Απένταρη έμεινε η Λίλη Άλεν!

09.03.2009
Παρότι έχει πουλήσει εκατομμύρια δίσκων σε όλον τον κόσμο, η Λίλη Άλεν έχει μείνει απένταρη εξαιτίας του πάθους της για τη μόδα.

Παρότι έχει πουλήσει εκατομμύρια δίσκων σε όλον τον κόσμο, η Λίλη Άλεν (Lily Allen) έχει μείνει απένταρη εξαιτίας του πάθους της για τη μόδα.

Θα μπορούσε να είναι πάμπλουτη, αλλά καθώς φαίνεται η συχνές εμφανίσεις της στις πρώτες σειρές των ντεφιλέ, παρέα με την Κέιτ Μος, την Κάινι Γουέστ και τον Καρλ Λάγκερφελντ δεν την βοηθάνε να ορθοποδήσει.

Τα οικονομικά της είναι τόσο χάλια που χρειάστηκε να πουλήσει την κονβέρτιμπλ BMW της, μοντέλο 320 και αξίας 35.000 λιρών, για να τα βγάλει πέρα.

Όπως παραδέχεται η ίδια η 23χρονη τραγουδίστρια: "Πληρώνω την απερισκεψία μου με τις πιστωτικές κάρτες. Είμαι τόσο απένταρη, που μόλις πούλησα το αυτοκίνητο μου για να ανταπεξέλθω. Το αγόρασα πέρυσι και ήταν από τις μεγαλύτερες σπατάλες μου. Και τα πολλά ρούχα επίσης, πάντα αγοράζω ρούχα".

Βέβαια, δεν σκοπεύει να μείνει σ' αυτή την κατάσταση για πολύ καιρό: "Έχω πιάσει πάτο. Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω ούτε καν τις πιστωτικές μου. Αυτό που θα με σώσει είναι η είσπραξη των πνευματικών δικαιωμάτων μου από το άλμπουμ και την χρήση των τραγουδιών στο ραδιόφωνο, αλλά χρειάζεται να περάσει περίπου ένας χρόνος.

Συνήθως, σε τέτοιες περιπτώσεις οι τράπεζες σου δίνουν μια προκαταβολή αλλά αυτή την εποχή δεν δανείζουν χρήματα, είναι δύσκολοι καιροί". Παρά την τεράστια επιτυχία του "I't Not Me, It's You", η βρετανίδα Άλλεν αφήνει υπονοούμενα ότι μπορεί να μην παραμείνει για πολύ καιρό στη μουσική σκηνή:

"Δεν είναι καιρός να βρεις έναν σύντροφο; Αυτή δεν είναι η ιδέα; Δεν ξέρω αν θέλω να παντρευτώ. Ξέρω όμως ότι θέλω να ερωτευτώ. Ο έρωτας είναι όλα τα λεφτά".

Ίσως λοιπόν να μην έπρεπε να χωρίσει με τον πάμπλουτο Τζέι Τζόπλινγκ τελικά. Η Άλλεν ξέρει ότι η καριέρα της μπορεί να μην κρατήσει για πάντα και ετοιμάζει κάτι καλό: "Χαίρομαι πραγματικά τη ζωή μου, αλλά όσο κρατήσει, κράτησε. Αν δεν κρατήσει θα βρω κάτι άλλο. Ένα ζαχαροπλαστείο με κέικ, ας πούμε. Μ' αρέσει πολύ να φτιάχνω κέικ"!