Βουλευτής φλερτάρει την Πετρούλα!

09.03.2009
Τρομοκρατήθηκε η Πετρούλα Κωστίδου μετά τη διάρρηξη στο σπίτι της στους Αμπελοκήπους. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, έσπευσε ινκόγκνιτο σε μεσίτη για να της βρει σπίτι στα βόρεια

Τρομοκρατήθηκε η Πετρούλα Κωστίδου μετά τη διάρρηξη στο σπίτι της στους Αμπελοκήπους. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, έσπευσε ινκόγκνιτο σε μεσίτη για να της βρει σπίτι στα βόρεια προάστια προκειμένου να το αγοράσει. Μάλιστα, θέλει να είναι απόλυτα προστατευμένο με συστήματα ασφαλείας.

τη ματιάσανε την Πετρούλα και λεηλάτησαν το σπίτι της οι διαρρήκτες. Εκείνη όμως παρά την τρομάρα που πήρε δεν το έβαλε κάτω. Παρουσίασε κανονικά τον καιρό και μετά πήρε κατόπιν ωρίμου σκέψεως τις αποφάσεις της. Αποφάσισε λοιπόν ότι θέλει να αλλάξει σπίτι. Κάθε φορά που μπαίνει στο ρημαγμένο από τους κλέφτες σπίτι της ραγίζει η καρδιά της για τα πολύτιμα πράγματα που της πήραν και φοβάται μήπως ξαναζήσει κάτι παρόμοιο. Έτσι, σκέφτηκε να φύγει μακριά και να αναζητήσει νέα στέγη στα βόρεια προάστια, μάλιστα να μην ξέρουν παρά μόνο οι πολύ δικοί της άνθρωποι πού μένει.

Η ξαφνική δημοσιότητα έφερε ανατροπές στη ζωή της Πετρούλας. Και μπορεί μεν να διαχειρίζεται αυτή την αναγνωρισιμότητα με χαμόγελο και νάζι και οι θαυμαστές να κάνουν ουρές στο κανάλι, αλλά έχει βρει και τον μπελά της από ενοχλητικούς που θέλουν να έχουν κάτι δικό της. Μέχρι τα ρούχα της στο καμαρίνι κινδυνεύουν από θαυμαστές και οι στυλίστες τα φυλάνε επί 24ώρου βάσεως. Η «μετεωρολογική βόμβα» του Star σε χρόνο ρεκόρ έχει καταφέρει να αναστατώσει τα αρσενικά και να γίνει talk of the town. Μόνο που οι φανατικοί θαυμαστές κάποιες φορές γίνονται επικίνδυνοι και αυτό φαίνεται ότι έχει αρχίσει να φοβίζει αρκετά την Πετρούλα, που σκέφτεται μέχρι και bodyguard να προσλάβει.

Προς το παρόν, πάντως, θέλει να μετακομίσει και να πάει κάπου το συντομότερο δυνατό όπου θα έχει απόλυτη προστασία. Όσο για τον αγαπημένο της, νέο και ωραίο λιμενικό από την Κρήτη, φαίνεται ότι δεν μπορεί να την προστατεύσει, όχι γιατί είναι μακριά, αλλά γιατί οι φήμες τους θέλουν πλέον χωρισμένους. Έπειτα από 2 χρόνια η σχέση αυτή φαίνεται ότι έληξε αθόρυβα, λόγω απόστασης, αλλά και γιατί η Πετρούλα δεν σχεδιάζει να παντρευτεί τόσο μικρή. Πόσο μάλλον που τώρα στα πόδια της «σφάζονται» παλικάρια.

Μάλιστα, όπως συζητιέται σε καλλιτεχνικο-τηλεοπτικούς κύκλους, μέχρι και βουλευτής έχει γοητευτεί από τη σαγηνευτική της παρουσία και τα τριαντάφυλλα φτάνουν με τις ντουζίνες για την όμορφη Πετρούλα, η οποία όμως δεν ενδίδει στο φλερτ του. Το σαγηνευτικό κορίτσι του καιρού έχει μεγάλα σχέδια και ήδη το όνομά της ακούγεται για ένα τηλεπαιχνίδι με στοιχεία σόου, ενώ το όνειρό της είναι να τελειώσει ένα μυθιστόρημα-έκπληξη που γράφει εδώ και καιρό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ