Η οικονομική κρίση και οι ερωμένες

10.03.2009
Η οικονομική κρίση χτύπησε έναν Κινέζο επιχειρηματία, που δεν μπορούσε πλέον να συντηρήσει και τις πέντε ερωμένες του. Μη ξέροντας όμως τι να κάνει, δηλαδή ποιες να αφήσει και με ποια να συνεχίσει

Η οικονομική κρίση χτύπησε έναν Κινέζο επιχειρηματία, που δεν μπορούσε πλέον να συντηρήσει και τις πέντε ερωμένες του. Μη ξέροντας όμως τι να κάνει, δηλαδή ποιες να αφήσει και με ποια να συνεχίσει, κατέφυγε σε έναν ιδιωτικό διαγωνισμό ομορφιάς, προκειμένου να διαλέξει μόνο τη μία.

Μία όμως από αυτές, που δεν άντεξε την απόρριψη ή καλύτερα το παιχνίδι που τους έπαιξε ο επιχειρηματίας, έστησε το δικό της κόλπο! Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Ο Κινέζος επιχειρηματίας για αρκετό διάστημα συντηρούσε οικονομικά και τις πέντε γυναίκες, καθεμία από τις οποίες γνώριζε την ύπαρξη των υπολοίπων. Τους παρείχε από ένα μισθωμένο διαμέρισμα, καθώς και 530 ευρώ μηνιαίως στην καθεμία. Ποσό ιδιαίτερα ικανοποιητικό για τα δεδομένα της Κίνας.

Η οικονομική κρίση, όμως, χτύπησε τον επιχειρηματία και δεν ήταν πλέον σε θέση να συντηρεί και τις πέντε, γι αυτό αποφάσισε να κρατήσει μόνο τη μία. Η επιλογή όμως ήταν δύσκολη κι έτσι προσέλαβε έναν καθηγητή από μια σχολή μοντέλων, για να κρίνει επαγγελματικά τα προσόντα των πέντε γυναικών, χωρίς ωστόσο να το γνωρίζουν οι ίδιες. Έπρεπε λοιπόν, εκτός από την εμφάνιση, να πείσουν και για το ταλέντο τους στο περπάτημα, στο τραγούδι αλλά και για την ικανότητά τους να καταναλώνουν αλκοόλ. Ο κριτής απέρριψε τη μία από τον πρώτο γύρο, στον οποίο κρίθηκαν για την εμφάνισή τους. Όταν αυτή έμαθε τι συνέβαινε, εξαγριώθηκε και θέλησε να πάρει την εκδίκησή της.

Κάλεσε λοιπόν τον επιχειρηματία και τις άλλες τέσσερις ερωμένες του για μια βόλτα με το αυτοκίνητο και το έριξε σε γκρεμό. Από τα συντρίμμια βγήκαν όλοι ζωντανοί, εκτός από την ίδια, που σκοτώθηκε ακαριαία.

Να σημειώσουμε ότι ο Κινέζος επιχειρηματίας είχε γνωρίσει τη γυναίκα που παραλίγο να τους παρασύρει όλους στο θάνατο σε ένα μαγαζί όπου δούλευε ως σερβιτόρα. Μετά το δυστύχημα έκλεισε την εταιρεία του και πλήρωσε 67.000 ευρώ στους γονείς της νεκρής ως αποζημίωση.