Βίσση καλεί Νικόλα Μεταξά;

05.02.2009
Μπορεί στις καλοκαιρινές της εμφανίσεις στο «Θάλασσα» η Άννα Βίσση να έχει στο πλευρό της τα «Κόκκινα Χαλιά», όμως η σταρ ενδιαφέρεται για ακόμη έναν παίκτη του X Factor. Ψιθυρίζεται ότι η «απόλυτη»
Μπορεί στις καλοκαιρινές της εμφανίσεις στο «Θάλασσα» η Άννα Βίσση να έχει στο πλευρό της τα «Κόκκινα Χαλιά», όμως η σταρ ενδιαφέρεται για ακόμη έναν παίκτη του X Factor. Ψιθυρίζεται ότι η «απόλυτη» έχει ξετρελαθεί με τη φωνή του νεαρού συμπατριώτη της, Νικόλα Μεταξά και ζήτησε από τους υπεύθυνους να έχει και αυτόν στο πλευρό της.

Αν αυτό ισχύει πράγματι κι επιτευχθεί τελικά η συμφωνία, ο Νικόλας κανονικά θα πρέπει να πετάει στα σύννεφα. Εξάλλου, ο «δευτεραθλητής» του X factor από μικρός ήταν φαν της Βίσση και σε συνεντεύξεις του δεν παραλείπει να αναφερθεί στον θαυμασμό του προς εκείνη.

Κατά τα άλλα, η Βίσση την επόμενη εβδομάδα θα βρεθεί στην Κύπρο για την εκδήλωση «Γυναίκες της χρονιάς», όπου αναμένεται να τραγουδήσει μαζί με τα «Κόκκινα Χαλιά». Όσο για το «τηλεφώνημα» που είπε ο Γιώργος Θεοφάνους ότι του έκανε την ώρα του τελικού; Μάλλον, αυτό δεν έγινε ποτέ εκείνη τη βραδιά. Είχε γίνει, όμως, μέρες πριν μεταξύ των δύο φίλων, οι οποίοι ήρθαν και στην τελική συμφωνία συνεργασίας με το γκρουπ.