Ντρου Μπάριμορ: "Για όλα φταίει ο μπαμπάς"!

10.03.2009
Γνωστή ανά την υφήλιο από τον πρώτο κύκλο του "Μπέβερλι Χιλς" αλλά και το πλήθος σκανδάλων γύρω απ' το όνομά της στα τέλη της δεκαετίας του '80, η ηθοποιός Ντρου Μπάριμορ, μιλάει στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού "W" για τα άσχημα παιδικά της χρόνια, τη θυελλώδη σχέση με την μητέρα της, αλλά και την παντελή απουσία του πατέρα της.

Γνωστή ανά την υφήλιο από τον πρώτο κύκλο του "Μπέβερλι Χιλς" αλλά και το πλήθος σκανδάλων γύρω απ' το όνομά της στα τέλη της δεκαετίας του '80, η ηθοποιός Ντρου Μπάριμορ (Drew Barrymore), μιλάει στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού "W" για τα άσχημα παιδικά της χρόνια, τη θυελλώδη σχέση με την μητέρα της, αλλά και την παντελή απουσία του πατέρα της.

Αποκαλύπτει ότι δεν έχει πλέον "καμία επαφή" με την μητέρα της Τζεντ (Jaid), από την οποία νομικά απελευθερώθηκε στην ηλικία των 17, αφού της ασκούσε κακή επιρροή. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μέχρι τα 13 της, η Μπάριμορ είχε ήδη μπει δύο φορές σε κλινική αποτοξίνωσης.

"Με την μητέρα μου χωρίσαμε όταν ήμουν πολύ μικρή, και από τότε δεν ξανασυνδεθήκαμε". Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει με τον καινούργιο της ρόλο στην ταινία " Grey Gardens", όπου η Μπάριμορ υποδύεται την Έντι (Edie), την αφοσιωμένη κόρη της 'Εντιθ Μπουβιέρ Μπελ (Edith Bouvier Beale), πρώτη ξαδέλφη της Ζακλίν Κένεντι Ωνάση.

"Η Εντι λάτρευε την μητέρα της, η σχέση τους εξελίχθηκε σε μια 'ιστορία αγάπης'. Στην πραγματική μου ζωή μου με την μητέρα μου ήμασταν 'αντίθετοι πόλοι'. Δεν μπορούσαμε να βρούμε κανένα σημείο επαφής".

Όμως, και με τον πατέρα της τον ηθοποιό Τζον Μπράριμορ, οι σχέσεις τους δεν ήταν καλύτερες αφού παραδομένος στο πάθος του για το αλκοόλ, εγκατέλειψε το σπίτι τους πριν ακόμη εκείνη γεννηθεί, ενω απουσίαζε το μεγαλύτερο διάστημα των παιδικών της χρόνων:

"Ηταν σαν το πουλί. Δεν μπορούσε ούτε για μια στιγμή να μείνει ήσυχος και φυλακισμένος σε ένα κλουβί. Ζούσε ελεύθερος κάνοντας τα δικά του πράγματα, δεν άντεχε τις δεσμεύσεις. Σίγουρα αυτός με έχει επηρεάσει στις σχέσεις μου με τους άντρες. Μέχρι τώρα δεν έχω βρει τον άντρα που θα με κρατήσει για πάντα κοντά του".

Αν και τη θλίβει η θύμηση του, παραδέχεται ότι με την μητέρα της είχε μια χειρότερη σχέση, σχεδόν θυελλώδη. Ενώ αποκαλύπτει ότι με τον πατέρα της ήρθε πιο κοντά λίγο πριν πεθάνει από καρκίνο σε ηλικία 72χρονών το 2004. Η Μπάριμορ ήταν τότε 29 ετών και πλήρωσε η ίδια για την νοσηλεία του.

Παρόλα αυτά εκείνος ποτέ δεν της ζήτησε συγνώμη που την παράτησε. Θυμάται ότι κάποια στιγμή βρίσκονταν μαζί στο δωμάτιο του νοσοκομείο εκείνος την κοίταξε από πάνω ως κάτω και της είπε: "Σε φτιάξαμε τέλεια"!

"Λες και θα έπρεπε να του χρωστάω και χάρη γι΄ αυτό;", του απάντησε εκείνη.

Όταν έρχεται η στιγμή να μιλήσει για την προσωπική της ζωή εξομολογείται ότι έχει κάνει λάθη και "προσπαθεί μέσα από αυτά να μάθει τον εαυτό της και το πώς πρέπει να διαχειρίζεται τις σχέσεις της για να αντέξουν στο χρόνο".

Η Ντρου Μπάριμορ έχει ήδη δύο γάμους στο ενεργητικό της. Το 1994 με ένα μπάρμαν που κράτησε για οκτώ εβδομάδες και το 2001 που ανέβασε όριο στους πέντε μήνες όταν παντρεύτηκε τον Τομ Γκριν.

Ωστόσο, η ίδια θεωρεί ότι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της ήταν ο ρόκερ Φαμπρίτζιο Μορέτι ( abrizio Moretti) με τον οποίο έβγαινε για πέντε χρόνια μέχρι το 2007΄: "Ηταν η μόνη μακροχρόνια σχέση μου. Διατηρούμε ακόμη επαφή".