"Η Ριάνα χτύπησε τον Μπράουν με το ψηλοτάκουνο"!

09.03.2009
Σύμφωνα με δήλωση του Γουέλφορντ Χαρτ (Welford Hart) -που συζεί μαζί με την μητέρα του Κρις Μπράουν (Chris Brown)- σε αμερικάνικη εφημερίδα, η τραγουδίστρια του Umbrella προκάλεσε τον φίλο της πριν το επεισόδιο του ξυλοδαρμού.

Σύμφωνα με δήλωση του Γουέλφορντ Χαρτ (Welford Hart) -που συζεί μαζί με την μητέρα του Κρις Μπράουν (Chris Brown)- στην αμερικάνικη εφημερίδα New York Post, η τραγουδίστρια του Umbrella προκάλεσε τον φίλο της πριν το επεισόδιο του ξυλοδαρμού.

Ο Χαρτ λέει στο δημοσίευμα: "Όταν βγάλεις το παπούτσι σου κι αρχίσεις να χτυπάς τον άλλον με το τακούνι, πονάει πολύ! Εκείνος αντέδρασε και προσπάθησε να την σταματήσει. Μάταια όμως, γιατί εκείνη συνέχισε να ουρλιάζει"!

Είναι απορίας άξιο πώς η υπεράσπιση του Μπράουν δεν κατέθεσε αυτό το αξιόλογο στοιχείο στην ακροαματική διαδικασία, ενώ ο ίδιος κατηγορείται για δύο κακουργήματα, πήρε αναβολή μέχρι την τελική εκδίκαση της υπόθεσης στις 6 Απριλίου και παραμένει ελεύθερος έχοντας καταβάλλει εγγύηση 50.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, ο καυγάς ξεκίνησε όταν η Ριάνα βρήκε στο κινητό του 19χρονου τραγουδιστή της R&B ένα μήνυμα από άλλη γυναίκα και του έκανε σκηνή την ώρα που επέστρεφαν από κοσμική εκδήλωση. Ο Μπράουν τότε της επιτέθηκε, αρχικά χτυπώντας το κεφάλι της στο παράθυρο του συνοδηγού και στη συνέχεια με γροθιές και δαγκωματιές στο πρόσωπο της.

Το αποτέλεσμα του βίαιου ξεσπάσματος του, έκανε το γύρω του κόσμου όταν διέρρευσε στο διαδίκτυο η φωτογραφία της κακοποιημένης Ριάνα. Όμως, στο διάστημα που μεσολάβησε, η τραγουδίστρια κατάφερε να συνέλθει και να τον συγχωρήσει. Πέρασαν μάλιστα και ένα ρομαντικό διήμερο στο Μαϊάμι, ενώ η επανασύνδεση τους προκάλεσε την αντίδραση όχι μόνο της οικογένειας της Ριάνα αλλά και των θαυμαστριών της.

Στο πρώτο δικαστήριο που έγινε την περασμένη Πέμπτη, η 21χρονη τραγουδίστρια δεν έδωσε το παρόν, αλλά ο δικηγόρος της διαβεβαίωσε ότι: "Η πελάτισσα μου είναι διατεθειμένη να καταθέσει στο δικαστήριο, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο. Είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει κατά γράμμα τον νόμο", ενώ αυτό που επιζητά πλέον είναι "να ξαναβρεί την ζωή και την καριέρα της".

Παράλληλα, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες φήμες, ο Μπράουν πνίγει στον καημό του στο ποτό. Ο 19χρονος τραγουδιστής μετά το δικαστήριο εντοπίστηκε σε γνωστό ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς (Beverly Hills), παρέα με σωματοφύλακες του να τα πίνει μέχρι τα ξημερώματα.