Η Ελλάδα δεν την... παίζει

16.03.2009
Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, όμως οι φήμες δίνουν και παίρνουν πως το άλλοτε χαϊδεμένο παιδί του Alter, η Μαριέττα Χρουσαλά, αντιμετωπίζει προβλήματα στη συνεργασία της με το κανάλι.

Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, όμως οι φήμες δίνουν και παίρνουν πως το άλλοτε χαϊδεμένο παιδί του Alter, η Μαριέττα Χρουσαλά, αντιμετωπίζει προβλήματα στη συνεργασία της με το κανάλι. Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στην πρωινή ζώνη του καναλιού του Μπουρναζίου. Οι περικοπές που έχουν αποφασιστεί λόγω της οικονομικής κρίσης φαίνεται πως θα έχουν ως πρώτο θύμα τη Μαριέττα Χρουσαλά, που είχε πάρει μετεγγραφή στο σταθμό από το Mega πριν από τρεις σεζόν μετά βαΐων και κλάδων.

Από τότε όμως πολλά άλλαξαν και πλέον η παρουσιάστρια, καθηλωμένη στον αστερισμό των μονοψήφιων τηλεθεάσεων, δεν φαίνεται να έχει πολλές επιλογές. Από τη μία η απόφαση των ιθυνόντων για «μαχαίρι» στα πάνελ και από την άλλη η φημολογούμενη στροφή στην ενημέρωση και τα κρυφά ραντεβού με Μάνεση και Αυτιά φαίνεται πως αφήνουν την πρώην Σταρ Ελλάς εκτός καναλιού.

Το σενάριο που ήθελε να κόβονται όλοι οι πανελίστες από την εκπομπή και την ίδια δίδυμο από τη νέα σεζόν στο πρωινό με τον Νίκο Μουτσινά ήδη «κάηκε», καθώς, όπως λέγεται, ο δεύτερος βρίσκεται προ των πυλών του Star για τηλεπαιχνίδι ή talk show, σίγουρα όχι όμως για πρωινό πρόγραμμα.

Η Μαριέττα δεν έχει ενημερωθεί επίσημα, αλλά οι καθημερινοί ψίθυροι στους διαδρόμους του Alter την έχουν στεναχωρήσει, κι αυτό βγαίνει πλέον στο γυαλί. Μάλιστα, η ίδια φαίνεται να έχει εκμυστηρευτεί σε πολύ δικούς της ανθρώπους πως, όπως έχουν τα πράγματα, ίσως να αποσυρθεί για ένα διάστημα από τη μικρή οθόνη και να αφοσιωθεί στην οικογένεια, που φαίνεται ότι θα αποκτήσει σύντομα με τον αρραβωνιαστικό της Λέοντα Πατίτσα.