Παντρεμένος, έκανε παιδί με την οικιακή βοηθό.

10.02.2009
Ο 59χρονος Ρόμπιν Γκιμπ (Robin Gibb), πρώην τραγουδιστής του συγκροτήματος των Bee Gees, απέκτησε μωρό από την εξωσυζυγική σχέση του με την οικιακή βοηθό της οικογένειας. Όμως η ιστορία είναι πιο "προχωρημένη" απ' ότι ακούγεται, ακόμη και για τα δεδομένα των ροκ σταρ.

Ο 59χρονος Ρόμπιν Γκιμπ (Robin Gibb), πρώην τραγουδιστής του συγκροτήματος των Bee Gees, απέκτησε μωρό από την εξωσυζυγική σχέση του με την οικιακή βοηθό της οικογένειας. Όμως η ιστορία είναι πιο "προχωρημένη" απ' ότι ακούγεται, ακόμη και για τα δεδομένα των ροκ σταρ.

Η μητέρα του μωρού, ηλικίας 33 ετών, Κλερ Γιάνγκ (Claire Yang), στην αρχή της εγκυμοσύνη της εξακολουθούσε να μένει με το ζευγάρι, αλλά γύρω στον έκτο μήνα, όπου η κατάστασή της άρχισε να γίνεται εμφανής, η σύζυγος του Γκιμπ, Ντουίνα (Dwina), την πέταξε έξω.

Παρότι το ζεύγος Γκιμπ διατηρούσε μια ανοιχτή σχέση, η Ντουίνα ένιωσε προδομένη, καθώς η εξέλιξη αυτή ξεπερνούσε ακόμη και την πρωτοποριακή ιδεολογία της.

Αρχικώς, η οκτάχρονη σχέση του συζύγου της με την Κλερ, είχε τις... ευλογίες της αμφισεξουαλικής και πρώην δρυΐδη ιερέα, Ντουίνα, καθώς αυτό της έδινε το περιθώριο να αφοσιωθεί εξ' ολοκλήρου στην... εκάστοτε θρησκεία της.

Η 56χρονη κυρία Γκίμπ, ποιητής και συγγραφέας η ίδια, αν και προέρχεται από αυστηρή καθολική οικογένεια της Βόρειας Ιρλανδίας, κατά καιρούς άλλαζε δόγματα. Πρώην σύζυγος του σκηνοθέτη ταινιών πορνό, Ντέιβιντ Γουότερφιλντ (David Waterfield) τα τελευταία χρόνια έχει ασπαστεί μια ινδουιστική αίρεση που ονομάζεται "κόρες του Βράχμα", της οποίας τα μέλη οφείλουν να παραμένουν ανέραστα.

Σύμφωνα με στενό φίλο του ζευγαριού: "Οι δυο τους είχαν κάνει μια παράξενη και απίστευτη συμφωνία. Στην αρχή η Ντουίνα, χαιρότανε με το δεσμό του άντρα της, γιατί έτσι μπορούσε να μένει αφιερωμένη στην θρησκεία της, αλλά ποτέ δεν πίστευε ότι θα αποκτήσουν παιδί μαζί. Όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της οικιακής βοηθού, φοβήθηκε ότι μπορεί να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια για τον γάμο τους κι έτσι την πέταξε έξω".

Τώρα, η πρώην οικιακή βοηθός και το μωρό, μένουν σε ένα εξοχικό σπίτι 8 χλμ. μακριά από το σπίτι των Γκιμπς, μια έπαυλη του 12ου αιώνα, στο Όξφορντσαϊρ.

Ο τραγουδιστής του "Staying Alive", ήθελε να μένει κοντά στην κόρη του και την μητέρα της ώστε να μπορεί να τις επισκέπτεται συχνά. Η μικρή Σνόου Ρόμπιν (Snow Robin) -που ήρθε στον κόσμο στις 4 Νοεμβρίου- φέρει το επώνυμο του πατέρα της, ενώ η μητέρα της δηλώνεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως, ως "νοικοκυρά", μια και σήμερα ο Ρόμπιν της καλύπτει όλα τα έξοδα, μαζί κι αυτά της δικής της οικιακή βοηθού.

Οι Γκιμπς έχουν έναν ακόμη γιό, τον 26χρονο Ρόμπιν-Τζον που μένει μαζί τους στο σπίτι, ενώ ο Ρόμπιν έχει επίσης από τον πρώτο του γάμο, τον 36χρονο Σπένσερ, και την 43χρονη Μελίσα.

Το συγκρότημα Bee Gees, δημιουργήθηκε από τον Ρόμπιν, τον δίδυμο αδελφό του Μορίς (Maurice) και τον -62χρονο σήμερα- μεγαλύτερο αδελφό τους Μπάρι (Barry), στο τέλος της δεκαετίας του '50, αλλά κατέκτησε στην κορυφή μόλις το 1977, γράφοντας την μουσική για την ταινία "Πυρετός το Σαββατόβραδο" (Saturday Night Fever).

Ο Μορίς πέθανε το 2003 από διάτρηση εντέρου, ενώ ο τέταρτος και μικρότερος αδελφός τους, Άντι (Andy) είχε ήδη πεθάνει το 1980 από υπερβολική δόση κοκαΐνης, σε ηλικία μόλις 30 χρονών.

Ο Ρόμπιν παντρεύτηκε την Ντουίνα σε δεύτερο γάμο το 1985. Μέχρι πρότινος εκείνη έλεγε για τη σχέση τους: "Οι περισσότερες σχέσεις έχουν αρχή, μέση και τέλος. Η δική μας σχέση όμως, έχει τον τρόπο να ανανεώνεται συνεχώς. Περνάμε καλά μαζί και νοιώθω ότι ο Ρόμπιν θα είναι πάντα ο καλύτερος μου φίλος, ο σύζυγος κι ο εραστής μου. Είναι ελεύθερος να πάει όπου θέλει και να κάνει ό,τι θέλει. Ακόμη και αν είμαστε μακριά ο ένας από τον άλλο για μεγάλα χρονικά διαστήματα, υπάρχει ένας σύνδεσμος μεταξύ μας που ποτέ δεν θα σπάσει!".

Αυτά βέβαια, αγαπητή Ντουίνα ήταν... last year!