Μια νέα Love για τον Μίκι Ρουρκ;

11.02.2009
«Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμην άλλαξε μήτε την κεφαλή του» και το αυτό αποδεικνύεται περίτρανα στην περίπτωση του Μίκι Ρουρκ, ο οποίος φέτος
«Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμην άλλαξε μήτε την κεφαλή του» και το αυτό αποδεικνύεται περίτρανα στην περίπτωση του Μίκι Ρουρκ (Mickey Rourke), ο οποίος φέτος - μετά από πολλά χρόνια απουσίας- επέστρεψε δυναμικά στα κινηματογραφικά πράγματα. Ο υποψήφιος (και φαβορί για πολλούς) για το Όσκαρ «α ανδρικού ρόλου» φαίνεται ότι δεν έχει αλλάξει πολύ στις συνήθειες του, συνεχίζοντας να φλερτάρει ασύστολα και να την πέφτει σε όποια γυναίκα ή γυναίκες του γυαλίσουν.

Στο πάρτι μετά τη νίκη του στα βρετανικά βραβεία BAFTA, ο Ρουρκ φλέρταρε με τρεις νεαρές κοπέλες, ζητώντας τα τηλεφώνα τους, ώστε να κανονίσουν για ένα δείπνο όσο θα βρίσκεται στο Λονδίνο. Μάλιστα τούς είπε ότι θα ήθελε πολύ να έβγαιναν εκείνο τα βράδυ, αλλά δυστυχώς είχε δουλειά το επόμενο πρωί και δεν μπορούσε να ξενυχτήσει.

Αλλά η αλήθεια βρίσκεται αλλού και ακούει στο όνομα... Κάρτνεϊ Λαβ (Courtney Love). Ο 55χρονος ηθοποιός - σύμφωνα με τις κοπέλες - βγαίνει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες με την χήρα του Κέρτ Κομπέιν (Kurt Cobain), αλλά κανείς δεν γνωρίζει για τη σχέση αυτή, επειδή ο Ρουρκ θέλει προς το παρόν να μείνει μυστική. Μάλιστα, η 44χρονη τραγουδίστρια ήταν παρούσα στο σκηνικό που εκείνος φλέρταρε τις κοπέλες και τα μάτια της έβγαζαν φωτιές από θυμό και ζήλια. Όχι άδικα, όμως, αφού ο Ρουρκ την είχε στο... γράψιμο όλο το βράδυ.

Σύμφωνα με τις κοπέλες, όταν τον ρώτησαν για την Λαβ ο Μίκι απάντησε χαμογελώντας: «Λοιπόν, τι να πω. Οι κυρίες με αγαπούν κι εγώ αγαπώ τις κυρίες. Η Κάρτνεϊ είναι υπέροχη και εσείς το ίδιο υπέροχες». Λένε, μάλιστα, ότι πριν λίγες μέρες η Λαβ του είχε ζητήσει να τον συνοδεύσει στην τελετή για τις «Χρυσές Σφαίρες», αλλά ο Μίκι βρήκε μία καλή δικαιολογία για να την αποφύγει. Ωστόσο, το απόγευμα εκείνης της μέρας το πέρασαν μαζί σε σουίτα ξενοδοχείου και ήταν τέλεια.