Η ανατομία μιας έκθεσης

13.02.2009
Η χαρά του ταριχευτή και του Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος βρίσκει πάτημα για να κάνει comeback στο ιστορικό του τραγούδι «Σώμα μου».

Η χαρά του ταριχευτή και του Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος βρίσκει πάτημα για να κάνει comeback στο ιστορικό του τραγούδι «Σώμα μου». Η έκθεση «Βodies» ήρθε στην Ελλάδα κεντρίζοντας το ενδιαφέρον πολύ κόσμου. Μια έκθεση που παρουσιάζει το σώμα σε όλο του το μεγαλείο και την πολυπλοκότητα μέσω αληθινών σωμάτων ή μελών, τα οποία έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία με καινοτόμες τεχνικές.

Κοιτάξτε, δεν ακούγεται ωραίο, το ξέρω. Για την ακρίβεια, πριν πάω είχα στομαχικές διαταραχές! Η αλήθεια όμως είναι ότι πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση και αυτό το αποδεικνύει η επισκεψιμότητα-ρεκόρ των 11 εκατομμυρίων ατόμων στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, όπως η Νέα Υόρκη, το Λας Βέγκας, το Λονδίνο, η Βαρκελώνη κ.ά. Αρκετά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ πέρασαν από τα εγκαίνια. Ιδιαίτερη βαρύτητα έδωσε η παρουσία του δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη και του αντινομάρχη Αθηνών και προέδρου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Νεφροπαθών Γιώργου Καστρινάκη. Πάντα έχει ενδιαφέρον να ανακαλύπτεις ένα σώμα...!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ