Φεύγει ο Κουρκούλης, έρχεται ο Χολίδης;

05.02.2009
Σχεδόν σίγουρη ήταν η συνέχεια των εμφανίσεων του Νίκου Κουρκούλη στο «Posidonio» και το καλοκαίρι. Η παρουσία του στο εν λόγω κέντρο τον φετινό χειμώνα μόνο απόλυτα πετυχημένη θεωρείται
Σχεδόν σίγουρη ήταν η συνέχεια των εμφανίσεων του Νίκου Κουρκούλη στο «Posidonio» και το καλοκαίρι. Η παρουσία του στο εν λόγω κέντρο τον φετινό χειμώνα μόνο απόλυτα πετυχημένη θεωρείται κι επειδή... «ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις» η παράταση ήταν παραπάνω από σίγουρη.

Μάλιστα, είχε ακουστεί ότι στο πλευρό του Κουρκούλη θα βρισκόταν η Αγγελική Ηλίαδη, η οποία θα έκανε και το μεγάλο back στις πίστες μετά τη δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη, τον περασμένο Δεκέμβριο. Έλα, όμως, που τελευταία κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Κουρκούλης σταματάει από το «Posidonio» και τη σκυτάλη από τον καταξιωμένη αοιδό παίρνει ο Χρήστος Χολίδης.

Οι μετοχές του τελευταία έχουν ανέβει «επικίνδυνα», μία με τις πετυχημένες εμφανίσεις του στο «Ρόδον» και μία με τις φήμες για σχέση (και παιδί ακούστηκε κάποια στιγμή) με την Ζέτα Μακρυπούλια. Βέβαια, τίποτε δεν είναι σίγουρο, αλλά ο Χολίδης φέρεται ως επικρατέστερος. Εξάλλου, η φιλοσοφία του συγκεκριμένου κέντρου (αν ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στο παρελθόν) είναι να στηρίζει το πρόγραμμα του σε ανερχόμενους καλλιτέχνες, όπως ο Κουρκούλης και ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος για αρκετά χρόνια ήταν το «αφεντικό» στο «Posiodonio».