Περιμένει το δεύτερο παιδί

12.03.2009
Η χαρμόσυνη είδηση ταξίδεψε από στόμα σε στόμα σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο. Η Σοφία Παθέκα διανύει ήδη το δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης και σε λίγους μήνες θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά.

Η χαρμόσυνη είδηση ταξίδεψε από στόμα σε στόμα σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο. Η Σοφία Παθέκα διανύει ήδη το δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης και σε λίγους μήνες θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά. Η γνωστή γυμνάστρια έχει ήδη ένα γιο, τον Θάνο, που είναι τρεισήμισι χρόνων. Πώς δέχθηκε η οικογένεια το χαρούμενο νέο και ποια είναι τα συναισθήματα της Σοφίας;

Έμαθα ότι διανύεις τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης σου...

«Ναι, αυτό είναι αλήθεια».

Σε ποιο μήνα βρίσκεσαι ακριβώς;

«Περίπου στον τρίτο».

Και πότε θα γεννήσεις;

«Λίγο μετά τον Δεκαπενταύγουστο, και το περιμένω πώς και πώς».

Ζεις για δεύτερη φορά τη χαρά της μητρότητας. Έχεις ήδη ένα γιο...

«Ναι, τον Θανούλη, που είναι τώρα τρεισήμισι χρόνων».

Πώς είναι η δεύτερη φορά;

«Τη δεύτερη φορά δεν υπάρχει τόσος ενθουσιασμός όσος την πρώτη, που ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία. Βέβαια, έχεις την ίδια αγωνία, το ίδιο ενδιαφέρον, την ίδια ελπίδα, ωστόσο ξέρεις πώς είναι η εγκυμοσύνη και έχεις την εμπειρία να χειριστείς καταστάσεις με μεγαλύτερη ευκολία απ όσο στην πρώτη».

Πώς δέχτηκε ο Θανούλης το γεγονός ότι σε λίγους μήνες θα έχει αδερφάκι;

«Είναι ο πιο χαρούμενος απ όλους. Ανησυχεί, είναι πολύ τρυφερός και έχει αλλάξει γενικότερα. Φιλάει την κοιλιά μου, με ρωτάει πότε θα έρθει το μωρό, τι έφαγε... Μέχρι στιγμής το αντιμετωπίζει πολύ θετικά και τρυφερά το θέμα. Ωστόσο, δεν ξέρω πώς θα είναι τα πράγματα όταν θα γεννηθεί το μωρό. Εύχομαι εξίσου καλά».

Δεν γνωρίζεις το φύλο του...

«Έχω αγωνία για το φύλο. Προσωπικά θα ήθελα να είναι κοριτσάκι, να έχω κι εγώ μια συντροφιά. Όλοι οι άλλοι στην οικογένεια, βέβαια, θα ήθελαν αγοράκι. Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να είναι υγιές. Αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο απ όλα».

Έχεις πάρει επιπλέον κιλά;

«Ευτυχώς, μέχρι στιγμής έχω πάρει μόνο 2 κιλά και ο γιατρός μου είναι πολύ ευχαριστημένος που δεν βάρυνα περισσότερο. Στον Θανούλη είχα πάρει περίπου 5 κιλά».

Σου εύχομαι να γεννήσεις με έναν πόνο...

«Ευχαριστώ πολύ. Κι εγώ το εύχομαι».