Αναβάλλει την επιστροφή της η Ηλιάδη;

06.03.2009
Τον τελευταίο καιρό ακούγονταν διάφορα σενάρια για την Αγγελική Ηλίαδη και την επιστροφή αυτής στις πίστες μετά τη δολοφονία του συντρόφου της, Μπάμπη Λαζαρίδη. Στην αρχή είχε ακουστεί ότι θα τραγουδήσει μετά το Πάσχα μαζί με το Νίκο Κουρκούλη σε κέντρο της Παραλιακής
Τον τελευταίο καιρό ακούγονταν διάφορα σενάρια για την Αγγελική Ηλίαδη και την επιστροφή αυτής στις πίστες μετά τη δολοφονία του συντρόφου της, Μπάμπη Λαζαρίδη. Στην αρχή είχε ακουστεί ότι θα τραγουδήσει μετά το Πάσχα μαζί με το Νίκο Κουρκούλη σε κέντρο της Παραλιακής. Σύντομα το σενάριο αυτό αποσύρθηκε για να κυκλοφορήσει ένα καινούργιο, που την ήθελε να συνεργάζεται με τον Πάνο Κιάμο στα «Αστέρια».

Αυτό έπαιζε δυνατά για πολλές μέρες, ενώ κάποια στιγμή ακούστηκε ότι είχε προχωρημένες συζητήσεις για να εμφανισθεί στο «Ammos» στο πλευρό του Βασίλη Καρρά. Σκέψη που τελικά εγκαταλείφθηκε, με αποτέλεσμα ο αοιδός να πάρει μαζί του την Χριστίνα Κολέτσα. Τελικά, τι θα γίνει με την Ηλιάδη; Θα εμφανισθεί κάπου ή όχι; Μεγάλο μπέρδεμα, ειδικά μετά τις τελευταίες πληροφορίες που θέλουν την αοιδό να αποφάσισε οριστικά ότι δεν θα εμφανισθεί ακόμη σε κάποιο σχήμα.

Εξάλλου, δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι εκείνοι που τη συναναστρέφονται και υποστηρίζουν ότι η Ηλιάδη δεν είναι ακόμη έτοιμη ψυχολογικά και σωματικά να επιστρέψει στις πίστες. Η δολοφονία του συντρόφου της την έχει στιγματίσει και αδυνατεί (τρεις μήνες μετά) να συνέλθει από το σοκ. Επίσης, το τραύμα της στο γόνατο (τη βρήκαν κάποιες από τις σφαίρες) δεν έχει επουλωθεί ακόμη και αυτό την εμποδίζει να ανέβει στις πίστες. Έτσι, παρόλο που τα οικονομικά της (όπως λένε πολλοί) είναι σε άθλια κατάσταση, η Ηλιάδη αποφάσισε να αναβάλει τις εμφανίσεις. Αλλά και πάλι μέχρι το τέλος κανείς δεν ξέρει. Κι ας κλείνονται το ένα μετά το άλλο καλοκαιρινό σχήμα.