Το ελιξήριο νεότητας της Τζούλια Ρόμπερτς

19.02.2009
Η 41χρονη Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts) αποκαλύπτει ότι διατηρείται νέα χάρη στον άντρα της κάμεραμαν Ντάνι Μόντερ ( Dani Moder).

H βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός και μητέρα τριών παιδιών, παρουσιάζεται στο εξώφυλλο του περιοδικού "Allure" φανερά ανανεωμένη και αποκαλύπτει το μυστικό της.

Αλοίμονο, μην πάει το μυαλό σας στους πλαστικούς, γιατί η 41χρονη Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts) ορκίζεται ότι διατηρείται νέα χάρη... στον άντρα της, κάμεραμαν Ντάνι Μόντερ (Danny Moder).

Όπως μας διαβεβαιώνει, οφείλει την νεανικότητα της στον εδώ και έξι χρόνια σύζυγο της: "Το κλειδί της ομορφιάς είναι έχεις πάντα δίπλα σου κάποιον που σε αγαπά πραγματικά. Συνειδητοποιώ πως αυτός είναι ο Ντάνι. Μου αρέσει ο τρόπος που μοιράζεται μαζί μου τα συναισθήματα του και με βοηθάει να του ανοίγω την καρδιά μου. Δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ μας".

Η Τζούλια Ρόμπερτς φωτογραφίζεται στο σπίτι της, στην παραλία του Μαλιμπού, με μακριά ίσια ξανθά μαλλιά, και σαν κοινή χαζομαμά μιλάει για τα παιδιά της, τα δίδυμα Χέιζελ (Hazel) και Φινέας (Phinnaeus), τεσσάρων χρονών, και τον μόλις 20 μηνών Χένρι (Henry):

"Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ξυπνάς το πρωί και να ακούς από τα παιδιά σου: 'Είσαι τόσο ωραία μαμά'. Σου φτιάχνουν την διάθεση. Μπορεί πολλές φορές να νοιώθω κουρασμένη γιατί δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις τρία παιδιά, αλλά δεν περιγράφεται με λόγια η χαρά που σου προσφέρουν".

Για χάρη τους μάλιστα η πρωταγωνίστρια του "Pretty Woman", "Notting Hill" και "My Best Friends Wedding", έμεινε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός μεγάλης οθόνης. Τώρα όμως, επιστρέφει δυναμικά πρωταγωνιστώντας σε δύο ταινίες, το "Duplicity" και το "Fireflies in the Garden".

"Δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ στα γυρίσματα" ομολογεί: "Είχα το μυαλό μου στον γιό μου, που τον έπαιρνα μαζί μου. Κάποιος όμως από το συνεργείο με πίκρανε, λέγοντας: 'Τι θα γίνει; Πότε θα τελειώσεις με το ντάντεμα'; Εγινα έξαλλη! Μα πρόκειται για το παιδί μου!

Αυτό επίσης που με ενοχλεί, είναι όταν κάποιοι σου λένε: 'Δείχνεις κουρασμένη'! Γιατί το λένε αυτό; Ας πουν καλύτερα ότι δείχνεις 'μαμά', όχι κουρασμένη!".