Ο φίλος της Ριάνα κατηγορούμενος για ξυλοδραμό!

09.02.2009
Ο φίλος της τραγουδίστριας Ριάνα, κατηγορείται από την αστυνομία ότι άσκησε βία σε μια γυναίκα μετά από καυγά

Ο φίλος της τραγουδίστριας Ριάνα (Rihanna), κατηγορείται από την αστυνομία ότι άσκησε βία σε μια γυναίκα μετά από καυγά .

Ο 19χρονος Κρίς Μπράουν (Chris Brown), σταρ της R&B μουσικής, είχε προγραμματίσει εμφάνιση στην απονομή των Γκράμι (Grammy), αλλά λίγες ώρες πριν, καθώς φαίνεται, έσπασε στο ξύλο μια κοπέλα μέσα στο αυτοκίνητο του.

Αυτό υποστηρίζει η αστυνομία του Λος Αντζελες, που ερευνά την κατηγορία.

Στην ίδια μουσική εκδήλωση θα τραγουδούσε και η Ριάνα, αλλά όταν έμαθε τα δυσάρεστα νέα για τον σύντροφο, ακύρωσε την εμφάνιση της. Οι διοργανωτές της απονομής μουσικών βραβείων εξέδωσαν μια σύντομη δήλωση:

"Μόλις μας ειδοποίησαν ότι η Ριάνα δεν θα τραγουδήσει στην 51ή απονομή των Γκράμι. Λυπούμαστε που δεν θα βρίσκεται κοντά μας. Δεν μας δόθηκαν περισσότερες εξηγήσεις".

Η αστυνομία είπε ότι ο Μπράουν άρχισε να μαλώνει με την κοπέλα μέσα στο αυτοκίνητο του, σε πάρκινγκ του Λος Αντζελες: "Αρχισαν να λογομαχούν και η κατάσταση γρήγορα βγήκε εκτός ορίων. Τα σημάδια από τα χτυπήματα του Μπράουν στο πρόσωπο της κοπέλας ήταν εμφανή.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο της επίθεσης βρήκαν την κοπέλα άσχημα χτυπημένη, ενώ ο τραγουδιστής το είχε ήδη σκάσει!" δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Λος Άντζελες.

Όμως, αργά το απόγευμα της Κυριακής, ο Μπράουν παραδόθηκε τελικά στην αστυνομία, όπου τέθηκε υπό κράτηση και ανακρίθηκε. Στη συνέχεια όμως κατέθεσε εγγύηση 50.000 δολαρίων και αφέθηκε ελεύθερος, εν αναμονή της δίκης που έχει οριστεί για τις 5 Μαρτίου.

Το πρώτο άλμπουμ του Μπράουν κυκλοφόρησε το 2005, όταν ήταν μόλις 16 χρονών και αμέσως έφτασε στο νούμερο 2 των Βρετανικών τσάρτς. Η Ριάνα που έχει γεννηθεί στα Μπαρμπάντος, κέρδισε βραβείο Γκράμι το 2007, με το δημοφιλές τραγούδι της "Umprella".