Η Ριάνα εξαφανίστηκε!

06.03.2009
Μπορεί ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) να κατηγορείται για δύο κακουργήματα, αυτό όμως δεν φαίνεται να ικανοποιεί τον πατέρα της Ριάνα (Rihanna).

Μπορεί ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) να κατηγορείται για δύο κακουργήματα, αυτό όμως δεν φαίνεται να ικανοποιεί τον πατέρα της Ριάνα (Rihanna) που φαίνεται απελπισμένος από την έλλειψη επαφής με την κόρη του.

"Δεν μπορεί να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη σε αυτή την περίπτωση", σχολιάζει Ρονάλντ Φέντι (Ronald Fenty) στο UsMagazine.com: "Καμία ποινή δεν είναι αρκετή για να καταλάβει τον πόνο που της προκάλεσε".

Στην ερώτησηση στο πώς ένοιωσε όταν άκουσε της κατηγορίες μετά την ακρόαση του Μπράουν, ο Φέντι παρουσιάστηκε διχασμένος: "Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω. Ο Κρις είναι ταλαντούχο παιδί. Πιστεύω όμως ότι είναι ανώριμος για την κόρη μου. Η δικαιοσύνη δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Είμαι εναντίον της βίας και ειδικά στο να χτυπάς μια γυναίκα. Ελπίζω τα πράγματα να εξελιχθούν καλύτερα γι΄αυτούς. Δεν νοιώθω πια ούτε χαρά, ούτε λύπη. Έχω ακούσει τόσο πολλά, που έχω μουδιάσει. Είναι στα χέρια των δικαστών. Ας υπερισχύσει η δικαιοσύνη".

"Είστε ενήμερος για την αναφορά της αστυνομίας που παρουσιάζει με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο που ο Μπράουν έδειρε και απείλησε να σκοτώσει την Ριάνα;", συνέχισε ο δημοσιογραφος. "Δεν έχω δει τίποτα. Ακούω τόσο πολλές ιστορίες. Δεν ξέρω τι να πιστέψω, μέχρι να το δω με τα μάτια μου. Αλλά δεν μπορώ να την βρω. Ο αδελφός της μου είπε ότι το email της δεν ισχύει πια. Η μητέρα της μου λέει ότι δεν έχει νέα της. Την τελευταία φορά που μιλήσανε, της είπε ότι είναι καλά"! Απτόητος ο δημοσιογράφος επιμένει:

-"Δεν επικοινωνείτε πια";

"Της έστειλα πολλά μηνύματα και την πήρα τηλέφωνο, αλλά δεν απάντησε. Την τελευταία φορά μια άγνωστη σήκωσε το ακουστό και μου είπε ότι αυτό το τηλέφωνο δεν ανήκει πια στη Ρόμπιν (σ.σ. το αληθινό όνομα της Ριάνα). Την ρώτησα αν δουλεύει για τη Ριάνα κι αν έχει επαφή μαζί της, αλλά μου το 'κλεισε. Κάποιος την κρατάει παγιδευμένη. Νιώθω χαμένος.

-"Τι σας έλεγε στο τελευταίο μήνυμα που σας έστειλε";

"Μου λείπεις μπαμπά'! Ήταν από έναν άγνωστο αριθμό. Της απάντησα: 'Κι εμένα μου λείπεις!', αλλά δεν μου ξανάγραψε".

-"Παρόλα αυτά συνεχίζετε να την στηρίζετε"; επέμεινε ο δημοσιογράφος.

"Φυσικά, όπως κι όλη η οικογένεια. Είμαι δίπλα σε όλα τα παιδιά μου κι η Ριάνα δεν αποτελεί εξαίρεση. Αν δω ότι έχουν πάρει λάθος δρόμο θα τους το πω, θα τους συμβουλέψω αλλά από εκεί και πέρα είναι δική τους η ζωή".

-"Αν είχατε μπροστά σας τον Κρις Μπράουν τι θα του λέγατε";

"Μην το ξανασκεφθείς! Μην ξανατολμήσεις! Αυτό το ενδεχόμενο με πληγώνει και μ' αναστατώνει πάρα πολύ"!