Η Λίντσεϊ Λόχαν ασπάζεται τον ιουδαϊσμό!

06.03.2009
Ακολουθώντας την τελευταία μόδα των διεθνών αστέρων, η 22χρονη τραγουδίστρια, ηθοποιός, μοντέλο και σχεδιάστρια αποφάσισε να ασπαστεί τον ιουδαϊσμό, για χάρη της αγαπημένης, Σαμάνθα Ρόνσον.

Ακολουθώντας την τελευταία μόδα των διεθνών αστέρων, η 22χρονη τραγουδίστρια, ηθοποιός, μοντέλο και σχεδιάστρια αποφάσισε να ασπαστεί τον ιουδαϊσμό, για χάρη της αγαπημένης, Σαμάνθα Ρόνσον.

Ο δεσμός της με την λονδρέζα d.j., είναι τόσο ισχυρός που πρόσφατα αποφάσισε να πουλήσει το διαμέρισμά της στο κέντρο του Μανχάταν λόγω του ότι της είναι ουσιαστικά άχρηστο πια. Για τους ενδιαφερόμενους, το διαμέρισμα που βρίσκεται στον 40ο όροφο του κτηρίου και έχει θέα στο άγαλμα της Ελευθερίας, διατίθεται στην τιμή του 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όμως το μεγαλύτερη ένδειξη αφοσίωσης της Λόχαν προς την Ρόνσον είναι η πρόσφατη στροφή της προς τον ιουδαϊσμό.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη διασημότητα που ακολουθεί αυτή την επιλογή. Ήδη η Ιβάνκα Τραμπ έχει υιοθετήσει την ιουδαϊκή θρησκεία προκειμένου να παντρευτεί τον εβραίο επιχειρηματία Τζάρετ Κάσερ, ενώ ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δηλώνει πως "σκέφτεται σοβαρά" να κάνει το ίδιο προκειμένου να παντρευτεί την ισραηλίτισσα εκλεκτή της καρδιάς του και μοντέλο, Μπαρ Ραφαέλι.

Παρομοίως, η Λίντσεϊ ακολουθεί τον ίδιο δρόμο, προφανώς επηρεασμένη από την Σαμάνθα, η οποία έχει ανατραφεί με αυστηρές ιουδαϊκές αρχές. Παρότι η ίδια μεγάλωσε σε αφοσιωμένη καθολική οικογένεια, την περασμένη Παρασκευή εντοπίστηκε να επισκέπτεται μια συναγωγή παρέα με την αγαπημένη της, ενώ το Σάββατο το πρωί ξαναπήγε εκεί για να παραστεί στην τελετή της θρησκευτικής ενηλικίωσης του ετεροθαλούς αδελφού της Ρόνσον, Τζόσουα. Αν δεν μπορείτε να το συλλάβετε, το να είσαι η Λίντσεϊ Λόχαν και να εμφανίζεσαι πρωί-πρωί Σαββάτου για να παρακολουθήσεις την τελετή ενηλικίωσης ενός δεκατριάχρονου δεν είναι και λίγο πράγμα.

Μετά, η Λίντσεϊ πόζαρε για τους φωτογράφους κρατώντας μια τσάντα Chanel, με φόντο το σήμα της συναγωγής και στη συνέχεια ακολούθησε την οικογένεια στο γεύμα που παρατέθηκε για τον εορτασμό του γεγονότος.

Και για να μην αφήσει κανέναν να αμφισβητήσει την επιλογή της, έγραψε στο προφίλ της στο Facebook: "Μεταμορφώνομαι"!