Η Λιόνα Λιούις ήταν η αιτία του καυγά;

12.02.2009
Σύμφωνα με τους ψιθύρους που άρχισαν να φουντώνουν, η αφορμή του καυγά της που έστειλε την Ριάνα στο νοσοκομείο, δεν ήταν παρά μια άλλη τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με τους ψιθύρους που άρχισαν να φουντώνουν, η αφορμή του καυγά που έστειλε την Ριάνα (Riahanna) στο νοσοκομείο, δεν ήταν παρά μια άλλη τραγουδίστρια.

Όπως έγινε γνωστό η 20χρονη Ριάνα έκανε σκηνή ζηλοτυπίας στον ο φίλο της Κρις Μπράουν (Chris Brown), όταν αντελήφθηκε ότι εκείνος φλέρταρε με την τραγουδίστρια Λιόνα Λιούις (Leona Lewis).

Όλα άρχισαν στο πάρτι που έγινε την παραμονή της απονομής των Γκράμι (Grammy), όπου ο 19χρονος τραγουδιστής της R&B, πολιορκούσε επίμονα την Λιόνα: "Αυτό φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από την Ριάνα" αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας: "Της φούντωσε η ζήλεια όταν τους είδε μαζί να γελάνε, ενώ το χέρι του Κρις αγκάλιαζε την πλάτη της Λιόνα".

Μετά από λίγο, το ζευγάρι έφυγε άρον-άρον από το ξενοδοχείο Μπέβερλι Χιλς Χίλτον του Λος Αντζελες, με την νοικιασμένη Λαμποργκίνι του Μπράουν και στη συνέχεια στάθμευσαν σε ένα πάρκινγκ για να μιλήσουν όπου η ατμόσφαιρα οξύνθηκε με τα γνωστά αποτλέσματα.

Από την πλευρά της, η 23χρονη Λιόνα, επιβεβαιώνει ότι είχε μια χαλαρή κουβέντα με τον Κρις, αλλά δεν έκανε κάτι που να προκαλέσει την έκρηξη ζήλειας της Ριάνα και όλα όσα ακολούθησαν.

"Η Λιόνα είναι ευτυχισμένη από τον σύντροφο της, Λού. Δεν είχε κανένα λόγο να φλερτάρει με τον Κρις", δήλωσε φίλος της νικήτριας του X-Factor 2006.

Χθεσινά δημοσιεύματα στον αμερικάνικο τύπο ανέφεραν μια διαφορετική εκδοχή για την αιτία του καυγά που έκανε τον γύρο του κοσμου, σύμφωνα με τα οποία η 20χρονη Ριάνα ζήλεψε όταν διάβασε ένα μήνυμα από άλλη γυναίκα στο κινητό του φίλου της.

Εξαιτίας των τραυμάτων που έχει στο πρόσωπο της (μώλωπες στα ζυγωματικά, ένα μαυρισμένο μάτι και ένα σκισμένο χείλος) η Ριάνα αναγκάστηκε να ακυρώσει μέχρι στιγμή δύο συναυλίες, αλλά και το πάρτι των 21ων γενεθλίων της.

Ο Μπράουν που αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας εγγύηση 50.000 δολαρίων, προσέλαβε για την υπεράσπιση του τον διάσημο δικηγόρο του Μαίκλ Τζάκσον (Μichael Jackson) και της Γουιόνα Ράιντερ (Winona Ryder).

O εκπρόσωπος της Λιόνα Λιούις είπε ότι "αυτή υπόθεση δεν έχει καμία σχέση μαζί της".