Η Οπρα προειδοποίησε την Ριάνα

10.03.2009
Η πρώτη κυρία της Αμερικάνικης τηλεόρασης Οπρα Γουίνφρει (Oprah Winfrey) εξέφρασε δημόσια την αντίθεση της, στην απόφαση της Ριάνα ( Rihanna) να ξαναγυρίσει στην αγκαλιά του Κρις Μπράουν (Chris Brown), μετά το ξύλο που της έδωσε!

Η πρώτη κυρία της Αμερικάνικης τηλεόρασης Οπρα Γουίνφρει (Oprah Winfrey), εξέφρασε δημόσια την αντίθεση της, στην απόφαση της Ριάνα ( Rihanna) να ξαναγυρίσει στην αγκαλιά του Κρις Μπράουν (Chris Brown), μετά το ξύλο που της έδωσε!

Κοιτάζοντας κατευθείαν στην κάμερα, την προειδοποίησε: " Αν ένας άντρας σε χτυπήσει μια φορά. Θα το ξανακάνει. θα σε ξανασηκώσει χέρι πάνω σου".

Η Όπρα που ειδικεύεται στα κοινωνικά θέματα, ετοίμασε μια εκπομπή -αφιέρωμα στον ξυλοδαρμό της 21χρονης τραγουδίστριας από τον φίλο της και φρόντισε να εκφράσει την γνώμη της με το δικό της τρόπο:

" Είμαι τόσο στεναχωρημένη. Η αγάπη δεν πρέπει να πονάει! Αν είσαστε φίλοι μου, θα σας συμβούλευα να μείνετε μακριά ο ένας απο τον άλλον, για ένα διάστημα. Μόνο έτσι θα μπορέστε να δείτε τα πράγματα στην ζωή σας πιο ήρεμα. Να κάνετε την αυτοκριτική σας και πρώτα απ΄ όλα να φροντίσετε να θεραπεύσετε τις πληγές σας" .

Στο σόου της Οπρα που είχε τον τίτλο " Ο κόσμος της Ριάνα" μίλησε και η στενή φίλη της οικοδέσποινας Γκέρλι Κίνγκ (Gayle King )

"Η απόφαση της επανασύνδεσης είναι αψυχολόγητη, δεν το σκεφθήκατε καθόλου και αυτό με ενοχλεί πολύ!

Ανησυχώ γιατί η Ριάνα δίνει το κακό παράδειγμα στις νεαρές θαυμάστριες της. Αλλά και σε αυτόν"!

Εντωμεταξύ έγινε γνωστό μέσα από το "Us magazine.com" ότι η τραγουδίστρια θα καταθέσει στο δικαστήριο, αν αυτό κριθεί απαραίτητο:

"Σκοπεύει να ακολουθήσει κατά γράμμα τον νόμο, αν πρέπει να καταθέσει. Θα το κάνει" Τόνισε ο δικηγόρος της Ντόναλντ Ετρα (Donald Etra). Εσπευσε να διαβεβαιώσει οτι η πελάτισσα του " είναι καλά και εκτιμά την αγάπη και την στήριξη που της προσφέρουν οι θαυμαστές της".

Ο Μπράουν που παραμένει ελεύθερος, έχοντας πληρώσει εγγύηση 50.000 θα δικαστεί στις 6 Απριλίου. Αν καταδικαστεί για τα δύο κακουργήματα που κατηγορείται αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων και οκτώ μηνών.