Η Ριάνα ήταν το θύμα του ξυλοδαρμού!

10.02.2009
Ο τραγουδιστής της R&B Kρις Μπράουν συνελήφθη από την αστυνομία για το ξυλοδαρμό της φίλης του επίσης τραγουδίστριας Ριάνα.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο τραγουδιστής της R&B, Kρις Μπράουν (Chris Brown) που ανακρίθηκε από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση με την κατηγορία του ξυλοδαρμού, είχε ως θύμα την ίδια τη σύντροφο του, τραγουδίστρια, Ριάνα (Rihanna).

Ξημερώματα Κυριακής, το ζευγάρι άρχισε να μαλώνει μέσα στη Λαμποργκίνι του τραγουδιστή γιατί η ερμηνεύτρια της επιτυχίας Umprella, τον κατηγόρησε ότι φλέρταρε με άλλη γυναίκα, στο πάρτι που είχε προηγηθεί της απονομής των Γκράμι (Grammy Awards).

Η σκηνή ζηλοτυπίας είχε ως αποτέλεσμα το βίαιο ξέσπασμα του 19χρoνου τραγουδιστή, αφήνοντας σημάδια από δαγκωματιές και χτυπήματα τόσο στο πρόσωπο όσο και το σώμα της 20χρονης Ριάνα.

Οι γείτονες που άκουσαν τον καυγά, φώναξαν την αστυνομία, αλλά όταν κατέφτασαν οι αστυνομικοί ο Μπράουν είχε γίνει καπνός. "Η τραγουδίστρια είχε μελανιές στο πρόσωπο, η μύτη της έτρεχε αίμα και τα χείλη της ήταν πρησμένα" αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας του επεισοδίου. Στη συνέχεια, η Ριάνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι αστυνομικοί της πήραν κατάθεση.

Ο Μπράουν, παραδόθηκε στην αστυνομία το απόγευμα της ίδια μέρας και οδηγήθηκε στις φυλακές όπου ανακρίθηκε. Αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ξυλοδαρμό και εγκληματική επίθεση, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 50.000 δολαρίων. Κατά τη μεταφορά του από τις φυλακές προσπαθούσε να κρύψει το πρόσωπό του με μια μαύρη κουκούλα.

Η δίκη του έχει οριστεί για τις 5 Μαρτίου όπου θα αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης μέχρι και 9 χρόνων. Γι' αυτό και ο Κρις Μπράουν έχει προσλάβει τον δικηγόρο διασημοτήτων, Μαρκ Γκεράγκος, τον ίδιο που υπερασπίστηκε την Γουινόνα Ράιντερ στην υπόθεση κλοπής καταστήματος και τον Μάικλ Τζάκσον στην υπόθεση παιδεραστίας.

Το βίαιο επεισόδιο ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν και η αιτία της ακύρωσης της προγραμματισμένης εμφάνισης τους στην απονομή των μουσικών βραβείων Γκράμι.

Όμως το επεισόδιο είχε ήδη κι άλλες επιπτώσεις στη ζωή και των δύο καλλιτεχνών. Οσον αφορά στη Ριάνα, ακύρωσε τόσο την συναυλία που θα έδινε την Παρασκευή στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας, Κουάλα Λουμπούρ, όσο και το πάρτυ για τα 21α της γενέθλια στις 20 του μηνός.

Από την πλευρά του, ο Μπράουν έχασε το συμβόλαιο του με τις τσίχλες Wrigley's τις οποίες διαφήμιζε και αποκλείστηκε από την εμφάνισή του σε φιλανθρωπική εκδήλωση που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή. Παράλληλα, η Λαμποργκίνι που είχε νοικιάσει για τη βραδιά θα του κοστίσει σαν καινούργια, καθώς το αυτοκίνητο κρατήθηκε από την αστυνομία ως τεκμήριο εγκλήματος προς εξέταση και η εταιρεία ενοικιάσεων θα εξακολουθήσει να του χρεώνει τα 2.000 δολάρια την ημέρα, που είναι η τιμή για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Το παράδοξο είναι ότι ο νεαρός τραγουδιστής σε συνέντευξη του σε περιοδικό το 2007 μιλώντας για τα άσχημα παιδικά του βιώματα, είχε αποκαλύψει ότι υπήρξε μάρτυρας του ξυλοδαρμού της μητέρα του από τον πατριό του:

"Συχνά τον έβλεπα να χτυπάει την μητέρα μου. Ήμουν τόσο τρομοκρατημένος που τα έκανα επάνω μου. Θυμάμαι μια νύχτα που της άνοιξε την μύτη. Εκλαιγα γιατί δεν μπορούσα να την βοηθήσω, αλλά σκεφτόμουν ότι μια μέρα θα ξεσπάσω άσχημα πάνω του. Τον σιχαίνομαι από τότε, αλλά αυτός είναι ο λόγος που έχω ιδιαίτερο σεβασμό στις γυναίκες και δεν θα επέτρεπα ποτέ να τους συμβεί κάτι τέτοιο!".