Οικογενειακή επιχείρηση στην Αράχοβα

25.02.2009
Ενα πολυτελές συγκρότημα σαλέ στην περιοχή της Αράχοβας είναι το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του γνωστού τραγουδιστή.

Ενα πολυτελές συγκρότημα σαλέ στην περιοχή της Αράχοβας είναι το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του γνωστού τραγουδιστή. Αυτή τη φορά, όμως, θα έχει δίπλα του τους δικούς του ανθρώπους, δηλαδή την αγαπημένη του οικογένεια. Μάλιστα, σκέφτεται όταν θα ετοιμαστούν τα σαλέ, να εργάζονται στη συγκεκριμένη επιχείρηση μόνο τα μέλη της οικογένειάς του.

ο δημοφιλής τραγουδιστής συμφώνησε με τα αδέρφια του να βοηθήσει στη δημιουργία συγκροτήματος σαλέ, που αποφάσισαν να οικοδομήσουν στην Αράχοβα. Δεν είναι πολύς ο καιρός που ο Γιάννης Πλούταρχος συζητούσε μαζί τους την ιδέα να επενδύσουν χρήματα για να δημιουργήσουν μια οικογενειακή επιχείρηση.

Η οικογένεια Κακοσαίου ήταν θετική στο να αγοραστεί γη και να οικοδομηθούν εκεί σαλέ. Η τοποθεσία αναμφίβολα είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, με μεγάλη απήχηση στον κόσμο και πολύ τουρισμό. Η Αράχοβα, άλλωστε, βρίσκεται και κοντά στη Λιβαδειά, την ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή, και είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο Γιάννης δεν ξεχνάει ποτέ τον τόπο του. Είναι καλός οικογενειάρχης και φροντίζει πάντα να είναι στο πλευρό των ανθρώπων που αγαπάει περισσότερο από οτιδήποτε στον κόσμο. Δεν αναφερόμαστε βέβαια μόνο στην οικογένειά του, αλλά και στους συγχωριανούς του, που τον λατρεύουν για όσα έχει προσφέρει στον τόπο τους και στον καθένα ξεχωριστά όποτε χρειάστηκε. Συγκροτημένα και μεθοδικά, με την οικονομική βοήθεια του τραγουδιστή, η οικογένειά του σκέφτεται να δημιουργήσει ένα οικοδομικό συγκρότημα σαλέ κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο. Τα αδέρφια του θα έχουν υπό την επίβλεψή τους όλες τις διαδικασίες των εργασιών μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή και θα φροντίσουν ό,τι χρειάζεται μέχρι την ενοικίασή τους. Όσο για τον Γιάννη, θα τους χρηματοδοτήσει με ένα μεγάλο ποσό για να γίνει πράξη αυτή η ιδέα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το οικόπεδο έχει βρεθεί, οι μηχανικοί έχουν ξεκινήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες και όλα είναι άριστα ρυθμισμένα. Ο τραγουδιστής, όπως είναι φυσικό, δεν έχει το χρόνο να ασχοληθεί με το θέμα, αλλά ενημερώνεται καθημερινά από τους δικούς του ανθρώπους. ΡΕΝΕ ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΥ