Όταν η Ανιστον συνάντησε τους Μπραντζελίνα

23.02.2009
Η πολυ-αναμενόμενη συνάντηση της Τζένιφερ Άνιστον με το ζεύγος Μπραντζελίνα, για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο του 2005, είναι γεγονός!

Η πολυ-αναμενόμενη συνάντηση της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) με το ζεύγος Μπραντζελίνα, για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο του 2005, είναι γεγονός!

Η 81ή απονομή των Όσκαρ έγινε η αφορμή να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο, η πρώην και η νυν σύντροφοι του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt). Παρά τα όσα έχουν γραφτεί μέχρι σήμερα, το στυλ της συνάντησης ήταν "υπεράνω", αφού και οι τρεις πρωταγωνιστές έδειξαν να το απολαμβάνουν, ανταλλάσοντας ματιές και χειροκροτήματα επιδοκιμασίας.

Όταν η Ανιστον ανέβηκε στην σκηνή του Κodak Theater, για απονείμει το βραβείο για την καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων, τα βλέμματα όλων στράφηκαν στην Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και τον σύντρόφο της που παρακολουθούσαν την τελετή από τις πρώτες θέσεις, περιμένοντας τις αντιδράσεις.

Γι΄αυτό και ο σκηνοθέτης της τηλεοπτικής μετάδοσης ζουμάρισε στα πρόσωπα των λαμπερών ηθοποιών που δεν φάνηκε να χάνουν το κέφι τους, ούτε λεπτό. Τώρα αν μέσα τους "έβραζαν", αυτοί μόνο το ξέρουν!

Όταν μάλιστα η Τζένιφερ αστειεύτηκε με τον συμπαρουσιαστή της Τζακ Μπλακ (Jack Black), ο Μπραντ και η Τζολί ξέσπασαν σε γέλια, κάτι που έσπευσε να αποτυπώσει η κάμερα.

Τη στιγμή της ανακοίνωσης του Όσκαρ, η Τζένιφερ προχώρησε στο κέντρο της σκηνής ακριβώς μπροστά από τον 45χρονο Πιτ και την 33χρονη Αντζελίνα. Τα φώτα χαμήλωσαν και τότε η Ανιστον, χαμογέλασε κατευθείαν στον Πητ, όχι όμως και προς το μέρος της Τζολί!

Σε όλη την διάρκεια της απονομής το ζεύγος "Μπραντζελίνα" είχε ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στα πρόσωπα του. Και όταν η Ανιστον κατέβηκε από την σκηνή και οι δύο χειροκροτούσαν.

Ο Μπλακ είπε μετά:" Η Τζένιφερ τα πήγε πολύ καλά. Άλλωστε είναι πρωταγωνίστρια!". Η 40χρονη Άνιστον που συνοδευόταν, από τον σύντροφο της, 31χρονο, Τζον Μάγιερ παρακολούθησε τα Όσκαρ σε θέσεις που βρίσκονταν πίσω από τον Μπραντ και την Τζολί, κι έτσι μπορούσε να ελέγχει κάθε τους κίνηση.

Όταν την ρώτησαν στην αρχή της βραδιάς αν έχει άγχος, έγνεψε καταφατικά: "Ναι! Γιατί να το κρύψω";