Έιμι: 6.000 λίρες για σπα, δεκάρα στον πρώην!

09.02.2009
H Έιμι Γουάινχαουζ μπορεί να ξοδεύει 6.000 λίρες σε θεραπείες σώματος, αλλά στο πρώην άντρα της δεν δίνει ούτε " πένυ" από την 10 εκατομμυρίων λιρών περιουσία της.

H Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) μπορεί να ξοδεύει 6.000 λίρες σε θεραπείες σώματος, αλλά στο πρώην άντρα της δεν δίνει ούτε "ένυ από την 10 εκατομμυρίων λιρών περιουσία της.

Η 25χρονη τραγουδίστρια που βρίσκεται συνέχεια στην δημοσιότητα με τα καμώματα της, γύριζε από τις διακοπές στην Καραϊβική αποφασισμένη να βγάλει μια και καλή τον Μπλέικ Φιντερλάιν (Blake Fielder Civil) από την ζωή της.

Και ενώ στο πολυτελές ξενοδοχείο της Σάντα Λουτσία έδινε καθημερινά 150 ευρώ για μασάζ και μάσκες με εξωτικά βότανα, λουλούδια και γιαούρτι, επιμένει "δεν χρωστάει τίποτα" στον πρώην άντρα της.

Αντιθέτως, επειδή αυτός είναι που την οδήγησε στο χείλος της καταστροφής, εισάγοντας την στα ναρκωτικά και το αλκόολ, εκείνη έχει τώρα αποσύρει την αρχική προσφορά της -να του δώσει εφάπαξ 100.000 λίρες- και αρνείται να του δώσει το οτιδήποτε.

Αυτό το ξέσπασμα της Έιμι πυροδοτήθηκε από τις πρόσφατες κινήσεις του φυλακισμένου Σίβιλ ο οποίος συνεχώς αυξάνει τις απαιτήσεις του για το διαζύγιο. Μάλιστα, έχει φτιάξει μια λίστα με όλα τα στοιχεία εναντίον της και έχει σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για να βγάλει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήμα.

Στην ίδια λίστα περιλαμβάνονται και τα ονόματα όλων υποτιθέμενων εραστών της Έιμι κατά τη διάρκεια της φυλάκισής του, και σύμφωνα με συμβουλές του συνηγόρου του Χένρι Μπράντμαν, έχει σκοπό να επικοινωνήσει μαζί τους για να καταθέσουν εναντίον της στο δικαστήριο.

"Η Έιμι αλλάζει σελίδα στην ζωή της και θέλει να γλιτώσει από τον Μπλέικ το ταχύτερο" υποστηρίζουν φίλοι της: "Το διαζύγιο του Μακ Κάρτνεϊ με την Χέδερ θα μοιάζει με στρατιωτικό περίπατο σε σχέση με την μάχη που θα δώσει η Έιμι".

Το διάστημα που ήταν παντρεμένοι, η Έιμι πάντα στήριζε τον άντρα της οικονομικά: έχει πληρώσει για χάρη του μισό εκατομμύριο λίρες σε νομική υποστήριξη και πρόσφατα έδωσε για την απεξάρτηση του 36.000 λίρες, κάτι το οποίο μπορεί να αποδείξει αφού έχει κρατήσει τον λογαριασμό.

Αυτός από την πλευρά του, όταν βγήκε προσωρινά από την φυλακή όχι μόνο δεν την ειδοποίησε, άλλά άρχισε να της στέλνει προσωπικά μηνύματα μέσα από τις εφημερίδες, ενώ πρόσφατα άρχισε να την βρίζει, να την κακολογεί και να την απειλεί ότι θα της τα πάρει όλα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η Έιμι αποφάσισε να πάει για διακοπές διαρκείας στην Καραιβική. Εκεί προσπάθησε να αποτοξινωθεί και να βοηθήσει το σώμα της κάνοντας καθημερινά μασάζ και θεραπείες, και ακολουθώντας παράλληλα ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης.

"Στην αρχή η Έιμι ήταν μια δύσκολη επισκέπτης, γρήγορα όμως συμμορφώθηκε και αντικατέστησε τις 10 σοκολάτες, τα μπιφτέκια και τα αναψυκτικά με φρέσκα φρούτα και ψάρι", αποκάλυψε η διαιτολόγος του spa. Tο δέρμα της είχε αφυδατωθεί από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, αλλά μετά από τα περίπου 40 μασάζ, βρήκε την χαμένη του υγρασία και λάμψη. Εχει ανανεωθεί πλήρως".

Σίγουρα το επικείμενο διαζύγιο, Γουάινχαουζ εναντίον Φίλντερ-Σίβιλ θα μας προσφέρει πολλά ζουμερά επεισόδια μέσα στους επόμενους μήνες. Αλλά αυτό που θα χαροποιήσει ακόμα περισσότερο τους θαυμαστές της δημοφιλούς τραγουδίστριας είναι η επιστροφή της στο στούντιο, που θα είναι όπως φαίνεται, εμπνευσμένη κατά πολύ από τις εξελίξεις στον γάμο της.

Όπως επιβεβαίωσε στο ΒΒC ο μουσικός παραγωγός της, Μάρκ Ρόνσον: "Προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε την ηχογράφηση του τραγουδιού του Λέσλι Γκόρε "You Don't Own Me", ("Δεν σου ανήκω") που τραγούδησε με ταιράστια επιτυχία ο Κουίνσι Τζόουνς το 1964. Δουλεύουμε πάνω σε μια διαφορετική επανεκτέλεση κι ελπίζουμε σύντομα να μπούμε στο στούντιο".