Το ξύλο βγήκε από το Χόλιγουντ

05.03.2009
Βέβαια, μπορεί το ξύλο να μη βγήκε από τον Παράδεισο, αλλά μάλλον βγήκε από το Χόλιγουντ. Οι Τίνα Τάρνερ, Σερ, Ναόμι Κάμπελ, Μέλανι Γκρίφιθ, Πάμελα Άντερσον και τώρα η Ριάνα έχουν πέσει θύματα ξυλοδαρμού από τους συντρόφους τους.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΗ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Βέβαια, μπορεί το ξύλο να μη βγήκε από τον Παράδεισο, αλλά μάλλον βγήκε από το Χόλιγουντ. Οι Τίνα Τάρνερ, Σερ, Ναόμι Κάμπελ, Μέλανι Γκρίφιθ, Πάμελα Άντερσον και τώρα η Ριάνα έχουν πέσει θύματα ξυλοδαρμού από τους συντρόφους τους. Η πρόσφατη ιστορία κακοποίησης της γλυκιάς τραγουδίστριας Ριάνα από το 19χρονο σύντροφό της και σταρ της rnb Κρις Μπράουν δεν είναι η μόνη περίπτωση ξυλοδαρμού διάσημου προσώπου που έχει απασχολήσει το διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Πόσα; Πάνω από 40 τουλάχιστον και με πρωταγωνιστές πασίγνωστα ονόματα της διεθνούς σόουμπιζ με εκατομμύρια θαυμαστές ανά την υφήλιο.

Η Τίνα και ο Άικ: Η «γιαγιά» του ροκ Τίνα Τάρνερ ήταν παντρεμένη με τον τρομερό Άικ Τάρνερ περίπου μέσα δεκαετίας 60 με 70, ο οποίος την έβαλε στο τραγούδι και την καθοδήγησε στα πρώτα της βήματα. Ο Πυγμαλίωνάς της χειροδικούσε πάνω της. Και δεν μιλάμε απλά για ξύλο, αλλά για σφαλιάρες, κλοτσιές μέχρι και μπουνιές. Εξάλλου, η ιστορία τους έγινε και ταινία («Τina»).

Η Σερ και ο Σόνι: Από το «Τhe best» της Τίνα Τάρνερ πάμε στη σχετικά παλιά επιτυχία «Do You Believe in Love?» της Σερ, η οποία το αφιέρωσε στον πρώην σύζυγό της Σόνι Μπόνο, όταν ο τελευταίος σκοτώθηκε κάνοντας σκι.

Χωρισμένοι ήταν ήδη τότε, αλλά πολύ πριν σκοτωθεί ο Σόνι είχε... σκοτώσει ήδη πολλές φορές στο ξύλο τη Σερ. Μάλιστα, την έστειλε ακόμη και στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη. Τότε ήταν βέβαια που η Σερ υποβλήθηκε και στην πρώτη της πλαστική επέμβαση, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια όλες οι υπόλοιπες, που την έκαναν καινούργια!

Η Λιζ και ο Ρίτσαρντ: Οι τσακωμοί της Ελίζαμπεθ Τέιλορ και του Ρίτσαρντ Μπάρτον μαθεύτηκαν χάρη στις σκανδαλοθηρικές στήλες του Χόλιγουντ. Οι δυο τους, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, τσακώνονταν πάρα πολύ συχνά. Όταν τους τελείωσαν τα βάζα και τα τασάκια, αποφάσισαν να χωρίσουν και η Λιζ Τέιλορ έκτοτε έκανε πάνω από πέντε γάμους.

Η Αντζέλικα και ο Τζακ: Ο Τζακ Νίκολσον, ομολογουμένως ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, πριν από 30 χρόνια περίπου τα είχε με την Αντζέλικα Χιούστον (δεκαετία του 80). Όπως λέγεται, ήταν ιδιαίτερα οξύθυμος και πολλές φορές ξεσπούσε πάνω της, όταν τον έπιαναν τα... διαόλια του. Μια, δυο, τρεις, τελικά η γυναίκα τον άφησε σύξυλο και βρήκε την υγειά της.

Η Μέλανι και ο Τζον: Ούτε η Μέλανι Γκρίφιθ, όμως, γλίτωσε από τα χαστούκια του Ντον Τζόνσον. Ο άλλοτε «Σκληρός του Μαϊάμι» έβγαζε την αγριάδα του στην ηθοποιό με σφαλιάρες. Μερικά χρόνια αργότερα η Γκρίφιθ τον εγκατέλειψε και γνώρισε τον αρκετά νεότερό της Αντόνιο Μπαντέρας, με τον οποίο ζουν μέχρι και σήμερα πολύ ευτυχισμένοι.

Η Φάρα και ο Τζέιμς: Όταν η Φάρα Φόσετ χώρισε από τον Ράιαν Ο Νιλ θέλησε να ξαναφτιάξει τη ζωή της πλάι στον κινηματογραφικό παραγωγό και σκηνοθέτη Τζέιμς Ορ. Πού να ήξερε όμως τι την περίμενε... Ένα βράδυ που μάλωσαν ο Ορ τη γρονθοκόπησε και επιπλέον της χτύπησε το κεφάλι στην άσφαλτο! Έπειτα από αυτό η Φάρα Φόσετ έκλεισε για πάντα πίσω της την πόρτα και τον άφησε στα κρύα του λουτρού.

Η Ναόμι και ο Μάικ: Η «μαύρη γαζέλα» της πασαρέλας έχει δείρει τη βοηθό της και άλλα άτομα που δούλευαν γι αυτήν. Έχει φάει όμως ξύλο από τον πρωταθλητή του μποξ Μάικ Τάισον, ο οποίος την είχε μετατρέψει σε σάκο. Το μοντέλο κυκλοφορούσε τότε συνεχώς με μελανιές και οι μακιγιέρ έπρεπε να κάνουν θαύματα. Εκείνη όμως συνέχιζε να είναι μαζί με τον Τάισον μέχρι που τη βίασε στο πίσω κάθισμα της λιμουζίνας του. Έκτοτε χώρισαν και η Κάμπελ βρέθηκε σε πολλές άλλες αγκαλιές, μεταξύ των οποίων και ο χορευτής-μοντέλο Χοακίν Κορτές.

Η Κέιτ και ο Τζόνι: Ένα άλλο μοντέλο που τις «έτρωγε» από τον καλό της ήταν η Κέιτ Μος, η οποία πολλές φορές είδε τον ουρανό σφοντύλι από την παλάμη του Τζόνι Ντεπ. Το περίεργο σ' αυτό το ζευγάρι ήταν ότι μάλωνε πάντα όταν βρισκόταν εκτός σπιτιού. Οι ομηρικοί καβγάδες τους εκτυλίσσονταν κυρίως σε ξενοδοχεία, όπου εκσφενδόνιζαν λάμπες, βάζα, καρέκλες, ποτήρια κ.ά. ο ένας στον άλλο. Λόγω της ποικιλίας, φημολογείται ότι και ο «Τζακ Σπάροου» πρέπει να τις «έφαγε» μερικές φορές από την Κέιτ. Εννοείται πως μετά χώρισαν κι ενώ η Μος έμπλεξε με τα ναρκωτικά, ο Τζόνι Ντεπ γνώρισε τη Βανέσα Παραντί.

Η Κάρε και ο Μίκι: Η Κάρε Ότις γνώρισε τον Μίκι Ρουρκ στην «Άγρια ορχιδέα». Παντρεύτηκαν μέσα σε ένα χρόνο κι ενώ ο έρωτάς τους στην αρχή ήταν μες στο πάθος, στη συνέχεια κατρακύλησε, διότι ένα άλλο πάθος του Ρουρκ, για τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, τον οδηγούσε πολλές φορές σε συμπεριφορά απαράδεκτη, καθώς την έδερνε πολύ συχνά. Το μοντέλο τον άφησε δύο φορές και επέστρεψε στο μόντελινγκ. Όμως, καθώς και η ίδια ήταν εθισμένη σε κάθε είδους καταχρήσεις, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις ανάγκες του μόντελινγκ και επέστρεψε στον Ρουρκ, ο οποίος ναι μεν τη δέχτηκε πίσω, αλλά με την πρώτη ευκαιρία της έριξε κι ένα μπερντάκι.

Η Πάμελα και ο Τόμι: Η Πάμελα Άντερσον έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού πολλάκις μάλιστα από τον αγαπημένο της κατά τα άλλα Τόμι Λι των Motley Crue, που την έδερνε ακόμη και όταν ήταν έγκυος.Μάλιστα μία φορά μπροστά στα μάτια του πρώτου τους παιδιού, όταν αυτό ήταν δύο χρόνων. Γιατί τις έτρωγε η σταρ του «Βaywatch»; Επειδή απλώς ο Τόμι τη ζήλευε υπερβολικά.

Πριν από την Πάμελα ο Τόμι Λι τα είχε με τη Χέδερ Λοκλίαρ, την οποία επίσης έδερνε. Ωστόσο, η «Σάμι Τζο» της «Δυναστείας» τον ξαπόστειλε νωρίς, ενώ η Άντερσον τον συγχωρούσε και ξαναγύριζε κοντά του.

Η Γουίτνεϊ και ο Μπόμπι: Όταν η Γουίτνεϊ Χιούστον παντρεύτηκε τον Μπόμπι Μπράουν, όχι μόνο έμπλεξε με τα ναρκωτικά, αλλά επιπλέον τις «έτρωγε» και συχνά. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που οι παπαράτσι την απαθανάτισαν με μώλωπες στο πρόσωπο.

Η Μάρλα και ο Ντόναλντ: Ο Ντόναλντ Τραμπ χώρισε την Ιβάνα για να παντρευτεί τη Μάρλα Μέιπλς. Αφού παντρεύτηκαν, η νεαρή Μάρλα άρχισε τα ξεπορτίσματα. Φυσικά, ο Τραμπ το ανακάλυψε κι ένα βράδυ την περίμενε να γυρίσει στο φτωχοκαλυβάκι τους και με το που την είδε της έδωσε δύο γερά χαστούκια και την πέταξε στο δρόμο.