Η γυναίκα του Άσερ έπαθε ανακοπή

13.02.2009
Η γυναίκα του τραγουδιστή της R&B Άσερ, έπαθε καρδιακή προσβολή λίγο πριν υποβληθεί σε λιποαναρρόφηση.

Η γυναίκα του τραγουδιστή της R&B Άσερ (Usher), έπαθε καρδιακή προσβολή λίγο πριν υποβληθεί σε λιποαναρρόφηση.

Η 38χρονη Ταμέκα Ρέιμοντ (Tameka Raymod), μετά την γέννηση του δεύτερου γιου της, ταξίδεψε στην Βραζιλία για να κάνει λιποαναρρόφηση στην κοιλιά. Αλλά όταν μπήκε στο χειρουργείο και ξεκίνησε η διαδικασία της νάρκωσης, έπαθε ανακοπή.

Η εκπρόσωπος του πλαστικού χειρουργού είχε αναλάβει την επέμβαση είπε: "Η Ταμέκα μπήκε στο νοσοκομείο του Σάο-Πάολο την περασμένη Παρασκευή για να υποβληθεί σε μια 'λιποαναρρόφηση ρουτίνας'. Όμως, την ώρα που ο αναισθησιολόγος άρχισε να την ναρκώνει η καρδιά της σταμάτησε.

Αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία ανάνηψης, με μαλάξεις στην καρδιά. Mέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό οι παλμοί της επανήλθαν, και αφού υποβλήθηκε σε 'τεχνητό κώμα', εισήχθη στην εντατική, προκειμένου να αναρρώσει και να αποφευχθούν δυσάρεστες επιπλοκές.

Στη συνέχεια, η ασθενής μεταφέρθηκε στο πολυτελές "Συριο-Λιβανέζικο" νοσοκομείο του Σάο-Πάολο", τελείωνε η ανακοίνωση χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

Η εκπρόσωπος του πολυτελούς νοσοκομείου, δήλωσε ότι η Ταμέκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται, αλλά σύμφωνα με απαίτηση της οικογένειάς της δεν μπορούν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.

Το περασμένο Σάββατο ο 30χρονος Ασερ ακύρωσε την προγραμματισμένη εμφάνιση του στο πάρτι του μεγιστάνα της μουσικής, Κλίβ Ντέιβις (Clive Davis) για την απονομή των Γκράμι (Grammy), γιατί ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό της γυναίκας του στην Βραζιλία.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2007 και έχει δύο γιούς: τον 2χρονο Άσερ-Ρέιμοντ τον 5ο(Usher Raymond V) και τον ηλικίας μόλις δύο μηνών, Νάβιλ Έλι Ρέιμοντ (Naveid Ely Raymond).