Στη Φωκίωνος Νέγρη

05.03.2009
Πόσο καλά ξέρετε την περιοχή σας; Μη βιαστείτε να απαντήσετε. Η Έλλη Καρρά κάνει μια βόλτα στο κλεινόν άστυ και σας αποκαλύπτει γωνιές που από συνήθεια ίσως δεν έχετε προσέξει όσο θα έπρεπε.

Για όλα τα γούστα και όλες τις τσέπες
Στο κατάστημα MG στην οδό Φωκίωνος Νέγρη 13 στην Κυψέλη θα βρει κανείς εκατοντάδες μικροαντικείμενα και είδη δώρων σε πολύ προσιτές τιμές. Η μεγάλη ποικιλία του θα ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Στο ΜG σίγουρα θα βρείτε δώρα για όλες τις περιστάσεις, που θα εντυπωσιάσουν, αλλά και μικροαντικείμενα για το σπίτι σας, που σίγουρα θα δώσουν άλλο στυλ σε κάποια γωνιά του, όπως οι περίτεχνες πορσελάνες σε στυλ ρετρό, που θα τις βρείτε και σε πολύ καλές τιμές. Εγώ πάντως, για να είμαι ειλικρινής, κόλλησα στη γωνιά με τα κουκλάκια, τα αρκουδάκια, τα διάφορα μαξιλάρια και τις ξεχωριστές κορνίζες, που είναι ό,τι πρέπει για μικρά και έξυπνα δωράκια.

Με στυλ και φαντασία
Τα αξεσουάρ είναι αυτά που δίνουν στυλ και αναδεικνύουν το ντύσιμό μας. Χαρίζουν αυτή την ξεχωριστή πινελιά, που κάνει κάθε εμφάνισή μας μοναδική και ξεχωριστή. Αυτό το καταλαβαίνει κανείς καλύτερα όταν μπει στο κατάστημα «Μωβ accessories» στην οδό Αγίας Ζώνης 34 στην Κυψέλη. Πανέμορφα καπέλα για όλες τις ώρες, υπέρκομψες ζώνες σε όλα τα μεγέθη και χρώματα, φανταστικές εσάρπες και κασκόλ, μοναδικά παπούτσια, αλλά και ιδιαίτερα μπιζού: σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια για όλες τις ώρες. Εντυπωσιάστηκα από την ποικιλία, την ποιότητα, αλλά και το γούστο των υπευθύνων του καταστήματος.

Κάθε ώρα και στιγμή
Στο καθημερινό ερώτημα «τι φοράνε σήμερα;» το κατάστημα «Void - Exclusively Designed Clothing», που βρίσκεται στην Ι. Δροσοπούλου 71, δίνει την απάντηση. Εκεί θα βρείτε σπορτίβ ρούχα για όλες τις ώρες και σε πολύ προσιτές τιμές. Ενθουσιάστηκα από τη μεγάλη ποικιλία τζην, όπου σίγουρα και ο πιο απαιτητικός θα βρει αυτό που του ταιριάζει. Το ίδιο ισχύει και για τα πουκάμισα και τα μπλουζάκια. Επίσης, στο ίδιο κατάστημα μπορείτε να ολοκληρώσετε το ντύσιμό σας με μοναδικά αξεσουάρ, όπως καπέλα, μπερέδες, εσάρπες και ζώνες.

Αν και στη δική σας γειτονιά, τη δική σας πόλη, οπουδήποτε στην Ελλάδα υπάρχει κάτι το ξεχωριστό και ιδιαίτερο, ειδοποιήστε μας. Φωτογραφίστε το

και στείλτε μας τις πληροφορίες με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]