Κάμερον Ντίαζ: "Είμαι ανοιχτή στα πάντα"

16.06.2010
Σε συνέντευξη που έδωσε για το τεύχος Ιουλίου του περιοδικού "Playboy", η 37χρονη ηθοποιός μίλησε για όλους και για... όλες.


Σε συνέντευξη που έδωσε για το τεύχος Ιουλίου του περιοδικού "Playboy", η 37χρονη ηθοποιός μίλησε για όλους και για... όλες.

Πρώτα πρώτα, η Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz) θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με τις φήμες για τους άντρες στη ζωή της. Ξεκίνησε, λοιπόν με τον άσσο του μπέιζμπολ Άλεξ Ροντρίγκεζ (Alex Rodriguez) έξω από το διαμέρισμα του οποίου την έπιασε στα πράσα παπαρατσικός φακός τον περασμένο μήνα.

"Όχι, όχι, όχι", απάντησε έντονα η Ντίαζ όταν ρωτήθηκε αν οι δυο τους είναι ζευγάρι. "Έχω δεσμούς από τα 16 μου. Τα τελευταία τρία χρόνια έχω πάρει μια πολύ συνειδητή απόφαση να μην κάνω κανονική σχέση για όσο καιρό το αντέξω. Έχω κρατηθεί μακριά από όλες τις παγίδες που υπάρχουν ωραιότατα στημένες για μένα εκεί έξω, οι οποίες το μόνο που θα κατάφερναν είναι να με ξαναφέρουν στο ίδιο σημείο που έχω υπάρξει και στο παρελθόν. Αυτή τη στιγμή, η μόνη σχέση την οποία θέλω να έχω είναι με τον εαυτό μου", συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, το θέμα στράφηκε στον πρώην -και τελευταίο- επίσημο αγαπημένο της, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake) με τον οποίο μόλις ξαναβρέθηκε στα γυρίσματα της ταινίας "Bad Teacher" στην οποία συμπρωταγωνιστούν, οι φήμες περί επανασύνδεσής τους φούντωσαν. Συγκεκριμένα, όπως δημοσίευσε το περιοδικό "Us Weekly" σε σχετικό άρθρο, η απόφαση της Κάμερον να δεχτεί τον ρόλο, έφερε μεγάλους μπελάδες στη Τζέσικα Μπίελ (Jessica Biel), επίσημη αγαπημένη του Τζάστιν. Σύμφωνα με την Ντίαζ, πάντως, η Μπίελ δεν έχει λόγο να ανησυχεί.

"Είμαστε όλοι ενήλικες", εξηγεί. "Και φυσικά απόλυτα ικανοί να δουλέψουμε μαζί. Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που χωρίσαμε. Έχει τελειώσει το ζήτημα. Είμαστε φίλοι. Ο Τζάστιν είναι ταλαντούχος και αστείος και είμαστε καλοί στο να κάνουμε πλάκα μεταξύ μας. Μια τεράστια δυναμική που έχουμε είναι ότι μας αρέσει να γελάμε μαζί. Είναι τόσο αστείος", συνέχισε.

Όσο για την ερωτική της ζωή, η Ντίαζ ξεκαθαρίζει ότι "δεν κλείνει την πόρτα σε κανέναν άντρα που θα θελήσει να τη βγάλει έξω, εκτός και αν είναι ο απόλυτος χάλιας". Ωστόσο δεν μπορεί να μην παραδεχτεί ότι δεν δέχεται και πολλές προσκλήσεις. "Φαίνεται ότι χρειάζεται να έχει πολύ κουράγιο ένας άντρας για να βγάλει έξω ένα κορίτσι σαν εμένα. Όχι επειδή είμαι κάτι το ιδιαίτερα σπουδαίο, αλλά φαίνεται ότι οι άντρες με φοβούνται και δεν θέλουν να δεσμευτούν. Δεν είναι κάτι απλό...", εξηγεί.

Στη συνέχεια, η Κάμερον παραδέχτηκε ότι ακόμη και χωρίς μεγάλη διάρκεια, είχε αρκετές επιτυχημένες σχέσεις στο παρελθόν και ότι είναι εντάξει με αυτό, ενώ τόνισε ότι δεν έχει νιώσει ποτέ την πίεση που θεωρητικά ασκεί το ενδιαφέρον του κόσμου που παρακολουθεί και κρίνει τα πάντα.

Στον έρωτα όμως, η Ντίαζ δεν αποκλείει τίποτα και ποτέ. Δηλώνει ότι είναι ανοιχτή στα πάντα εξηγώντας τι εννοεί με αφοπλιστικό τρόπο: "Η σεξουαλικότητα και η αγάπη μπορούν να είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Για παράδειγμα, μπορεί να νιώσω ερωτική έλξη για μια γυναίκα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται να την ερωτευτώ. Ή ακόμη, αν βρεθώ με μια γυναίκα σεξουαλικά, δεν σημαίνει ότι είμαι λεσβία. Βάζουμε αυτές τις ετικέτες και τα όρια στους ανθρώπους σε τομείς που στην ουσία δεν μπορούν να οριοθετηθούν".

Κατά τα άλλα, στην τελευταία της ταινία, η Κάμερον Ντίαζ εμφανίζεται δίπλα στον Τομ Κρουζ (Tom Cruise) στην κωμωδία δράσης "Επικίνδυνες Παρέες" ("Knight and Day ") η οποία κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 15 Ιουλίου. Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της ταινίας στο βίντεο που ακολουθεί.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα