Η Ριάνα μετά τον ξυλοδαρμό!

20.02.2009
Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της Ριάνα (Rianna), μετά την βίαιη επίθεση που δέχθηκε από τον πρώην αγαπημένο της Κρις Μπράουν (Chris Brown).

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της Ριάνα (Rihanna), μετά την βίαιη επίθεση που δέχθηκε από τον πρώην αγαπημένο της Κρις Μπράουν (Chris Brown).

Το μελανιασμένο, πρησμένο και άσχημα χτυπημένο πρόσωπο της 21χρονης τραγουδίστριας διέρρευσε από την αστυνομία του Λος Άντζελες και δημοσιεύτηκε στο αμερικάνικο κοσμικό site, ΤΜΖ.

Ο καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι ξέσπασε λίγο μετά πάρτι που έγινε την παραμονή της απονομής των Γκράμι (Grammy), τα ξημερώματα της Κυριακής, 8 Φεβρουαρίου. Οι πρώτες υποψίες ότι κάτι περίεργο είχε συμβεί, άρχισαν να δημιουργούνται όταν και οι τραγουδιστές ακύρωσαν τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους στα Γκράμι την τελευταία στιγμή και αμέσως μετά τη σύλληψη του Μπράουν από την αστυνομία εκείνο το απόγευμα.

Ο Μπράουν παραδόθηκε στην αστυνομία του Λος Αντζελες στις 7 το απόγευμα της ίδιας μέρας και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, πληρώνοντας εγγύηση 50.000 δολαρίων.

Η υπόθεση εξακολουθεί να ερευνάται και δεν του έχουν αποδοθεί κατηγορίες από τον περιφερειακό εισαγγελέα. Ο Μπράουν αποφάσισε να παραδοθεί όταν το επεισόδιο του ξυλοδαρμού είχε αρχίσει να παίρνει διαστάσεις θρίλερ.

Σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση της αστυνομίας, ο Μπράουν και μια γυναίκα άρχισαν να διαπληκτίζονται μέσα στο αυτοκίνητο του, μετά το πάρτι που προηγήθηκε της απονομής των Γκράμι, την προηγούμενη μέρα. Η κατάσταση κλιμακώθηκε όταν βγήκαν από το αυτοκίνητο, αλλά ο Μπράουν το είχε βάλει ήδη στα πόδια όταν έφτασαν οι αστυνομικοί.

Η Ριάνα που σήμερα κλείνει τα 21, δεν έχει εμφανιστεί δημόσια μετά τον ξυλοδαρμό και όλοι υποθέτουν ότι βρίσκεται με την οικογένεια της στα Μπαρμπάντος.

Ο Μπράουν πριν λίγες μέρες έσπασε την σιωπή για να εκφράσει την "μεταμέλεια του και να ζητήσει συγνώμη" για ότι έγινε. Ο 19χρονος ατίθασος τραγουδιστής της R&B, μέσω του εκπροσώπου του Μάικλ Σίτρικ (Michel Sitrick), είπε ότι προσπαθεί να γίνει καλύτερος άνθρωπος με την βοήθεια της εκκλησίας, της μητέρας του και αυτών που τον αγαπούν. Στην επικοινωνία με τον Θεό αναζητά την λύτρωση και την συγχώρεση.

Επίσης θέλησε να διευκρινίσει ότι πολλά από τα δημοσιεύματα ήταν "ψευδή", αλλά δυστυχώς προς το παρόν, δεν μπορεί να μιλήσει για ότι συνέβη εκείνη την ημέρα.

Εντωμεταξύ, η αστυνομία του Λος Αντζελες, έχει τώρα και άλλο μπελά στο κεφάλι της καθώς καλείται να διευκρινίσει πώς έκανε φτερά η φωτογραφία της τραυματισμένης Ριάνα απο τα γραφεία της και διέρευσε στον τύπο.

"Η φωτογραφία τραβήχτηκε σαν πειστήριο της βίαιης επίθεσης που δέχτηκε το θύμα και υπήρχε μέσα στο φάκελο της υπόθεσης που ακόμη ερευνάται. Η κυκλοφορία της συγκεκριμένης φωτογραφίας είναι παράνομη και αποτελεί αδίκημα. Να είστε σίγουροι ότι οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν", προειδοποίησε εκπρόσωπος του τμήματος εγκλημάτων ενοδοικογενειακής βίας που έχει αναλάβει την υπόθεση.