαν οι καταστάσεις. Είμαι όμως χαρούμενη, καθώς πάνω απ’ όλα προέχει τα αδέρφια να είναι μονιασμένα. Αυτό θέλουμε τόσο εγώ όσο και η Αγγελική, αυτό θέλει και ο Μπάμπης και, όπως μου λέει η πεθερά μου, αυτό είναι το καλύτερο δώρο για το γιο της... Να ηρεμήσει η ψυχούλα του».

Επίσης, ρωτήσαμε την Πόπη τι θα γίνει με τις «Μούσες» και αν θα συνεργαζόταν με την Αγγελική. «Η πεθερά μου έχει προτείνει και σ’ εμένα και στην Αγγελική να τραγουδήσουμε στο μαγαζί, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει... Όσο γι’ αυτό που με ρωτάς, ποτέ μη λες ποτέ. Όσα ?ποτέ? είπα στη ζωή μου τα λούστηκα. Για το καλό των παιδιών θα έκανα τα πάντα», δήλωσε κατηγορηματικά. Σήμερα το πρωί για πρώτη φορά όλη η οικογένεια Λαζαρίδη θα βρεθεί ενωμένη έπειτα από πολύ καιρό και η αδερφή του Μπάμπη, η Σοφία, είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που οι σχέσεις μεταξύ Αγγελικής Ηλιάδη και Πόπης Μαλλιωτάκη αποκαταστάθηκαν. Άλλωστε, δεν έχουν τίποτα πλέον να χωρίσουν...

Οι δύο τραγουδίστριες με τα παιδιά τους θα επιστρέψουν αεροπορικώς στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣ