Διαμαντένιο ταμπλό 200.000 για την Πάρις Χίλτον!

05.03.2009
Προφανώς, η 27χρονη κληρονόμος των ομώνυμων ξενοδοχείων δεν καταλαβαίνει από κρίση. Πρόσφατα μάλιστα, παράγγειλε ένα ταμπλό με διαμάντια, αξίας 200.000 λιρών για την ροζ Bentley της.

Προφανώς, η 27χρονη κληρονόμος των ομώνυμων ξενοδοχείων δεν καταλαβαίνει από κρίση. Πρόσφατα μάλιστα, παράγγειλε ένα ταμπλό με διαμάντια, αξίας 200.000 λιρών για την ροζ Bentley της.

Το πολύτιμο ταμπλό θα αποσταλεί κατευθείαν από τα κεντρικά της εταιρείας, στη Βρετανία, στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Όμως, επειδή πρόκειται για ειδική κατασκευή, η Πάρις θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι να το παραλάβει αφού η εταιρία έχει αναστείλει τη λειτουργία της μέχρι τον Μάιο, λόγω οικονομικής κρίσης.

Ένας εκπρόσωπος της αντιπροσωπείας της φίρμας σχολίασε το γεγονός με βρετανικό φλέγμα: "Μάλλον, δεν έχει χτυπηθεί ιδιαίτερα από την κρίση".

Η Χίλτον έβαλε κάποιον από το προσωπικό της να τηλεφωνήσει στο εργοστάσιο για να ρωτήσει αν θα μπορούσαν να κάνουν το αυτοκίνητο κάπως πιο... λαμπερό. "Όταν ο άνθρωπος ζήτησε να στολίσουν το ταμπλό με διαμάντια αξίας μερικών εκατοντάδων λιρών, μείναμε άφωνοι. Έχουμε συνηθίσει να κάνουμε δουλειές με διασημότητες και ξέρουμε από εκκεντρικότητες, αλλά αυτό είναι το κάτι άλλο", συμπλήρωνει ο εκπρόσωπος της φίρμας.

Η εκκεντρική Bentley, Continental GT, αξίας 140.000 λιρών, ήταν το δώρο για τον εαυτό της τα περασμένα Χριστούγεννα. Φυσικά, ήταν κι αυτή ειδική παραγγελία, σε ροζ χρώμα και διακρίνεται με τα προσωπικά αρχικά της Πάρις, αντί για το σήμα της εταιρείας. Τα καθίσματα και το σαλόνι του αυτοκινήτου είναι επίσης ροζ, ενώ τα τζάμια καλύπτονται από ειδικό επίχρισμα που δεν επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών στο εσωτερικό.

"Ήθελα απλώς ένα ροζ αυτοκίνητο", σχολίασε την επιλογή της η ίδια η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton): "Ξέρεις, όταν είσαι μικρή και παίζεις με την Corvette της Μπάρμπι (Barbie), πάντα σκέφτεσαι ότι θα ήθελες ν' αποκτήσεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο όταν μεγαλώσεις. Μάλλον οφείλεται στο ότι έπαιζα με Μπάρμπι για πολύ καιρό".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ