Αναβολή πήρε η δίκη του Κρις Μπράουν!

06.03.2009
Σαν βρεγμένη γάτα και με ύφος "καλού παιδιού", ο Κρις Μπράουν παρουσιάστηκε την Πέμπτη, 5 Μαρτίου, στο δικαστήριο του Λος Άντζελες, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για δύο κακουργήματα.

Σαν βρεγμένη γάτα και με ύφος "καλού παιδιού", ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) παρουσιάστηκε την Πέμπτη, 5 Μαρτίου, στο δικαστήριο του Λος Άντζελες, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για δύο κακουργήματα. Όμως, κατάφερε να πάρει αναβολή της εκδίκασης της απόφασης για τις 6 Απριλίου. Μέχρι τότε θα παραμείνει ελεύθερος, βάσει της εγγύησης των 50.000 δολαρίων που έχει πληρώσει.

Ο 19χρονος τραγουδιστής της R&B, φορώντας γκρι κουστούμι, λευκό πουκάμισο και γκρι καρό γραβάτα μπήκε στην δικαστική αίθουσα με τα χέρια σταυρωμένα πίσω από την πλάτη. Εμφανίστηκε μπροστά στη δικαστή μετανιωμένος, και με κατεβασμένα μάτια απαντούσε στις ερωτήσεις της λέγοντας: "Μάλιστα κυρία".

Η μητέρα και αρκετοί συγγενείς του, τον υποστήριξαν με την παρουσία τους από τα μπροστινά καθίσματα. Ανάμεσα τους βρίσκονταν και ο μάνατζερ του, που φυσικά αγωνιά για την καριέρα του πελάτη του, που έχει πάρει την κάτω βόλτα.

Μέχρι την τελική εκδίκαση της υπόθεσης, το δικαστήριο σύστησε στον Μπράουν να μην εκβιάσει, απειλήσει, ή χρησιμοποιήσει βία εναντίον κάποιου όσο θα βρίσκεται ελεύθερος. Ενώ, ο δικηγόρος της Ριάνα (Rihanna) δεν ζήτησε να του απαγορευτεί να την βλέπει.

Όμως, οι λεπτομέρειες που διέρρευσαν από βίαιο καυγά του με την 19χρονη τραγουδίστρια, στις 8 Φεβρουαρίου, δημιουργούν μια εντελώς διαφορετική εικόνα για την προσωπικότητα του τραγουδιστή της R&B, απο αυτή που θέλησε να δείξει στο δικαστήριο.

Το αίμα που βρέθηκε πάνω στο ταμπλό, και σε άλλα μέρη της νοικιασμένης Lamborghini του Μπράουν αποδεικνύουν ότι η Ριάννα πέρασε πολύ άσχημα στα χέρια του. Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας ο καυγάς ξεκίνησε όταν η Ριάνα βρήκε στο κινητό του φίλου της ένα μακροσκελές μήνυμα από άλλη γυναίκα.

Καθώς εκείνη του έκανε σκηνή ζηλοτυπίας, ο 19χρονος τραγουδιστής, έξαλλος, προσπάθησε να την σπρώξει έξω από το αυτοκίνητο ενώ οδηγούσε, αλλά δεν τα κατάφερε γιατί εκείνη φορούσε τη ζώνη ασφαλείας.

Όμως, δεν το έβαλε κάτω: την άρπαξε απο το κεφάλι και άρχισε να τη χτυπά στο παράθυρο του συνοδηγού. Οταν πια σταμάτησε το αυτοκίνητο σε ένα πάρκινγκ, την "σάπισε" στο ξύλο με όλη του την άνεση.

Οι απαντές γροθιές στο πρόσωπο της γέμισαν το στόμα και τη μύτη της με αίμα, ενώ της δάγκωσε και το αυτί. Στην διάρκεια του ξυλοδαρμού, η Ριάνα προσποιήθηκε ότι καλούσε στο τηλέφωνο την βοηθό της για να φέρει την αστυνομία. Αυτό τον εξαγρίωσε ακόμη περισσότερο και της είπε: "Μόλις έκανες το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου"! Αμέσως μετά της έκανε κεφαλοκλείδωμα και της δάγκωσε το αυτί και το δάχτυλο, ενώ προσπάθησε και να την πνίξει, σφίγγοντας τα χέρια του γύρω από το λαιμό της.

Ο Μπράουν έκανε πίσω μόνο όταν είδε την φίλη του να λιποθυμά και έντρομος το έβαλε στα πόδια! Αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου, φώναξαν για βοήθεια και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Παρόλα αυτά η 21χρονη Ριάνα, τρεις εβδομάδες μετά τον ξυλοδαρμό, γύρισε στην αγκαλιά του βίαιου Μπράουν, συναντώντας τον για πρώτη φορά στο σπίτι του ράπερ Ντίντι (Diddy) στο Μαιάμι.

Η είδηση της επανασύνδεση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από μεγάλη μερίδα των θαυμαστριών της, που θεωρούν ότι δίνει το κακό παράδειγμα! Η Ριάνα όμως δεν έδειξε να πτοείται, ούτε ακολούθησε τις συμβουλές του πατέρα της. Αντίθετα, είπε στην αστυνομία ότι δεν Θα καταθέσει εναντίον του και θα αποσύρει τη μήνυση.

Αλλά παρά την προσπάθεια της, δεν κατάφερε να γλιτώσει τον Μπράουν. Σύμφωνα με τους νόμους που ισχύουν στην Καλιφόρνια, εκείνος δεν απαλλάσσεται απο τις κατηγορίες,.διώκεται αυταπάγγελτα, και δικάζεται ακόμη και χωρίς την συνεργασία του θύματος.

Αν ο Μπράουν καταδικαστεί αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι τέσσερα χρόνια και 8 μήνες.